Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Neatza burtici,
Sunt in drum spre job, sa vedem ce zi o sa am azi!
La multi ani de Sf. Andrei!
Kiki-stai cumintica cu piciorul ala, nu et mai stresa si agita inutil!
Irina-eu zic sa fii si tu cuminte samai stea bebe un pci acolo!
Maraki- sper ca te simti mai bine si maine vei fi ca noua!
Utocatalina- nu mai zice te rog ca e ziua bebelasilor ca nu s-au nascut inca, la anul ii serbam ca nu sunt botezati si nu au iesit inca din burtici!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ingrid S spune:
Ceau dragelor!
Stau si va citesc si pap inghetata si iar citesc. Abia mi-a trecut gatul , dar nu-mi mai pasa. E atat de bunaaa
...
Citeam despre ce ati scris cu cezariana. Eu asa o sa nasc pt ca am probleme la solduri, reumatologul meu mi-a spus f. clar: prin cezariana si un singur copil! Se pare ca alta sarcina ar fi prea greu suportata de organismul meu. Dar, si daca nu aveam probleme, cred ca tot nu nasteam natural, in familia mea sunt povesti horror cu nasteri de cate 15 ore si tot asa. Eu nu am de gand sa verific adevarul acestor afirmatii. Si nu inteleg: de ce sa nu-ti fie frica de nasterea naturala? E perfect normal sa te temi, pt ca nu e ceva placut, dimpotriva, sunt dureri. Mi se pare normal sa-ti fie frica, e pur omenesc.
Ma bucur pt fetele care nasc fara cezariana, dar nu le condamn nici pe celelalte care o fac, indiferent de motive (boala, spaima etc).
Azi am vizita la doctor si sper ca bebelusul meu sa fie ok. Atata a miscat zilele astea, cred ca face gimnastica inauntru.
Diana, Monica, epilatul poate fi greu, dar rezultatul e fain. Si crema de vergeturi aluneca mai bine...![]()
Nu mai stiu, zicea cineva ca nu-i bine sa mergi prea des la eco? Am auzit ca il deranjeaza pe bebe, dar nu ca l-ar afecta fiziologic. Doctorul meu mi-a zis ca din luna a 7-a sa vin odata la 2 sapt la eco, sa-l monitorizeze. Sper ca nu pateste nimic copilasul, nu? Poate ca stie doctorul, ca nu-mi imaginez ca i-ar face rau deliberat..
La multi ani pt toate Andreele si Andreii de pretutindeni!
Va
pe toate si sarcini usoare sa aveti!
Ingrid S
28+
Bee spune:
Giova, n-ai de ce sa-ti ceri scuze pt exprimarea gresita. faceam si eu o gluma si m-am legat de ce-ai zis tu.
Irina, nu esti gata cu bagajul! Rusinica. Eu m-am apucat de ieri.
. Si cred ca o sa ma mai tina cateva zile pregatirile. Sper sa aiba fetitza rabdare, ca ziele trecute cand ma durea burta am realizat ca mama m-a facut cu o luna mai devreme.
. De-aia oi fi fost "pitica"- 2.900. Cred ca de eram la termen, ma facea de 4 kg ca pe fratele. Si am vazut ca tu si Ioana, care ar trebui sa nasteti primele, abia pe 14, 15 mergeti la control! Si pe mine m-a chemat pe 15, dar cum n-o sa tina minte nimic legat de mine, o sa ma infiintez pe 12.
.
Denisa, ma bucur ca ti-a placut ce-ai vazut la spital. Sa ai spor la treaba.
Maraki si Dana , voi care ati mai nascut, cat de vizibila e "caderea" burtii? Ca a mea a fost nu foarte sus mereu, asa ca de unde sa cada? Mama si sotzul imi tot spuneau de o sapt ca "a coborat". Si azi am eu senzatia ca "a coborat". Cum imi dau seama exact? Ar trebui sa se modifice circumferinta, in punctul de maxima bombare (io-s inginer si vreau date exacte!
)?
Bee
si Fetitza
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor! La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor 
!
Irina draga mea m-am gandit toata noaptea la tine,mi-a ramas in subconstient daca ne faci sau nu o surpriza, dar las' mai tine-l putin pe Mario la caldurica .
