Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica e drept ca si eu obosesc repede. dar t astept cu , poate se plac, ne inrudim.

eu bantui pe aici, Clau se uita la Troia, eu l-am vazut, am facut o baita si mai citsc ce se mai scrie pe forum. Si descarc colinde.

La dr. meu platesc eco 250.000 lei, iar cel de la sf. fiecarui trim. este 500.000 lei.
Am fost si la un dr. renumit aici si am platit pe un eco normal 500.000 lei. Asa ca preturile difera de la cabinet la cabinet.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai mai fetelor nu e normal sa nu zic cand ma apuca vreo durere ? Ma refer la alea serioase de pe ultima suta care mai ne si pacalesc? Pai dupa ce ca ma panichez eu mai panichez si secta? Si apoi dc e alarma falsa mai imi iau si ceva in cap. Asa ca spun cand ies pe usa.
Oricum cum sunt eu mereu singura pe acasa cred ca o sa aflati inaintea lui Marian.
Ingrid nu iti bate capul cu masuratorile astea pai dc iti citesc ce zicea pe morfologica mea te iei cu mainile de cap. Intai iesea piciorul pe 12 apoi capul pe 15 apoi abdomenul si tot asa pana pe 2 ianuarie . Pai iti dai seama ce interesant? Lasa ca va zic eu ca mie in Romania mi_a zis dpn pe 18 dec si aici pe 25-28 maxim .
Giova si eu ma intreb de Anka si bebe mai ales ca are un Um inaintea noastra deci logic ar fi trebuit si un dpn inainte de 25 dar ... cine stie cum o fi calculat si la ea.
Monica pai ai si tu niste idei pai dc ai de gand sa furi finishul pai macar spune si tu data sigura cand m_ai programat la nastere nu de alta da nu ma mai epilez in fiecare saptamana si nu mai sperii lumea cu disparitii in noapte.
Maraki ce importanta are daca faci sau nu cezariana? Acu ce or decide doctorii. Cred ca pe ultima suta de metrii iti spun dc e nevoie . Eu sper sa nu fac ca am pus_o .
Diana pai bine ar fi sa iti iasa socotelile . La mine dc mi le strica stau sau Craciun sau revelion pe la pupaciosi.
Fetele eu am inteles ca in Bucuresti cel putin nu prea se mai face anestezie generala la cezariana ca se face rahie cu epidurala . Acum asa am auzit in ultimul timp si parca si mamicile spun ca a fost bine .
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA si eu merg sa ma intind si sa citesc ceva ziare pe-aici,TROIA am vazut-o si noi la cinema. Si gata, ne facem...SOCROSENII
Mai intru!
Poate apare DANIELA cu vesti despre sosirea sotului

