Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee, Irina ce aveti? v-ati molipsit de la mine? Mai trebuie sa stea inca putin in burtik la caldurica.
azi nu ma mai doare nimic, dar misca bebe....
Bee m-am tot gandit la c ai zis, eco des-greutate bebe. Marco al meu a inceput sa scada in ultimul trim. nu in al ll-lea, si cum a zis si Irina, nu cred sa aiba vreo legatura una cu alta. Mai bine nu ma mai gandesc, ca-mi vin alte idei si ma mananca Clau.
Roxi foarte bine, ca nu simti ca esti insarcinata. trebuie sa te bucuri, nu sa-ti para rau.
Monica felicitari pt. bebe!! Cum mai e cu gripa?
Diana super pozele. Ce fetita mare si frumoasa ai!!! Si tu arati foarte bine!!! Imi pari asa de cunoscuta....

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, nici nu stiu ce sa zic daca au fost de la miscarile bebitei, cert e ca si ea s-a agitat destul de mult. Delicatetea a cam inceput sa dispara la ea, dar eu ma topesc atunci cand misca, doar din cand in cand o rog sa nu mai dea cu copsorul pe col ca isi face rau.
Dana, nu l-am sunat opentru ca pana la urma m-au lasat, dar cu siguranta il sunam daca nu faceau fata pastilelor.
Roxi, esti o fericita...savureaza la greu.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca aveti dureri, si eu am, daca merg pe jos mai mult de un sfert de ora sau stau in picioare incepe sa ma doara spatele de am impresia ca ma rup in doua. Sa vedeti ce ma distrez in metrou!
Si altceva, am observat ca atucin cand se apuca fetita mea sa dea reprezentatii (si nu e delicata deloc, fetelor!) imediat mi se intareste burta si ma doare! Si la voi e la fel?
Peste toate astea am probleme la serviciu de m-am umplut de spume in ultimele zile. Mai am putin si-mi dau demisia. Va vine sa credeti?
Hai ca nu mai avem mult! Va dati seama: cred ca peste 2 saptamani incepm sa ne agitam pe aici cu nasterile! Asta o sa ne preocupe si o sa ne entuziasmeze, pentru ca eu cel putin am intrat in "stagnare psihica" adica astept sa se termine!
Mai nou m-a apucat cheful de ce parere aveti? Si e greu si incomod rau de tot...
Catalina sper ca te simti bine cu vestile noi, tu oricum nu erai hotarata cum sa nasti!
Dana ti-ai schimbat culoarea?
Evident v-am citit dar nu mai stiu cui sa raspund, deci va

Ieri am facut si eu 30 de saptamani! Am schimbat prefixul!!

J 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pt. toate Andreele si toti Andreii La Multi Ani fericiti, cu cat mai multe bucurii si impliniri pe toate planurile
Diana superba fetita ai,sa va traiasca
Irina cum te mai simti? da un semn sa stim ca esti bine
Ana nu stiu ce mesaj ai trimis preotului, la mine nu s-a deschis si nu stiu despre ce este vorba
Catalina, pai daca faci cezariana,cred ca o sa fii programata mai devreme de DPN,vei naste inaintea meaEu nu am facut in viata mea vreo operatie
Giova, Dana si Acina: sa va traiasca sarbatoritii
Astery cred ca Roxi se referea in cazul in care ar fi avut simptomele noastre, ar fi stiut de la noi din cate a citit pana acum ce sa faca Pai in afara de no-spa...facem si altceva? Oricum nu scapam de simptome daca e sa fie...
Fetele raceala mea isi face de cap, acum ma doare si urecheaOricum urmez tratamentul si cred ca pana sambata voi fi mult mai bine Sambata cred ca ma duc sa imi cumpar si eu in sfarsit halat, camasa de noapte,ce mai trebuie pt. spital

pupici la grup

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by J G

Buna fetelor!

Mai nou m-a apucat cheful de ce parere aveti? Si e greu si incomod rau de tot...

J 30+

Stiuuuu... Ne chinuim si noi, ce sa facem .

Felicitari pentru "schimbarea prefixului".
Da, mi-am schimbat culoarea.

Daniela (29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani pentru toate Andreele si Andreii de azi din burta si din afara burtii.
Eu am dormit prost aseara adica m_am tot foit ca aveam asa o durere surda de burta si fiind prima oara adica incepanad de seara stateam si ma gandeam ca termin 37 de saptamani bagajul nu l_am facut, epilata nu eram , pregatita nici atat si ........ cred ca de asta nu prea am dormit bine.
Ursoiaca pai chiar ca motanul tau e barosan pai cine vrea un bebe la 10 kg ? Mai incolo pe la cateva luni poate.
Denisa am vazut ca ia venit tarziu de la masaj. Ce fain de voi fetele pe acolo ca se poate face masaj!!! Asta da trai.
Dana si pe tine si pe Oana cea crestina!
Catalina nu e bai ca faci cezariana ca doar nu esti nici prima si nici ultima. Partea buna e ca nu mai stai cu grija ci stii sigur cand nasti.
Nu mai stiu care zicea ca vrea sa o vada pe aia care nu face cezariana. Mai mama pai tu crezi ca toata lumea naste cu cezariana ? Eu cred cel putin vreau sa cred ca cele care nasc cu cezariana nasc pentru ca au motive nu pentru ca le e frica. Eu nu cred ca nasc prin cezariana ca imi spunea pana acum insa cert e ca nu exista aici sa cer cezariana ci se face dar in cazuri de necesitate absoluta.Asa ca daca am noroc sau nu o sa ma vezi pe mine ca fiind aia care nu face cezariana.
Bee si fata ta e agitata? Al meu nu e chiar asa agitat dar ceva ceva se intampla pe acolo. Cred ca e de la vreme.
J g si cum e cu prefixul nou? Eu sper sa nu il schimb pe asta.
Nu mai stiu care cum ce ati scris dar mai arunc un ochi si revin.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina nici eu nu vreau sa-l mai schimb o data!
Chiar ma gandeam... Iosup a zis ca pe 5 feb e DPN. Poate vine pe 2 feb, ca ar fi aniversarea zilei cand l-am agatat pe tac'su! Ce vremuri!!