Cata sa ma bag si eu in seama cu experienta mea cu cezariana
desi Dana ti-a raspuns f. bine, depinde ,daca va fi epidurala vei fi constienta tot timpul , o vei putea vedea pe Bia imediat ce o vor scoate din burtic si chiar alapta , singura problema ar fi ca nu potzi sta pe picioarele tale o zi .Iar despre Dan sunt convinsa ca i-ti vei schimba opinia , o sa ai nevoie sa-l simti aproape de tine .Nu-ti fie teama ca la urma urmei se merita 
Eu am dormit ca o nesimtzita
de ieri la 7 pana la 9pm, trezit, papat,culcat din nou pana la 5 am ca i-a fost sotziorului cam rau asa ca ne-am jucat putin
ca sa-i treaca
am mai stat cu el la cafea pana a plecat la lucru , dupa care m-am asezat motz la calculator
Cred ca ma mai invart un pic pe aici dupa care ma mai bag in pat sa recuperez, asta daca ma lasa iubita mea sa stau intinsa ca se cam izbeste cand prin coaste cand i-mi mai da cate un cap in col
intr-o ora am mers de 5 ori la baie ...
Va pup pe toate si revin 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Ursoaica spune:
Cata oricat ai vrea tu sa-l vezi prima ... tot doctorul il vede primul
.
Ursoaica
35+
maraki spune:
Bee nu cred ca mi-am dat seama cand mi-a coborat burta, eram prea nestiutoare, aveam 17 ani si un pic
Tin foarte bine minte ca dupa ce am venit din spital, ma simteam extraordinar de usoara
Bombonica te invidiez,eu daca ma ridic din pat dimineata, trebuie neaparat sa
dupa care este strict interzis statul in pat pt. ca ma simt foarte rau, vreau nu vreau trebuie sa ma mut in sufragerie![]()
Denisa la sf. saptamanii ma duc sa ma inscriu si eu pt. turul spitalului,am inteles ca putem aduce de acasa un cd care ne relaxeaza
Eu sa fiu sincera: nu prea-i vad rostul, voi fi prea concentrata la ce simt,nu cred ca imi are mie de muzica in timpul contractiilor![]()
Toanca sa ne anunti prin sms cand nasti
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki-bafta cu turul spitaluli, poti aduce orice de acasa, eu zic sa iei si CD ca nu ses tie si nu ocupa mult loc.
O chestie care mie mi-a placut si vezi dc spitalul tau o are, e o foaie de hartie pe care ti-o da si et intreba ce mincaruri nu-ti plac, e pe categorii, f. fain, deci le pasa mult si ne inteleg prin c etrecem imediat dupa.
Ceva util acuma, de la curs, sa ai in bagajul de spital: 2 mingi de tenis infasurate intr-un nylon, adica dress de al nostru si legate la capat, cu care partenerul te maseaza pe spate in momentele critice, cand ai dureri de-ti vine sa te sui pe peretzi.
Ce nu prea imi palc emei e ca duap epdirala, treb sa stai intinsa in pat, nu mai poti umbla deloc, si e cam greu, de asta trebuei ceruta epiduraal cand ai aepuizat toate solutiile, adica jacuzzi, stat pe mingile speciale, dusul, masajul, etc.
Bee si Bombonica- multumesc!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Denisa pai mie nu imi place deloc bucataria nemteasca
Ar inseamna sa tai tot de pe lista lor![]()
De jacuzzi mi-e frica sa nu nasc in apa, mi se face sila numai la gandul ce pot sa vad in apa dupa...
Dupa epidurala e nasol ca nu simtim nimic de la mijloc in jos...avantaje si dezavantaje....
Mi-am adus aminte: sper ca poate sa imi aduca Giorgos mancare in spital, avem in apropiere un restaurant grecesc 
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Postat de Denisa
:
"Ce nu prea imi palc emei e ca duap epdirala, treb sa stai intinsa in pat, nu mai poti umbla deloc, si e cam greu, de asta trebuei ceruta epiduraal cand ai aepuizat toate solutiile, adica jacuzzi, stat pe mingile speciale, dusul, masajul, etc."
Adica ... din prima clipa
Ursoaica
35+
a_ancutza78 spune:
Buna ziua burticute si SA TRAITI CU NUMELE!!! cele care isi aniverseaza onomastica azi

La noi merge netu tare greu...ne schimba cablu...de fapt ne iau modemu si ne baga cablu..ceva de genu asta si nu prea merge nimic nici telef nici cablu nici netu...
Si cum stau asa ..degeaba...mi-am dat seama ca nu am un medic pediatru..stiati ca trebiue sa avem un medic pt BB atunci cand nastem?!iar cei de la spital anunta ca ai nascut si..cel tarziu a 2 zii vine acasa sa vada copilul?!voi ati gasit un medic pediatru bun?stiati si voi de "lucru"asta?
34+
Bianca
anca