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

IRINA fetitzele astea-s cam zvapaiate toate in ultima vreme (seamana pe mamici ), nu ti se pare? Nu stii pe-care-o apuca...prima! Eu sper ca daca dorm mai mult se mai calmeaza...vad eu de maine incolo! Si nu te programez inca, mai am nevoie de tine la schimbul 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica incerc sa nu fiu o socrosenie rea. Dar tare mi-e frica ca voi fi prea posesiva. Oricum voi avea de furca cu Clau, de mult mi-a zis.
Si eu am vazut Troia anul trecut de Craciun, dar Clau al meu a dormit tot filmul.Acum recupereaza si eu n-am la ce sa ma uit pe celelalte canale.
Nu stiu daca auzim vesti prea curand de la Daniela. Avem un prieten, care , cand se intalnea cu iubita dupa ceva luni,ea frantuzoaica, el in Italia, nu ne cauta o sapt. Si culmea ca nu raspundea nici la telefon.
Sanatosi sa fie si sa se simta bine, ca ne scrie ea cand poate!!!
Irina la orice durere, contractie ne anunti. e mai palpitant asa, sa stam cu sufletul la gura.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Maraki, in tara se cam practica cezariana, as aca nu te mai gandi, nu prea poti compara. Eu am nascut prin cezariana ca asa am vrut, stabilisem inainte cu doctorul, dar pe ultima suta s-a dovedit ca oricum nu puteam naste normal. Dar daca nu aparea problema pe ultima suta tot cezariana faceam, asa ca...
Acum de exemplu vreau sa nasc normal si am avut nevoie de adeverinta de la medicul din tara cum am avut taietura sa vada astia de aici daca pot naste normal sau nu. Iar medicul cu care am nascut, un dragut si pe care il respect mult, i-a zis mamei ca ar fi bine sa fac tot cezariana. Si nu mai spun ca toate rubedeniile s-au luat cu mainile de fund si de picioare ca am inebunit sa nasc normal?
Deci asta e conceptia prin Ro si sincer daca as fi nascut in Ro si eu tot pe cezariana mergeam. Macar stiam ca am medicul langa mine si nu nu stiu ce moasa care sa urle la mine.
Aici am curajul sa fac pasul asta ca sunt alti oameni, alte mentalitati.
Asa ca stai linistita si sunt sigura ca vei naste normal, fara probleme.
Fetele din Ro, in caz ca se ataca cineva de observatia mea, nu am vrut sa jignesc mi-am spus parerea.
Irina, tu spune ce te doare si cand te doare. Ne ajuta pe noi, cele din coada listei, sa stim la ce ne asteptam. Serios vorbesc.
Pai Monica, nu ma mai joc. Tu umbli cu notite? Eu nu am rabdare sa fac asta, am incercat o data si a facut sotul misto de mine asa ca am renuntat.
Mama, iar am uitat ce s-a scris. Si parol ca stiam acum cateva minute.

Hai ca mai revin.

30+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MONI....saru"mina de raspuns..cu concediul...Auzi...pot sa te mai intreb ceva?Cica in ultimele doua luni de sarcina,nu mai poti lua concediu medical..esti obligata sa intri in prenatal?Asa o fi?A fost azi tati al nostru la doctora de familie..si asa i-a zis....Cine sa mai stie?Ma tot uit acum pe siteul cnpas...dar..zau daca vaz ceva..pe tema asta...
Saru"mina inca o data Moni....
Noptica buna la toate burticile..sa aveti o noptik fara probleme...cu bebei cumintei....Simt nevoia sa stau intinsa...si sper sa citesc ceva..si sa adorm....
Pup toate burticutele...
Nicole si Daria
28 fix

Mergi la inceput

DIANA vezi ca-s bune notitele? Eu sunt obisnuita de la birou ,ca daca nu mi-as scrie tot timpul, ar fi balamuc la cate am pe cap! Si la mine nu le vede sotul,nici altcineva ca am grija sa arunc repede la cos hartia...mai da cineva peste ceva scris de genul "URSOAICA-HEMOROIZI, MARAKI-SOCROSENIE(DESI ASTA NU TREBUIE NOTAT CA NU SE UITA!) SAU BOMBONICA-CEZARIANA ....paralizeaza pe-aici nu alta!

Mergi la inceput

NICOLE chiar nu stiu exact cum e legea (daca e vreo precizare de genul asta)ca nu tine de contabilitate, dar cam asa se practica, desi nu-i logic.Mie daca voiam, trebuia sa-mi dea concediu pentru sciatica si cred ca mi-ar fi dat...Daca esti intradevar bolnav asa ar trebui! Eventual vezi daca gasesti pe net ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana, sa inteleg ca tu la bb2 incerci sa nasti normal? Unde ai nascut prima data in Rom? In Bucuresti? Sau parca tu ziceai de Buzau? Si eu stau tare prost cu neuronii.
Monica, fac pariu ca-n 2 trei zile nu numai ca n-o sa te trezesti la 12, dar o sa stai si noaptea cu ochii pe peretzi si ziua cu fundul pe scaun la PC. Cand vine noaptea la mine e cosmar!. N-am rabdare sa ma uit la TV, pe scaun la computer nu pot sa stau ca ma doare, in pat e incomod sa fac orice (dormit, citit). Pana la urma in picioare e cel mai bine!.
Sper la noapte si maine sa fie mai bine ca azi, ca o iau razna cu asa dureri. Ma consolez cu contractiile astea ca macar sunt neregulate si scurte, chiar daca sunt dureroase. Sper sa mai ramana asa vreo 2 saptamani.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput