Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Toanca bine ai aparut si vb lui Monica parca sa dai un sms cand nasti daca nu ma intri pana atunci.
Giova in ultimul trimestru mai ales in ultima luna bebe ar trebui sa puna cel mai mult cel putin teoretic. Acum cred ca totusi nu mai e timp sa ajunga la 5 kg cat avea Claudiu dar 3500 tot are cum sa aiba lejer.
Bee da trebuie sa fac bagajul dar pe bune daca am vreo tragere dar am sa incerc.
Bombonica
ca te_ai gandit la mine . De acum nu mai zic nimc ca nu vreau sa nasc eu prima sa nasca altcineva ca sa vad si eu ce am de facut.
Maraki dar fara sa coboare burta nu se poate?

Ancutza da ai dreptate ca trebuie un medic pediatru . Eu cred ca merg aici la un generalist pe care il cunosc ca am incredere.
Irina 36+
Denisam spune:
Ursoaica, nu ceri si nu ti se da epidurala pian nue sti dilatata ce putin 4 sau 5 , asa e aici. Deci dc ajungi la spital cu dilatatie 2, incerci metodele de care iti spuneam, minge, masaj, etc.Cum de altfel nu ti se mai face epidurala dupa dialtatie 8, ca nu mai poti controla cand sa impingi. Eu cand am zis ca nu-mi palce c anu ma mai pot msica, ma refeream ca sper ca eu sa rezist pina pe la 6-7 fara epidurala, ca sa pot sa ma misc cat mai mult, ca asa sunt eu cinstruita, de..
Maraki- in jacuzzi mi-au zis ca nu te lasa dupa dilatatie 7, am uitat sa iti spun, deci nu exista pericolul sa nasti acolo, oricum tu dc simti ceva f. puternic le chemi pe asistente si te au in vizor mereu , asta e datori alor sa te urmareasca permanent decat te-ai inregistrat- intreab cand mergi la tur.
Fetelor
- eu nu vreau sa va indispun cu detaliile de aici , ca stiu ca in Ro nu exsta asemenea avantaje, raspudn al intrebari doar si vroiam sa va spun ca in afara de medic si assitente( le-as da mai putin al inceput, eu -parere personala, si apoi dc nu fac nika as creste suma), unde stiu ca trebuie sa dati bani ca sa va aiba in grija, pt restul nu as plati nimik. Dar fiecare face cum crede.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Giova- si eu zic ca bb tau o sa aiba cel putin 3,5-3,8kg, stai linistita.
Irina- stiu la fel ca Maraki, burta trebuie sa coboare, ligamentele si oasele bazinului se slabesc si fac loc lui bb care sta in pelvis si de aia ne dor si pe noi soldurile si toate mai acut dupa sapt. 36.Si cu miscare e mai usor sa treci peste ele decat dc stai jos, din experientza mea si a mamicilor cu gemeni, zic asta.
Dar mai avem putin!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
Irina, dar nici nu vreau sa-l ajunga pe tat'su, ca as muri acolo pe masa. M-as bucura sa nu depaseasca 3500 gr. mai ales ca e primul copil. Cica primii sunt intotdeauna mai micuti in greutate. Dar acum cu tot felul de vitamine, nu se mai tin cont.
Ancutza aici am auzit, ca merge sotul cu certificatul de nastere la un pediatru sa-l inscrie si vine pediatru in urmatoarele zile acasa.
Acum, dr. meu de fam. e si pediatru, dar are cabinetul cam departe, de unde ne-am mutat. era aproape de vechiul ap. Si acum sunt in dilma, ca nu stiu ce sa fac, sa caut altul, sau sa-l inscriu tot acolo.
gio
si bb Marco 33+
T_Ioana spune:
Deja incep discutiile "aprinse" despre nastere....Mai este asa de putin pentru unele dintre noi. Pe mine parca acum ma apuca damblaua cu zugravit, tencuit, as pune gresie si parchet pe hol.....nu stiu ce o fi in capul meu, ca doar nu prea pot sa fac ordine....Acum ma gandesc ca am scos niste pachetele cu carnita de la congelator dar nmi-e o groaza sa ma apuc de facut mancare....
