Targu Mures

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Peca de pe la 7 luni cred ca le fac obligatoriu vaccinul!!!Cand am fost eu acolo am vazut ca faceau la copii in jur de 1 an...cre ca-i programeaza pe grupe de varsta!
Comoara ta cat are?

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Scuze acu am vazut ca are 4 luni!
DA ....cre ca-i un pic cam mic......... nu mai alaptezi?
Am inteles ca daca alaptezi ii dai si lui bb Ac daca ai facut boala!

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Ma bucur ca vad ca incepem sa ne mai adunam un pic.
Sper ca sunteti bine si va doresc o zi placuta la Tg Mures.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by iube2001

Scuze acu am vazut ca are 4 luni!
DA ....cre ca-i un pic cam mic......... nu mai alaptezi?
Am inteles ca daca alaptezi ii dai si lui bb Ac daca ai facut boala!

dienush cu bebelush
5+

nu mai alaptez....exclusiv a fost prima saptamana, poate nici atat....apoi il mai puneam la piept mai mult sa se linisteasca si incercam totusi sa stimulez....dar nu am avut ce

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata fetelor. Am mai trecut si eu pe aici sa va salut, si sa va urez un WE linistit si odihnitor. Eu una am nevoie.

Peca, eu i-am facut vaccinul antirujeolic la un an si o luna. Nu stiu daca se face mai devreme. Ce stiu sigur, e ca trebuie sa treaca cel putin o luna de la orice vaccin pe care l-a facut inainte. Dar oricum, am inteles ca pana la un an au inca anticorpii capatati de la mami.

Va pupacesc

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna Fetelor!

Multumesc Alycia pentru PM!

Sunt si o targumureseanca dezradacinata, am 15 ani de cand stau in Bucuresti, dar in fiecare an trag o fuga pe la Tg Mures...
In vara am intrat si eu pe subiectul Tg.muresencelor...nu stiu ce s-a intamplat cu "intalneala"...eu am fost prin sept la inceput la Tg. Mures!

Mi-a placut mult de tot complexul week-end, e super amenajat, bravo!

Cand mai am timp, intru pe la voi cu placere, din pacate in ultima vreme cu buletinul in mana nu mai stiu cum ma cheama...

Mare dreptate...:"scarbiciu"...

Pupici la toate muresencele!

Ramona si Maysa (1 an si 10 luni)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor
V adoresc tuturor un sfarsit de saptamana cat mai placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Salutare fetelor!
Peca la noi se face vaccinul antirujeolic intre un an si un an si cinci luni...nu e batuta in cuie o varsta anume....acum in Tg.Mures eu inca nu am auzit sa fie rujeola....dar nu poti sti singur...si alta problema e ca medicii astia de familie nu au fost prea constiinciosi in administrarea vaccinului ...cica ala ar fi trebuit administrat la maxim o ora d4e la desfacerea dozei...si uite asa pentru ca nu au respectat instructiunile au fost copii care desi vaccinati au facut boala...Mi groaza sa ma si gandesc la asa ceva!!!.Totusi stau cat de cat linistita pentru ca al meu inca nu frecventeaza cresa..il tin acasa...
Maroxnu stiu cum naiba nu le vine astora in cap sa infiinteze si pe aici chestii de astea cu asistente maternale..io ma chinui cu Mircea al meu mereu ca nu am cu cine il lasa cat sunt eu la servici...o tot rog pe socrela...si aia face mereu figuri si fite...si tot scandal am cu ea pe tema asta...am incercat sa gasesc femeie la copil dar nu prea gasesti una de treaba care sa aibe intr-adevar grija sa manance copilul tot si sa-si faca programul de somn...plus multe altele.In afara de asta eu avand servici care ma solicita si noaptea imi trebuie una care ar putea sta eventual si noaptea la noi...atunci cand e si sotul plecat...pe cine naiba sa cauti in ziar sa ti-l bagi in casa inclusiv noaptea..asa nelegal vorbind...ca daca se intampla ceva nici nu poti sa-l tragi la raspundere...asa ca durere mare cu copii pe aici pana la 3-3,5 ani.L-as fi dat la cresa da e tare bonavicios, face bronsite spastice din te miri ce, nu mai spun la cat antibiotic trebuie inghitit obligatoriu pentru ca altfel nu trece...nici nu am curajul sa il dau in colectivitate.La capitolul olita de vreo saptamana a inceput sa ceara pipi si kk la olita da si noi tare mult ne-am chinuit...pur si simplu statea cu kk la kur si nici nu se sinchisea...asa ca nu i-am mai dat pampers pe perioada zilei si incet incet a inceput sa apuna...plus amenintarea ca vede MOS CRACIUN kk si nu-i mai aduce nik.De vorbit vorbeste ca o moara stricata...toata ziua...topul filmelor preferate "tom si jerry" si 'Madagascar'.Povestile preferate sunt "Alba ca Zapada" si"Cei trei purcelasi"E un lipicios si jumatate si ma topesc toata cand vine si spune "mami te iubec pana la cel si inapoi"
Pecaun carucior sport e in jur de 2milioane jumate...gasesti mai ieftin eventual in Piata Armatei
Slippers76 ti-am admirat fetita...e o comoara..of cat mi-am dorit si eu o fetita dar am impuscat doi flacaiasi...si mai ca ma bate gandul sa mai incerc odata.Care e reteta de facut fetite?Sa-ti traiasca comoara...cat are totusi? Doi ani si cat?
Adimercedesmersi de informatie...nu strica sa ai cat mai multe adrese...

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Salutari

Alyciamultam de aprocieri. Sunt madra de ea. Are doi ani si jumatate. Reteta? N-o stiu. Ce-i sa fie, se implineste. Am un var care a vrut si el un baiat, a tot sperat, dar s-a orpit dupa a patra fata.. Las' ca nici cu ai tai flacai nu mi-e rusine!

MaroxMiruna mea face la olita de la doi ani si vreo luna. Pana atunci ne-am chinuit si noi, cu tot felul de tertipuri, rugaminti, etc. Apoi, dintr-o data, a cerut singura olita si de atunci asa a ramas. Nici noaptea nu mai poarta scutec acum. Am avut perioade in care disperasem, crezand ca n-o sa se mai intample niciodata minunea. Dar uite ca s-a intamplat. Inca putintica rabdare mami.

Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

hihih...si al meu are doi ani jumate, e nascut in la 1 mai 2003 si e un nazdravan si jumatate...aseara era in pat singurel cu lumina stinsa si a inceput sa comenteze"asa ceva nu se mai poate"..era asa simpatica expresia asta in gurita lui...il intreb"ce nu se mai poate Mircea?"...la care el raspunde"sa te tot astept sa-mi spui poietea aia odata!"
la toata lumea

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput