Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Ingrid nu asta a fost intentia mea, sa va speriu.Poate nu ai calculat bine, si mie mi-i s-a intamplat asa pe la inceput e drept.
Monica azi a fost ultima zi de munca, nu? Tot nu vei lasa tu actele alea, sunt convinsa. Te astept la o tura de Mall in Timisoara.
Oare Ank si bb ce mai face? Ea e prima pe lista. Sper sa ne dea de stire cand se petrece fericitul eveniment, mai ales ca ea are
. Si se zice ca ele vin mai repede.
Merg sa pregatesc masa pt. Clau.
gio
si bb Marco 33+
Denisam spune:
Ingrid- bravo pt vestile bune de la medic.
Monica 70- ai grija cu sciatica- si eu am ssi spondiloza, dar tia-m zis ce ma ajuat mutl, ca exersez mai, dar am afacut-o de la inceputul sarcinii, si de frica sa nu fie mai rau si ca asa sutn eu facuat sa fiu in miscare mai mult, de..
AI grija de voi
Ma duc sa ii dau si eu Emmei o supa,ca iara s-a pus pe tumbe
si vad ca am probleme cu constipatia acuma, asta e..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Buna,fetele....
Ce faceti voi?
MONICA....tot de la sarcina asta...sunt asa de artagoasa....nu m-am suparat pe tine...doar ca am interpretat eu gresit....Imi pare rau pentru tot ce patimesti..dar ma bucur ca vei sta cumintica acasica...sa scapi de hirtogaraie.....
Nu vreau sa te superi ca ti-am zis..eu asa sunt...

Esti ultima persoana pe care trebuie sa ma supar...Doamne-fereste.....Eu m-am speriat la faza aia...ca efectiv nu am putut sa misc nimic...eram..inerta...doar ochii ii miscam....Phiu...a trecut..si sa nu se mai repete...
Burticute...am nevoie de un help......
Cine stie...cum se plateste concediul medical cod 06(urgenta)...100%...dar..nu se mai platesc anumite asigurari?Azi am luat primul salariu pe concediu..si am luat mai mult...si ma intrebam daca au gresit tipele de la salarii..sau e ceva..ce nu stiu eu...Please..Help me....
Noi am facut fasolica..si merg sa paap cu o salata adevarata(salata verde,ridichi si ceapa verde...)...
Va pup..si vorbim dupa masa...ca a venit tati al nostru si e tare infometat..ne striga....
Nicole si Daria
28FIX
monica70 spune:
IRINA ma bucur ca mai esti pe-aici!
Sper ca nu ti-o iau eu pe urme ca de cand va citesc se forteaza asta mica intruna si ma apasa pe col, zici ca acum vrea sa iasa !
Nici nu-i de mirare,ca a avut o zi saraca...impreuna cu mine, evident! Atat de obosita sunt, am tras azi ca un cal de povara, sa-i las pe cap colegei cat mai putine, insa taman azi cand am avut si tichetele alea de impartit, a fost plin biroul de diversi, au sunat telefoanele in draci...si toate pe capul meu.Ca daca nu termina actele de export trebuia sa vina si vineri, deci colega nu m-a putut ajuta.
Si macar de-as fi fost cum trebuie, dar si sa ma deplasez 3 m pana la WC e un chin, imaginati-va de cate ori pe zi trebuie sa merg, numai la birou cred ca am fost de cel putin 10 ori azi! Sta bebelina pe vezica mea ca in chez-long,mai bine zis, in hamac se da hutza!
Bine ca-s acasa intr-un final! Nu-mi vine sa cred...sa dorm pana la 12,00.....sper ca ma lasa sportiva asta de bebelina macar o luna!
Si dupa ce-s obosita, am mai baut si 2 pahare unul cu PEPSI,unul cu COLA,am ajuns sa-mi ceara organismul...sper sa dorm la noapte1
DENISA chiar ca parca e un hotel spitalul ala, asa ar fi normal oriunde, dar mai visam, cine stie, peste vreo 10 ani...o fi si la noi (jacuzzi peste 100 de ani, sa nu exageram
)
URSOAICA la noi eco e 300000-400000 lei la majoritatea cabinetelor ginecologice, la voi...dupa buget!
ACINA tin sa te anunt "oficial" ca am inaintat cu incredere spre cele 30+, azi m-am cantarit si aveam 65 kg, deci 13+ (sper sa fie bun cantarul si sa fi pus bebelina 1 kg din cele 2!) Vezi ca nu mai e mare diferenta...13-17 (parca 17 ai zis, nu?)
Si nu trebuie sa te scuzi,confuzii se fac si mai grave...eu m-am distrat, ma si vedeam
,totul e sa ai simtul umorului! Ca mai sunt si fara...
Apropo de umor si glume, eu stiu ca "nu trebuie sa glumesti decat cu oameni politicosi sau destepti" insa mai uit! Dar tin minte pe data viitoare...(asta-i fara adresa, ca pe urma cine stie ce si cine mai intelege)
CATA bine ai venit in trupa celor cu cezariana, sa te informezi si tu cum e mai bine, anestezie generala sau locala si sa ne anunti eu nu stiu ce-o sa fac si sunt curioasa ce pareri mai aveti!
Iar cu durerea macar mi-ai confirmat (adica dr.T) ca nu pot lua nici eu nimic...