Nu am reusit sa fac vaccinul ca era cam aiurita tanti asistenta si nu avea notata data corecta de la ultimul vaccin, asa ca merg vineri![]()
Ce m-a distrat cand am fost la maternitate sa cer informatii despre bagajul necesar a fost ca asistenta mi-a zis:"....cana, pahar, furculita, lingura, cutit, lingurita,..MANCARE". Imi venea sa rad, saraca se speriase ca or mai avea o gura in plus de hranit...am inteles ca daca esti "draguta" cu tantiile de la nou-nascuti ti se dau chiar si pampersi, daca nu, NU!
Ralu, ai grija de tine
Irina eu in noaptea cand am avut durerile alea de burta cumplite cred ca am facut o indigestie si de aceea mi-=a fost atat de rau....poate e acelasi lucru, ca bebeii sunt sigura ca vor fi cuminti si vor sta in burtici pana la DPN 
Of, scrieti atat de mult ca nu mai stiu cine ce zicea asa ca nu-mi amintesc niciodata ce ati spus si trimit si eu mesaje ca nuca in perete
Ioana
cu
Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Anca
la capitolul asta cred ca stau cel mai bine... ma laud, sa imi iertati gestul 
Explicatie: Dupa cum am mai spus, mama a lucrat in maternitate la nenatologie, de acolo a plecat in policlinica la sectia pediatrie, deci mi-a fost si asistent de ocrotire si mama ... cand am ajuns la scoala ... tot dupa mine asistenta in scoala... A aparut fratimiu dupa el... Acum apare bbul nostru si s-a intors la cabinetul dr. pediatru ... asa v-a ajunge din nou asistent de ocrotire si ... bunica
.
De aceea zic ca stau cel mai bine la acest capitol
.
Pediatrul este acelasi.
Ursoaica
35+
Ursoaica spune:
Denisa nu te supara pe mine.
Eu am spus de cum ajungem la spital pt ca eu una oricum pana ajung in celalat capat al Buc fac cel putin 1ora, si mai tre' sa fac si escala sa schimb taxiul cu masina lu' tati. Caci taxiul o sa ma usuce, tinand cont ca va fi si in prejma sarbatorilor si posibil sa fie si zapada ... iar de soferii de taxi mai bine te lipsesti decat sa te duca pe unde vor ei si cum vor ei. (Mai tineti minte ce a patit o fata de aici de la noi, nu mai stiu cine).
Si la noi in spital chiar daca este unul bun, nu am auzit sa aiba minge, masaj cine sa-mi faca ... caci sotul este pierdut acum dapai atunci, si de jacuzzi nici nu mai vorbesc daca nu au ei dusuri (unele mai au dusuri dar este fericire acolo). Acum sper ca ti-ai dat seama ce am vrut sa spun si forma in care am vrut sa iasa. Iti dai seama cu nu ma duc fluturand "eu vreau epidurala", toate la timpul lor.
Te 
Ursoaica
35+
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Nu am apucat inca sa va citesc, doar am tras un ochi sa vad daca a scris Irina. Acum m-am linistit sa vad ca e bine si a fost doar o alarma falsa. Irina, stai cuminte ca nu e inca timpul sa iasa bebe.
Revin mai tarziu.
30fix si
04/25/2000
Denisam spune:
Ursoaica- nu m-am suparat, nu am suapr asa repede. te inteleg cu ce e in spitale acolo si ca taximetristii sutn magari si et jegmanesc la bani mai ales iarna, si cu zapada.
Poate scapi fara taxi, totusi.
Iar de sot nu-ti face griji ca isi revine el pina atunci , o as vezi, vei ramane surprinsa, asa se sperie ei acuma ca niste copii.
Te 
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
felix24 spune:
Numele meu este Felicia Busuioc si voi deveni si eu in martie 3 martie 2006 mamica unei fetite dragalase, sufletul vietii mele. Voi naste la Sp. Filantropia sub coordonarea doamnei doctor Militaru.