Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 3
acina spune:
Cata daca faci cezariana asta e. N-o sa fie chiar asa rau .
Problema e ca va trebui sa suporti pana la sfarsit durerile de sold...Dar nu mai e mult ...
La anul o sa-l sarbatorim si noi pe bb Andrei din burtic, chiar zicea una dintre fete ca bb din burtici , pana se nasc nu se pun la socoteala.
Anca
29+
Pozele Noastre
Burtici
dana_ene spune:
Catalina, asta e ! Nu-ti face griji, ca doar nu esti nici prima, nici ultima cu cezariana. Ne luam de manutza
.
Si pe mine ma doare soldul drept ingrozitor. Sigur e din cauza vreunul nerv pe care-l apasa Sansana mica.
Dar trebuie sa rezist cu stoicism inca vreo 10 saptamani
.
Acina,
pentru sora ta !
Giova,
pentru tatal tau !
Ah... si eu sarbatoresc cumva ziua de azi: acum 2 ani, de Sf. Andrei, am botezat-o pe Oana. Deci are 2 ani de cand e crestina, draga mamii.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Cata inca 7 sapt.nu mai mult. Multa bafta in continuare.
Acina nu-ti mai fa probleme cu incurcaturile de ieri, se mai intampla.
pt. sora ta!!!
Dana mersi de urari!! Un
si la Oana, care e crestina de 2 ani.
Mai am de sunat o prietena de Sf. Andrei si de trimis un sms la alta din Italia. Si gata am terminat cu ele, ca n-au fost putine.
gio
si bb Marco 33+
ralirali spune:

tuturor Andreilor, Andreelor din burtici si neburtici.
, Oana pentru cei doi anisori de la botez...sa cresti mare sa ne inveselesti mereu asa cum ne transmite mami tau

.
Acina si Irina, sa stiti ca mie nu imi pareti deloc
, nu siu cine v-a zis asa ceva. In perioada aceasta e normal sa fim cu toatele mai dolo, dar eu zic ca e frumos si sa ne mai bucuram atat cat mai putem.
Diana, ti-am vazut pozele, dar ce tinerica si vesela esti 

, s evede ca te tine mandra in priza.
Fetelor, nu va mai faceti griji ca bebeii sunt micuti, atata timp cat sunt in grafic...mai mult, masuratorile sunt relative si este si in functie de cum sunt pozitionati la momentul repsectiv.
E aseara am avut niste dureri crunte, dar ciudate, cum nu am avut pana acum. Au fost foarte acute si aveam senzatia ca imi taie cineva burta si ca imi cade ceva..icneam de durere la orice miscare si m-au lasat foarte foarte greu, dupa 2 pastile. Voi ati avut asa ceva? Oare ce sa fie? Nu seamana deloc cu acele contractii pe care le-am tot avut pana acum.
Si eu o sa fac tot cezariana, este ce imi recomanda medicul, avand in vedere antecedentele mele si sarcina cu probleme.. nu mai pui ca sunt anchilozata de atata stat in pat...cum sa nasc eu natural??? 