Vad ca tot mai multe continua cu fugaritu' (DANA, BOMBONICA, URSOAICA,....JANINA(?))Bravo voua!
FELIX bine ai venit in trupa!
RALU si pe mine la fel ma loveste toata ziua...
ROXI ma bucur ca esti ok! Macar una pe-aici...
MARAKI esti mai bine?
Fetele restul...nu mai stiu ce voiam sa zic, cele de la schimbul 2, mai vorbim!
MONI 34+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica 70- dc vrei date si info despre cezariana si anestezie, spune-mi exact ce vrei, ca m-am documentat pre amult cred, si de la medici si din carti si de pe net si de la cei trecutzi prin, cred ca deja ce-i mult strica![]()
Sa ai o seara si o noapte buna
sa dormi pina la 12 maine, cum vrei.
Diana o sa te lase, ca stiu eu ca e fata buna, cam asa trebuia sa o cheme si pe Emma al 2-lea nume dc nu avea fetitza nasilor numele asta deja, dar nu se stie..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa, Monica
multumesc ca intrebati de mine
Eu sant in stadiul in care nu am gust si nici miros
Am citit la burtici mai mici decat noi ca in Ro din cauza varstei ( ea fiind de 32 ani ) se face cezariana! Eu nici macar nu am pus problema aici in Germania,sant pe ganduri...cine stie, oare nasc normal sau prin cezariana?
Monica iti doresc sa fie asa cum vrei tu: sa poti dormi pana la 12 
![]()
Irina normal ca trebuie sa ne spui cum te simti, asa se orienteaza si fetele dupa simtomele tale,daca sant false sau chiar pregatitoare de nastere.Si eu cu gandul la tine am intrat dimineata, vroiam sa vad daca ai dat vreun semn
Giova, Ursulina,Bee,Diana,Nicoleta,Ingrid 

32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
NICOLE
Cu concediul stai linistita ca n-au gresit! Trebuia sa iei mai mult pentru ca 100% e salariul intreg, fara a se retine unele contributii (saantate, CAS...)
INGRID si la mine tot cu o sapatamana in urma a aratat toata sarcina , dar nu mi-am modificat eu, DPN-ul ca stiu sigur cand am proiectat-o
.Desi ultimul medic la care am fost a zis 12 ian in loc de 8 ian. nu ma iau dupa el!
BALENA IMERSATA
nu ma lasa intradevar Diana, poate ca de maine...
GIOVA mai la MALL lipseste ca nici pana la baie nu reusesc
poate la anu' cu bebeii, ce fain ar fi! O comitem?
DENISA eu am stat fortat in pat cu dezlipirea de placenta si mi-a fost frica sa mai fac si masaj , d-apai miscare! E logic ca mi-ar fi fost acum mai bine, dar ... cu interdictia asta...ce sa fac?
diana12 spune:
Monica, ma uimesti, pe bune. Cum reusesti frate sa raspunzi la fiecare in parte? Eu am citit dimineata ce au scris fetele, dar pe bune daca imi mai amintesc ceva. Cred ca am ramas si fara ultimul neuron pe care credeam ca il mai am.![]()
Asa ca fetele, pupici la toata lumea
si ma scuzati ca sunt asa uituca.
Cred ca facandu-mi culpa mi-am mai amintit cate ceva.
Mersic la fete pentru aprecieri. Tanara nu sunt, dar zambareata sunt. Deh, nici nu poti fi altfel cand ai un copil prin jurul tau.![]()
Nicoleta, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor. Sau Ingrid a scris ca a fost la doctor?
Oricum, ma bucur pentru amandoua si trimit pupici
in caz ca am facut vreo confuzie.
Dana, parca tu ziceai de niste sarmale, carnaciori, fasolica si tuiculitza?
Si parca taman la Buzau se imparte...ptiu ce am ratat...
Irina, tu lasa-ne pe astea care avem insomnii de grija altora si anunta-ne cand mai simti ceva care tu crezi ca ar putea fi legat de nastere. La fel si tu, Bee, nu te lasa.
Si eu promit solemn sa nu o iau inainte la nimeni cu nasterea si sa stau cumintica. Oricum, pana vine mama la mine nici nu am voie sa nasc, iar mama vine doar cu o saptamana inainte de termen.
30+ si
04/25/2000
monica70 spune:
MARAKI la chestia cu varsta poate ca daca ai peste 30 de ani si e primul copil, eventual dupa tratamente pentru infertilitate..asta ar fi logica, in rest...doar problemele individuale.Eu zic ca pot lejer sa nasti normal!
DENISA mersi de intentie, eu ma gandeam doar sa evit anestezia generala.Desi anul trecut la laparo n-am avut nimic, acum nu stiu ce-i cu suflu asta sistolic, sper sa nu aiba vreo influenta.Cu anestezia locala, iarasi parca mi-ar fi groaza sa-i aud pe medici pe-acolo...desi parca as vrea sa vad bebelina mai iute.Si iti si revii mai repede cred.Doar am auzit ca poti ramane cu dureri de cap si de coloana (
)..Cam astea ar fi...amai stii ceva noutati? Avantaje/dezavantaje?
ANA ti-a raspuns popa ?
DIANA pe unde esti?
monica70 spune:
DIANA aici erai! Ti-am mai zis ca-mi notez, nu ma suparaaprecia, ama vut candva hat' demult memorie buna, acuma doar resturi.Mai tin insa minte ca azi am lasat pe dinafara pe o droaie, da' ma iarta ca-s obosita si se multumesc cu un
, oricum n-aveam nimic interesant sa le mai zic...(De parca pana acum a fost interesant
)