Targu Mures
Oare de prin Targu Mures nu se gaseste nimeni...sa facem si noi un club al mamicilor de Mures?De trei ani de cand colind pe forumul asta zau daca am intalnit pe cineva din Tg.Mures.Oare sunt singura?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
Raspunsuri
alycia spune:
Hello? Hello? Anybody there? Echo!
Cred ca la Mures nu se stie de existenta acestui forum....pacat!
Tzuni spune:
de trei ani spui? Pai....toata vara a fost un subiect luuuuung si cu pagini muuuuulte de discutii intre fetele din Tg Mures. Ma mir ca nu l-ai vazut!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Tzuni spune:
Ia citeste tu aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51194&SearchTerms=Targu,Mures
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
olim spune:
Chiar asa.
Am scris o gramada de pagini acolo toata vara.Pana la urma fetele au propus si o intalnire, care nu stiu daca s-a mai tinut.
Oricum poate acum vor scrie mai des.
O seara placuta tuturor.
Haideti muresencelor, desteptarea, si mai treceti pe aici din cand in cand.
alycia spune:
Tzuni...e drept ca nu v-am zarit toata vara...dar asta din cauza ca aveam net limitat si intram doar pentru e-mailuri si cate un ochi rapid pe la copilasi de mai 2003...nu prea imi putem permite sa navighez pe DC...insa am incercat si mai demult acu vreo doi ani cand stateam mai bine cu netul sa deschid un club al muresencelor care din pacate s-a stins destul de repejor.Ma bucur sa vad ca sunt destule fete si din Mures care navigheaza pe DC.Chiar aveam o strangere de inima cand vedeam cum fetele din alte zone se intalneau si discutau chiar si numai virtual...iar Muresul tacea chitic...ma simteam asa de singura.Asa ca ce ar fi sa revenim?
o sa las cate un PM la fiecare...poate se reinoada legatura si dicutia intre noi! Iar pentru fetele care nu sunt acasa sa le mai alinam dorul cu noutati .Ei ce ziceti?
Pentru inceput sa va spun despre mine...am doi flacai nazdravani, stau in Unirii si de aproximativ un an am inceput munca, revenind din concediul de maternitate. A fost tare misto perioada aia...aveam timp de copii, de casa...acum totul e comprimat la maxim si le fac in viteza...ce apuc sa fac binenteles...restul ramanand in aer.Voi cum va descurcati? Care aveti copilasi ce faceti cu ei? Ati inceput caminul...scoala?
Marox spune:
Alycia, iti multumesc pentru PM. Sa-ti traiasca baieteii, pe cind aveam mai mult timp trageam si eu cu ochiul la copilasii de mai 2003 (Alex fiind nascut in iunie 2003) si te stiu de acolo.
Am urmarit prin vara subiectul despre Tg Mures...de la maaaare distanta. Pina la urma ati reusit sa va intilniti?
Olim, cum a fost nunta? Care mai sint relatiile cu soacra?
olim spune:
Salutare fetelor.
Multam de pm, alycia.
Draga Marox, ma bucur sa te vad pe aici..
Nunta a fost tare faina, nu am pus poze ca mi-e frica dupa ce s-a intamplat pe aici.Am fost tare multumita de cum a iesit totul, mai putin unele probleme si discutii cu soacra mea draca .
Nu stiu daca fetele s-au intalnit, iar eu nu prea am avut timp in Romania de net, asa ca am pierdut firul intalnirii.Ma bucur ca s-a deschis din nou subiectul, si poate acum ne v-om vedea mai mult pe aici.
Cu soacra o duc cand bine( adica cand nu imi aduc aminte de ea) cand rau, dar asta e situatia lanoi, si asa va fii pana cand vom murii.Ce sa facem ,daca nu am avea soacre nu am stii ca traim.
Va doresc tuturor o duminica placuta.
peca spune:
quote:
Originally posted by olim
Ma bucur ca s-a deschis din nou subiectul, si poate acum ne v-om vedea mai mult pe aici.
primti si o sighisoreanca? care are in sufelt tg mures? am facut 2 ani de liceu la pedagogic, dar alt profil, apoi a trebuit sa ma mut din pacate acasa....au fost cei mai frumosi ani! si acum ma "visez" cu ochii deschisi la "atunci!"
peca si niko
_
vio_reurean spune:
salut, eu sunt din iasi, dar locuiesc momentan in Tg mures. Nu cunosc pe nimeni care sa aiba bebei, eu am unul de o luna jumate. Daca va mai intalniti as veni si eu!
Vio
Camelia spune:
Salutare, muresencelor!
Ma bucur ca s-a strigat din nou adunarea!Si ,mai ales, ma bucur sa vad ca ne inmultim.
Peca, sigur ca primim si sighisorence!Si eu sunt absolventa de Pedagogic.Pardon, de Scoala Normala.
Olim, cum a fost nunta? Ai fost multumita de Mariana, coafeza pe care ti-am recomandat-o?
Duminica frumoasa, sa aveti!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.