Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 2
diana12 spune:
Gata, mi-am amintit.
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua onomastica. Sanatate, fericire si tot ce va doriti sa se implineasca.

30fix si
04/25/2000
andiaroro spune:
Chiar daca nu am mai scris, v-am citit cu sfintenie,dar sunt atat de obosita de la programul asta de somn de 3-4 ore pe noapte ca nu prea mai am chef de nimic. de fapt oscilez intre momente in care parca imi regasesc vechea energie si starea de "amortire totala"-or trece si toate astea.........sper sa nu va suparati ca scriu dezlanat si nu ma pot adresa fiecareia in parte asa cum as vrea.....in gand v-am raspuns la fiecare mesaj!
eu incerc sa fac ceva ordine pe aici, dar merge destul de incet.dupa 2-3 ridicari si aplecari trebuie sa fac pauza ca simt imediat ceva in neregula acolo jos-o fi din cauza colului. bebe isi continua acrobatiile fara nici o pb, iar tati e topit-ii raspunde la salut dimineata!adevarul e ca vb f mult cu el si cred ca ii cunoaste vocea si cand ii spune "buna dimineata" primeste "lovitura de raspuns"
,chiar daca bebe a stat linistit pana atunci.se pare ca-si dezvolta limbajul semneleor[:D.astia la scoala mi-au mutat examenul din ianuarie pe 6 martie si moasa s-a gandit sa se alinieze si crede ca o sa nasc pe 3 martie.sa vezi distractie....parca ma vad de la maternitate direct la examen.....mama ce imagine de mama eroina am in fata ochilor
......sa fie bebe bine ca examenul se mai poate da si in alta data, daca nu pot sa ajung in martie, dar m-a amuzat schimbarea de date......oricum nu avea sens sa negociez cu profa data examenului ca bebe apare cand vrea el si risc sa ma regasesc oricand in situatia care se prefigureaza acum cu 6 martie ...
Maraki-sanatate multa. Trece ea gripa!
Asteryaro-felicitari pentru sot si curaj cu piciorul-e cam enervant,dar cand va aparea bebe va fi totul ok si zburdand in jurul lui o sa uiti complet ca ai avut candva o problema.
Denisa-Ma multi ani viitorului srabunic! E un stimul excelent pentru ei ideea ca isi vor tine in brate "urmasii urmasilor urmasilor lor ...."
Catamie mi se pare f "calduroasa" camera Biei si de asta au nevoie copii.
Cui m-ai vroiam sa scriu?
Aaaaa......Ana ma intrebai de pui? A iesit f bun, doar ca a fost putin mai rumen intr-un obraz decat in celalat(a se citi
parte)ca l-am fixat cam "descentrat".Eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme cu preotul(e om si dansul) si nu cred ca esti prima care i-a trimis asa ceva.
Acina si fetele care vreti cure de slabire. A renunta la paine, paste si cartofi nu e deloc o solutie pentru ca din astea ne tragem si noi si bebe energia. Cu dulciurile e alta poveste
Unde trebuie sa umblati e la combinatia alimentelor si sa incercati sa nu sariti calul. Eu o sa pun ce mi-a dat dieteticiana cu "ce trebuie sa manance o gravida" pe contul comun. e in franceza, dar poate mai furati vreo idee si de acolo, daca vi se pare interesant ceva si nu intelegeti va ajut cu lamuriri sau traducerea.....In sfarsit, voi faceti cum vreti voi. Eu nu am pretentia ca tanti asta detine adevarul absolut, dar ma gandesc ca totusi stie ea ce spune ca doar e una dintre cele 3 dieteticiene ale unui spital unde "se intampla" aproape 4000 de nasteri pe an.Oricum,parerea ei era ca intr-o sarcina,in privinta greutatii, uneori lucrurile nu tin numai de vointa nostra si ca cel mai important este sa mancam cat mai sanatos ca nici bebe si nici noi dupa sarcina si in timpul ei sa nu avem carente, dar nici rezerve "de balast".La un moment dat kg in sine devin o chestie relativa in poveste si tin si de genetica, stare sufleteasca,etc.........un milion de factori.
Cand vorbiti de pisicute mi se face asa un mare dor de Sara-birmaneza mea pe care a trebuit sa o las in Romania.M-am gandit de multe ori in vara asta sa o aduc aici(ca acum avem spatiu si de ea),dar mi-am dat seama ca ar fi egoist din partea mea si as face-o sa sufere. A mai trecut o data printr-o schimbare majora: de la pisicuta de salon hranita cu mancare de pisici si care vazuse doar de pe geam pomii din fata blocului la pisica "de la tara"-mai mofturoasa si sclifosita cand e vorba demancare ,dar cea mai tare vanatoare din zona.Vaneaza doar din placere- nu pune gura pe prada! Asa canu mai vreau sa o mai chinui inca odata-adaptarea a fost f grea in noul mediu si stiu cat au suferit si parintii mei, care o iubesc enorm, cand vedeau cat ii e de greu.acum s-au atasat asa tare unii de altii ca nu vreau sa stric legatura ce s-a creat.
Acum chiar ca numai stiu ce vroiam sa mai scriu-asa-mi trebuie, daca am cazut in melancolii la 5 dimineata!ma duc sa ma mai intind.Somnul.....alte patru ore noaptea urmatoare!
La multi ani pentru Andreii si Andereele gastii
nicoleta raducu spune:
am uitat....LA MULTI ANI!!!!!

pentru toate fetele si sotii si bebeii si...alte rubedenii...cu numele de ANDREI..ANDREEA.....
Tot noi..Nicole si Daria
28 FIX
Ursoaica spune:
'Neata fetele!
Mama, mama ce limbarita.
Diana "soricei" am si eu, defapt de aceea ma trezesc dimineata...pt ca sa ii gonesc
.
Ana eram ocupata
...
Monica spune-mi te rog cat ai dat tu pe eco?
Nu ai nimerit-o cu sforaitul..."alergam" dar nu de ... ci dupa.![]()
Nu mai tin minte sigur al cui era copilul cred ca al Irinei ... nu cred ca ar vrea sa fie cat motanul meu
... ca are 10kg...
mata (pisica - sa nu se inteleaga altceva) are 2kg si alea cu indulgenta.
In legatura cu programarea...ce sa mai zic...nu se poate decat pe 27dec
. Sa vad acum ce zice dr. Mai naspa, sa zic ca, nu ar fi data ci cat costa
...brrrr...
Fetelor va
si va multumesc tuturor pt urari!
Ursoaica
34+
dana_ene spune:
LA MULTI ANI pentru cei care va sunt dragi si astazi isi serebaza ziua numelui !

Eu am venit azi la servici si stau ca pe ghimpi.
Asteptam cu totii un anunt foarte important: venim sau nu venim maine la serviciu. De fapt... cine vine si cine nu vine maine la serviciu.
Sigur vor fi colegi care vor trebui sa vina, pentruy ca institutia noastra organizeaza (of !) masa pentru buzoieni: sarmale, carnati cu fasole, tuica fiarta, vin fiert...
Nu mai comentez... ca sa n-o iau
.
Diana, tare frumoase sunteti si tu si Ecaterina. Chiar asa !
Irina... moamaaaaaa, ce bine arati
.
Frumusica, frumusica si delicata.
Aseara eu l-am alergat pe bietul Cosmin
, si eu am calduri de toate genurile.
Ce sa fac ? Asta e !
Pe urma cand m-am uitat la dimensiunile mele m-am speriat. Sper din inima sa imi revin repede la dimensiunile obisnuite.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Neatza
!!!
pt. toti Andreii si Andreele!!!!!
Sa fiti sanatosi si iubiti!!!!

M-am trezit pe la 8 si m-am uitat la un film super trist pe HBO si am
ca o prostuta.
Dana si eu am calduri, saracul Clau da drumul la centrala si nici dupa 10 min. il intreb daca a oprit-o ca mor de cald. Abia ma mai suporta!!!
Tin pumnii sa ai maine liber!!!
Eu mi-as fi dorit sa fiu acasa maine in Alba Iulia, pt. Serbarile Unirii, e asa de frumos..... si e si ziua tatalui meu. La anul sigur nu vom rata ocazia. ce sa facem, asta e.
la toate burticile!!!
gio
si bb Marco 33+
acina spune:
Buna dimineata ,
Hai c-am facut-o de oaie ieri fetele m-am incurcat de tot
Sa zicem ca am avut si o scuza , a fost ziua sorei mele , aimplinit 25 ani si m-am agitat sa-i comand tort pe ascuns , desigur, ce mai alergatura mare...Si o mai chiama si Andreea , deci si azi e ziua ei asa ca nu am scapat inca de nebunie...Dac amai fac vreo boacana scuze anticipat
Ana nu a fost ideea mea cu regimul ci a dr , eu chiar nu mananc dulciuri si paste dar nici paine in mod exagerat sau cartofi asa ca nu inteleg de unde atatea kg acumulate...Asta e o sa ajung o
.
O sa va intrec pe toate 

Va pup,
Anca
29+
Pozele Noastre
Burtici
utocatalina spune:
Neata fetelor...aseara iar noapte de cosmar....deja a 3-a zi la rind cu dureri grozanice de sold
...de dimineata la 5:00 m-am dus si am dormit in sufragerie pe canapeaua de piele ca acolo ma mai lasa nitel(dar nu foarte) durerile...la 8:00 am fost la Elias si de acolo T m-a trimis la ortoped...am stat de vorba cu aceasta, radiografie dupa cum stiti nu avea voie sa-mi faca, m-am speriat iar de de ce se poate intimpla la nastere normala daca am avut displazie de sold...se poate ajunge la luxatie de sold, proteze si alte minuni
, asa ca mi-a recomandat cezariana si sa mai merg la un doctor la Municipal sa fac o eco de sold....i-am zis sa-mi dea numai foaia pentru cezariana ca m-am hotarit, mi-e prea frica ca sa ma risc...asa ca voi naste prin cezariana!Dan a fost foarte incintat, unul dintre motive fiind ca "nu mi-o face harcea parcea"!
T. nu a fost prea incintat cind a auzit, dar asta este! L-am rugat sa-mi dea un unguent pentru dureri, dar a zis ca nu-mi da nimik ca toate au efect asupra bb...ramine ca inca 7 sapt. sa suport cu stoicism
...la noapte voi vedea daca reusesc sa dorm in pat...daca nu ramine varianta cu camera Biei sau sufrageria! Am uitat sa va zic ce am mai cumparat pentru Bia: prosop, forfecuta, perie si pieptan, sapun de bb si garmastan pentru mine!
A...deci azi este si ziua Biei ca o cheama si Andreea!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!