. Dar eu nu imi fac probleme, mai ales ca stiu oarecum la ce sa ma astept si cum este recuperarea, doar am mai trecut prin doua operatii pe abdomen.
O zi frumoasa tuturor
.
Ralu 34+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
roxit spune:
Salut tuturor , mai intram si noi pe DC!
La multi ani tuturor Andreelor si Andreeilor .
Imi pare rau ca nu va simtiti excelent , ca mine, nici nu simt ca sunt insarcinata .Uneori chiar ma oftic ca nu am simptomele la fel ca voi , ca sigur as sti ce sa fac.
Bafta in continuare !
Roxi
poze
[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png
asteryaro spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI Andreilor si Andreelor!
Ce bine este fara gips... bine ca tot pingu' schiop sunt, dar ce mai conteaza? Sunt ca o floricica de vesela.
Si io tot in clubul cezarienelor. Dana, stii ce mi-a spus dr. Serbanoiucand l-am intrebat ce-mi recomanda (naturala sau cezariana)? "D-na, eu unul nu va vad haulind pe holurile maternitatii, atunci cand veti fi in travaliu!" Zic eu: "Stiti, nici eu nu ma vad injurata de vreo moasa tembela, stiti, io sunt rea la manie si dau cu pumnu'
!" A ras, bineinteles. Deci ramane cezariana.
Roxit, pai de ce esti rea, puiu? Da-ne si noua reteta impotriva durerilor, daca tot stii sigur ce ai face tu in locul nostru... Te rugam frumos.
Imi pare rau de cele care aveti dureri mari, dar mai este putin si gata! Ne va durea doar capul ![]()
!
Acina, LA MULTI ANI surorii tale! Si multa sanatate!
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
maraki spune:
Buna dimineta fetele,
Incā nu am citit ce s-a scris, Dana, te rog trece si bebeul meu la sapt. 30+ cu 2140 gr.
Revin, incep sa citesc ce ati scris la noul capitol 
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Buna fetele.
IN primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!
LA MULTI ANI pt sora Acinei si tatal Giovei.
Dana, sa-ti traiasca mica crestina si sa va bucure si ea si Sansana. Tin pumnii sa stai maine acasa, ca tare te muncesc aia.
Rali, imi pare rau de durerile tale. Daca toata sarcina ai dus-o in contractii si probleme, acum dupa 34 de sapt cred ca toate se acutizeaza. Durerile ciudate n-or fi si de la miscarile bebitzei? Sau ea face parte din categoria "fete delicate".
. Offf si cu medicamentele astea. Eu cand am contractii am senzatia ca No-Spa-ul e un fel de "frectie la picior de lemn". Nu-mi trec si gata. Dar nici nu iau vreodata a 2 pastila. Cat despre Gynipral, ti-am zis ca n-am curajul ca am oricum palpitatii si bufeuri (parca as fi la menopauza, nu
). Si eu am acum niste dureri, de la lovituri si contractii din nou. SOarta. Cred ca nu-i mai place bebitzei inauntru.
Catalina, bine ai venit in largul grup al celor care fac cezariana. Vreau s-o vad si eu pe aia care nu face
. S-o invidiez cum trebuie!
.
Bee
si Fetitza
dana_ene spune:
Astery, pai poate ne regasim una pe alta la reanimare. Cum ar fi ? 
Auzi, dar de ce ai fost la Serbanoiu ? Sunt un picutz in ceata. Tu esti la dr. Munteanu, nu ? Nu vreau sa te supar
, dar eu nu am o parere prea buna despre el.
Dar banuiesc, totusi, ca ai avut de-a face cu el poate cand era doctoritza ta libera, nu ?
Oricum, a fost simpatic sa-ti spuna asa. Adevarul e ca nici eu nu ma vad urland pe holurile maternitatii.
La cezariana e mai usor:
vine anestezistul si striga : Doamna Eneee !
Da ! raspunzi fericita ca ti-a venit randul.
Haideti, mergeti la baie, eu va astept aici.
Apoi mergem la cantar... dupa care la sala de operatie...
Vezi, stiu exact cum va fi ![]()
.
!
Raluca, si nu ai sunat doctorul ?
Ai grija de tine si de bebelina
!
Ce povestesti tu, Roxi ?
Vorba lui Astery: de ce esti rea
?
Eu chiar aseara ii spuneam lui Cosmin ca daca la Oana as fi avut sarcina pe care o am acum, nu cred ca ma mai incumetam la al doilea bebe.
La Oana mi-a fost asa de bine... de multe ori nici nu realizam ca eram gravida. Eh... alte vremuri... intre timp am mai imbatranit
...
Maraki, gata, am trecut greutatea bebelului. O-HO ! Durduliu-durduliu ! 
Bee, mersi pentru urari. Ei, lasa, spunei bebelinei sa mai stea un picutz in burtica, nu-i vremea inca
.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Maraki, cum e cu raceala?
Irina, aseara ne dadeai emotii, ce mai face baiatul, tot mai vrea afara? Ca mi-e sa nu-l astepte fata mea care e agitata de ma rupe!
Bee
si Fetitza