J 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Stiu, sunt constienta de asta ca trebuie sa ma bucur, dar imi pare rau ca nu am ce sa va scriu si ca voi suferiti cu contractiile , dureri care mai de care .
Am gasit ma "plang" si eu de ceva : ma loveste de ma cocoseaza in buric , este ingrozitor dar imi place ca este activ si asta inseamna ca este totul ok.
Vreau sa va intreb , am citit intr-o revista ca daca parintii au avut o greutate mica la nastere , sansele ca bb sa fie tot asa mic sunt f mari , voi ce parere aveti? Mama mea s-a nascut la 2 kg , eu tot la 2 kg. Sotul meu avea 3 kg . Sa sper ca va fi micut?
Si inca ceva daca eu aveam menstruatia la 28 zile ok fara dureri fara alte probleme , pot (va cer voie )sau mai bine ar fi posibil sa nasc la 37-38 sdapt in conditiile in care 90 % din sarcini se termina atunci?As vrea sa-i fac o surpriza sotului, va implini atunci 30 ani . Ar trebui sa ma rog.

28 sapt

Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Asta este fetelor...eu la cezariana nu ma nemutumesc decit citeva lucruri: taietura, sonda si risucul de infectie ruinara de la ea, ca nu o vad prima pe Bia( o vede cumva Dan primul?), ca stau mai mult in spital, ca intirzie laptele,frica de anestezie, sa nu ma recuperez mai greu, ca o sa-mi fie greu sa o iau in brate, ca nu trec prin minunea de a o vedea cu ochii mei cind iese...si mai mai gindesc...dar pe de alta parte atirna faptul ca nici oloaga nu vreau sa ma vad, mizdra nu o fac varzoi si daca in sapt. 36 mai iese iar prezent streptococul sansele de contaminare a bb sunt mai mici! Fetelor care a-ti mai nascut prin cezariana, la cit timp te trezesti din anestezie si cind iti aduce bbul? Cine il vede primul tu/sotul? Eu i-am zis lui Dan ca in ziua cu pricina sa ma duca la spital si sa plece...o sa-l sun cind ma trezesc si o am pe fetita in brate sa vina impreuna cu mama....asa zic acum, dar cine stie cum o sa procedez atunci?Daniela help me si poate imi mai desfiniintezi din temerile de mai sus!Pupici si Onutei...Ai dreptate Maraki, sper ca pe 12 sa fixez cezariana cu T....sper de asemenea sa rezist cu soldurile alea ca varza sunt!Bee si Astery suntem in oala cu cezariane impreuna!Janina ai dreptate ca oricum nu eram hotarita cum sa nasc...acum stiu!Ma intreb insa de ce parea deranjat T...probabil ca o sa-mi zica data viitoare la control!Irina sper sa nasti natural, asa cum iti doresti!Giova nu-ti face probleme cu Marco...o sa treaca oricum de 3500...ai sa vezi...Ralu nu stiu cum e cu durerile astea...ca eu le am pe ale mele care nu mai mai slabesc, alea de sold, dar ia No-Spa in continuare!Acina pupici...de Alina mai stii ceva? Nu-i merge netul iar?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele!
"La multi ani!" tuturor Andreilor si Andreelor din viata voastra!
Eu, ca de obicei, m-am trezit la 12. Daca nu ma grabesc sa merg la doctor scap vaccinul, ca are program doar pana la 2(norocul meu este ca are cabinetul la 5 minute de mine)
Vad ca razvan e destul de miscacios, nu stiu ce nu ii convine. Irina, sa stii ca si pe mine ma cam "taie" burta, dar de caum, fie ce o fi, bagajul de spital e pregatit asa ca....
Tare draguta si slabuta imi pari, eu nu stiu cate kg ai pus, dar arati exceptional, si ai o burtica frumoasa, de parca ai avea 6-7 luni. In ceea ce priveste kg puse datorita renuntarii la fumat, ma bucur sa le iau in calcul, inseamna ca din cele 21 puse pana acum 5 sunt de la lasatul de "cuie"(vorba mamei).
Eu mai fac echo pe 15 decembrie, daca totul e ok si "pana atunci nu ne vedem la sala de nasteri"(vorba lui nenea doctoru')
Fug sa ma imbrac si va tzuc pe toate!

Ioana cu Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput