Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:
Monica ...
... eu sigur am paralizat ...
...eu (inca) nu am hemoroizi 
M-ai distrat tare 

Esti super deabea asteptam sa intri
.
Ursoaica
35+
Ana_m spune:
Salutare burticute,
Uite, si primul meu gand catre tine Irina, ca m-am gandit toata ziua oare ce faci, dar cum nu am avut calculator pana acum seara .....
Azi bebelina mea m-a facut de-a drpetul sac de box. Cum de dimineata am fost si la cursul de lb. atata s-a agitat si pe acolo, caci cred ca se vedeau miscarile burtii in toate partile, ca m-a intrebat una de acolo daca se misca mult
, probabil ca vazuse si ea miscarile dar nu era sigura.
Ingrid, daca mai vrei inghetata hai si la mine, ca ma o caserola in , conge si nu are cine sa o pape.
Bee capul meu e bine de cateva zile, sper sa raman asa, ca mi-a ajuns.
Denisa ai zis sa te anunt cum scap de
, uite ca azi am mancat linte ( efectul e 100 % garantat) si in plus mi-am mai luat un fruct care habar nu am sa zic cum se numeste, dar arata exat ca o rosie numai ca are culoarea un rosu - portocaliu ( cred ca te-am lamurit beton
) care la fel am auzit ca e laxant si la o ora dupa ce l-am mancat am fugit de-a dreptul la baie .
Monica, libera in sfarsit !!!!! ( de servici ) . Nu , inca nu mi-a raspuns popa ![]()
Maraki 
Diana
Ursoaica
Giova
Revin ca nu mai stiu cui voiam sa scriu.
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
BEE care picioare ? Poate sa stau intr-un picior...ca numai unul e disponibil! Daca stau prea mult in pat e nasol, stiu (ca mai existau samnbata si duminica), eventual sa dorm la PC - pe scaun nu ma doare decat...burta. Si-acum e beton, dar nu ma doare.Momentan.De vreo 1/2 h cred ca s-a culcat si bebelina, a incercat in zadar sa ma trimita in pat dar n-avea pe cine...Se razbuna ea mai incolo!
URSOAICA sper ca n-am cobit si sa te-apuce de-acum...CE mai fac
azi?
ANA si tu esti sac de box,cum ii ziceam IRINEI, fetitzele astea!!!!
MONI 34+ si bebelina DIANA
diana12 spune:
Monica, Ursoaica, m-am distrat pe cinste.

Na, Monica, acum belea.
Ursoaica, trebuie sa intelegi ca intre timp si-a aruncat notitele, asa ca intra si ea in randul celor cu un neuron.
Bee, am nascut la Buzau prima oara. Cu toate ca m-am refecat destul de repede dupa cezariana, vreau sa vad cum e sa nasti normal. Am si eu pasarica mea. Acum sper sa si pot.
Ana, ma gandeam eu ca trebuie sa apari pe aici. Si nu mai conteaza ce ai mancat, important e ca ai scapat.
Poeta in devenire sunt.
Nicoleta, noapte buna.
30+ si
04/25/2000
monica70 spune:
DIANA si zici ca te-ai... refecat?
Atunci ce-o sa faci la nastere normala?
Si o "ursoaica cu hemoroizi" suna mai interesant decat o ANA, nu?![]()
Ursoaica spune:
Diana 

Monica am vrut sa fac o poza cu motanul cand doarme, ca sa-l vadeti cum sta pe burta cu labele sub el (stii pozitia lor) si ... ce este mai tare cu toata fata in cearceaf. Dar s-a trezit doamna si s-a dus sa-l trezeasca ... si cum crezi... cu pupici... a inceput sa-l spele, de era domnul 
In aceasta seara stau si eu pe aici ca nu am somn deloc...asa ca hai la distractie!

o sa vina vecinii
, dar noi...

...iar vecinii o sa se
si nereusind nimic vor chema
...
Ursoaica
35+
Giova spune:
Hai ca m-ati distrat si pe mine!!!
Ana bine ai revenit!!!
Eu aproape ca am adormit aici, langa laptop.
Pot sa stau si pe scaun, si in pat, n-am problme. Sper sa nu ma apuce mai tarziu.
Azi a fost ultima zi cand am luat fier si am fost si la wc. Acum ca am terminat cu el, sper sa nu mai fiu costipata si sa-mi revin la normal.
gio
si bb Marco 33+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
CATA, abia astept sa ne zici data cand o sa nasti! Asta e chestia misto la cezariana, ca stii exact ziua intalnirii cu bebelinul!
MARAKI, multa sanatate!
Bun venit noilor fete!
ACINA, ce te-ai hotarat cu analizele? Le faci sau o suni pe dr. intai?
Azi Gabi a fost acasa, am mers pe la cumparaturi, am si gatit si am mai stat si noi impreuna. Maine cred ca facem curatenie.
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu alergatul asta, ca daca e misto vreau si eu!
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
URSOAICA daca te plictisesti ia exemplu de al "doamna"
si poate o lamuresti si pe ALINA cu alergatul ala 

de unii finalizat de altii nu!