Targu Mures

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Draga Camelia ma bucur sa te aud pe aici.Am fost tare incantata de cuafeza.EsTE O FEMEIE TARE SIMPATICA SI S-A PURTAT CU MINE SUPER.Defapt, toate fetele de acolo sau purtat tare bine cu mine.
Multam.Chiar cand am fost la proba, mi-a zis ca ai fost si tu pe acolo.Mi-ar fii placut sa ne cunoastem ,dar cu nunta nu am avut timp de nimic.
Iar la nunta a fost tare bine,bine, cu micile probleme cu soacra care s-au rezolvat in mers..
Tu cum mai esti, cand mai vii acasa? Pana la urma v-ati intalnit cu fetele in vara?
Aastept vesti de la tine.
Bine ati venit fetelor la .
Vio ai facut pulpele in sos de rosii? Cum ti-au iesit?
Sa aveti o duminica frumoasa toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Olim, ma bucur ca ti-a placut si ai fost multumita!M-a tuns si pe mine super in vara.Acum trebuie sa merg iar la tuns si ma gandesc cu groaza la ce o sa iasa din parul meu.Aici inca n-am gasit o coafeza care sa ma tunda bine.Si-am fost la mai multe saloane...
Din pacate, n-am reusit sa ma intalnesc asta-vara cu fetele.Poate ne intalnim vara viitoare.Eu abea atunci mai ajung in Ro.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Nici eu aici nu ma duc la saloane caci nu imi place nici unul.Eu in ianuarie plec in Romania si sigur am sa ii fac o alta vizita, caci tare mi-a placut.Al meu era tare incantat de cum m-a cuafat mireasa.
Adevarul ca fara sa ii spun nimic, mi-a facut freza care mi-am dorit-o toata viata, si fara nici o proba.Am fost inainte cu o zi la tuns, vopsit, iar in dimineata respectiva m-a aranjat, si a iesit totul tare bine.
Sa speram ca la vara ne putem intalni.Atunci o sa am mai mult timp sigur.
Sa ai o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Ei asa da, mai merge! Vad ca incepem sa ne adunam.Fetelor as vrea sa stiu si eu despre ce coafeza minune vorbiti ca eu din cate am cautat nu am prea gasit una care sa-mi fie pe plac.Daca nu va suparati da-ti-mi si mie adresa.In rdst ce sa va spun...acum e destul de mohorat la Targu Mures, ploua , plou si iar ploua.Asta mik ma termina cu energia lui...ar vrea afara dar vremea nu si nu...
Maroxmultumesc de urari...voi cum va descurcati cu micutul Alex? Cum decurge operatiunea olita?Il duci la cresa? Ce faci cu el?
Vio bine ai venit printre noi...in ce zona stai?Cum te descurci cu bebe?
Olimfazele cu soacra ajung sa cred ca sunt inerente.Mai si eu am 2 baieti si sper din tot sufletul sa nu ajung o scorpiuta ca socrela mea "draga".Macar voi ati lasat soacra in Romania sau e acolo pe capul vostru?

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Draga alycia, cred ca asta depinde tare mult de tine.Dar sunt sigura ca nu vei fii asa, ca daca nu vei si tu trecuta pe lista de catre nurorile tale.
Cat despre cuafeza , vorbim despre Salonul Princesse ( scuze pentru reclama) acolo e Mariana o femeie tare draguta si o superprofesionala.
Sunt sigura ca iti va place, mai ales daca esti si putin mai pretentioasa.Eu am fost tare multumita si sunt o sclifosita la cuafor.
O duminica faina sa aveti toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna fetelor, merci Alycia de invitatie;

eu sunt virita-n examene pina peste cap, am doua la sf. de dembrie, sper sa scap sa vin la tacla cu voi;

va pup pe toate si numai bine

Ana

Mergi la inceput

Multa bafta sa ai la examene, si te asteptam sa treci pe aici cand poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Salut, fetelor!
M-am bucurat foarte mult ca s-a redeschis subiectul si sper sa fim tot mai multe si mai "active"! Alycia!
Asta vara nu am reusit sa ne intalnim, ba una ba alta eram ocupate, dar eu sper ca o sa gasim timp si o sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

noi la sfaristul saptamanii viitoare plecam spre ro, asta daca vremea nu e f. rea, caci avem un bb de 4 luni....abia astept sa dau o tura prin mures...acum 2 ani cand am fost ultima data in ro. nu am ajuns sa vad platoul....si auzisem ca s-au facut o groaza de case faine....

mai este langa cinematograful din centru.....rusine mie am uitat cum ii spune....e un McD. langa)chiosculetul la sosea cu placinta cu varza?....

si pt. cele ce nu am mai fost de mult ...ia spuneti ce mai e nou in mures si ce merita vazut si nu trebuie scapat?

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by peca

mai este langa cinematograful din centru.....rusine mie am uitat cum ii spune....e un McD. langa)chiosculetul la sosea cu placinta cu varza?....

peca si niko
_

Cinema Arta e ala.
Asta vara mai erau placinte acolo.Trebuie sa fie si acum.
Sa-ti spun ce nu ratez eu niciodata cand sunt in Tg.Mures: prajiturile cu frisca adevarata de la cofetaria Lido.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput