Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Diana ca te_ai gandit la mine. Fetelor promit ca nu mai spun daca ma doare decat cand plec spre spital ca daca sunteti si voi ca mine... adica dc spune cineva ca ii e rau apoi numai dorm toata noaptea sa vad dc a nascut sau dc e bine.
Felicia bine ai venit la noi. Vad ca nasti la Bucuresti dar stai in Belize? Asta nu e pe tarmul Caraibelor?
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ia uitati fetelor ce exista deceva timp.
Eu una nu stiam voi stiati?
Cititi va si spuneti-mi ce parere aveti.
Dupa ce deschideti linkul urmator, undeva mai in josul paginii este un paragraf ingrosat.

http://www.fundatiacopiisanatosi.ro/medici_familie.php

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina de ce sa nu ne zici... reao'... pai asa stim si noi cum incepe!
Atunci ... nici eu nu o sa zic nimic. Imi fac bagajul si plec acasa.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ehehehe...pai noi, astea codasele, ce sa mai zicem......pana sa ne apuce randu la nascut nu ne mai baga nimeni in seama-toata lumea va fi ocupata......haide, nu fiti fete rele si povestiti......eu una vreau sa fac galerie

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cum sa nu ziceti fetelor? Ce va apucat? De ce suntem aici, sa ne sustinem una pe alta!!! si eu vreau sa fac galerie!!!!
Bine ai venit Felicia pe !!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela mercic mult pentru toate informatiile...eram sigura ca o sa aflu tot ce imi trebe daca te intreb...am salvat mesajul tau si o sa-l comentez si cu Dan...Giova si Bomobonica acum sa vad si cu anestezia locala cum este...sper pe 12 cind oi merge la doctor! Mi-am pus pe pat o plapuma groasa in 2 si sper sa trec cu brio noaptea asta, adica fara dureri de solduri!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana- nu te supara, ca suntem aici pt voi, nu se trece la bebelusi pina nu nasc toate fetele
Felicia bine ai venit in grupul nostru!
Maraki- esti mai bine?
Kiki -tu cum te mai simti, dar tu Ioana?

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

O seara buna, fetelor!
Chiar acum m-am intors de la medic. Termenul meu era pe 18 februarie si iaca...surpriza, cica e cu 10 zile mai mult!
Ar trebui sa am 28+ si cateva zile, dupa calculul initial, acuma cica arata de 27+ ??? Asa ceva...Dar o sa mai vedem, poate aparatul arata aiurea, pana acum a aratat cum trebuie, de asta nu inteleg ce s-a intamplat. In rest fetitza e ok, cu capul in jos, am tot intrebat-o despre cordon (m-ai speriat Giova), dar e pe langa gat, nu e problema. Ca sa aflu greutatea ar trebui sa merg la spital, aparatul nu e asa de performant . Urmatoarea vizita va fi inainte de Craciun, sa vedem cum se prezinta atunci. Mi-a luat si tensiunea, arata 100 cu 60. Si eu care tot vedeam stele...Cica sa beau o ceasca de cafea dimineata, imi face bine. Va las, ma duc sa pap ceva kiwi, ca m-a certat ca nu consum fructe. Doar carne, lapte si ..inghetata . Si legume...
Va pe toate!
Ingrid S 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
FELICITARI ANDREILOR SI ANDREELOR DIN ZONA !
NICOLE, ma refeream la doctorul care te-a trimis la ciocanele, da' tu probabil ai inteles altceva. Dar inseamna ca-i si exagerat de precaut, sau altfel de ce s-o fi gandit la probleme neurologice?
Si cu blocatul complet am trecut prin asta nu de doua ori (fericita esti!) ci de "n" ori lunile trecute, acum sunt in faza finala...blocaj la orice miscare (in momentul in care vreau sa misc parca ma injunghie cineva din spate,sold pana in pulpa dreapta), nu numai la ridicatul din pat ca pana acum doua saptamani.
Pur si simplu nu mai pot umbla, azi am plans aproape de nervi cand am ajuns la birou,dupa 10 m de la tramvai pana la intrarea in firma.Asta e sciatica pura, o am pe mami care daca nu merge anual la bai e KO, deci stiu care-i treaba. Iar la gravide se intalneste destul de des in ultimele luni, normal ca mai grav la cele care aveau ceva probleme si inainte.La mine primele blocaje (minore) au aparut in mai anul asta! Si uite unde am ajuns!
In concluzie...mai iau o pauza

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hai ca scriu si eu rapid ceva, si ma mai intind putzin ca ..........
Irina daca nu te mai plangi, o sa-mi fie rusine sa ma plang! SI pe mine ma doare raaaaau . Sa vezi tu ce alarme false o sa avem, noi care suntem mai la inceput si o sa ne-o ia vreo "harnicutza" cu bebe grabit inainte! Atzi auzit fetele: tb sa stam la coada, in ordinea de pe lista.
Denisa, cred ca un jacuzzi mi-ar lipsi si mie la nashtere! Dar cred ca m-ash multumi si cu o cada in care sa mai incap! Daca in Bucuresti s-ar naste si in apa, eu as fi prima pe lista. Si asa sotzul m-a poreclit "balena imersata",de la baile caldutze cu care ma delectez zilnic.
Ioana, nu te mai uita in jos sa nu-ti mai vina idei (gresie), nu te mai uita in sus sa nu te gandesti la faiantza! Eu incerc sa ignor peretii fara faianta si podeaua (mozaicul fara gresie) si ma uit la mobila si la geamuri!
Ana, cum e capul tau? Tot indurerat?
Monica, cum a fost ultima zi la munca? Te lasa Diana sa lancezesti linistita in concediu? Ca fetitza mea cred ca e tare plictisita si s-a suparat pe casutza ei provizorie si-si baga niste picoare.........mama!. Toata ziua m-a rupt.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput