Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Mai gagici din toata gasca cele mai haioase sant Monica si Irina
Irina are dreptate si mama ta, pai iti dai seama daca eu nu am facut ecografii niciodata pana la sarcina asta....mama ta nici atat
Se faceau si acum 20 de ani dar daca dr. nu m-a trimis niciodata....nici eu nu stiam prea multe
si cred ca la varsta mea de atunci, nici nu se punea problema de ceva nasol
Mi-a trimis Adriana lista cu ce imi trebuie in spital, scrie camasa de noapte care sa se inchida cu nasturi de sus pana jos, pai unde naibii gasesc eu modelul asta??? Nu am vazut in magazine asa ceva
Trebuie sa spal niste vase si sa calc o camasa, revin...pupici!!!
32+
p.s. tot nasol ma simt dar totusi mai bine decat ieri, acum transpir mult( cred ca de la paracetamol )
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
BEE nu-mi mai aminti, ca parca ne vad pe amanadoua in noaptea de Revelion fiecare in spitalul ei...si trimitandu-ne mesaje pe mobil!!!!
RALU vedeti ca-i mai bine sa mancat en-gros si ce avetichef, n-o sa va mai fie rau!
Gata chiar plec la culcare !
Va pup pe toate,noapte buna si ne auzim dimineata!
Ca a inceput iar bebelina sa impinga spre iesire...

MONI 34+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Monica pai ce te grabesti sa te culci ca doar de maine esti libera ca pasarea cerului
. La voi se uita mamicile in direct , libe, dar la mine nexam doar prin webcam dar nici prin aia ca imie lene sa o instalez.
Raluca cam asa m_a apucat si pe mine in perioada 33-34 de saptamani sa cam mananc ce imi trecea prin mana acum vad ca nu prea mai am chef.
Denisa nu e vorba ca sunt conservatori ci pur si simplu spun ca acum 28 de ani ei nu faceau eco , ei nus tiau cand nasc cu aporximatie, nu stiua cate grame are copilul, ce e aia dop, si am o lista... iar miacamea se amuza rau cand aude ce "probleme" am eu.
Irina 36+
Denisam spune:
Ralu- sa ai pofta in cnontinuare si sa papi bine ca sa se faca bebe mare.
Ursoaica- nu te teme mama ca ai nsotri nu fac asa mare tambalau inburta si a mea e mai lenesa, adica nu se modifica si nu face burtik mereu valuri, dar eu sunt happy asa pt ca sper sa nu fie f.nazdravana cand iese![]()
Nu prea cred ca e o mare legatura intre cum sunt ei in burtik si dupa ce ies, dar asa se spune, de..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Maraki- camsa cu nasturi, nu trebuie sa fie pina jos, eu una mi-am luat pina dupa sani si una chair ii are cam pina la briu, trebuei sa ai acces la sani, usor, asta stiu ca e important. Am uitat cum se numeste superstore-ul ala care avea de toate, stiu ca eu mi-am luat o pijama tare faina,si nu era scumpa, ceva cu CAA...ori m-a lasat de tot neuronul
Ana unde esti?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
UITE CUM POT PLECA! ACUM VENITI SI VOI?
MARAKI daca mai poti spala vase si calcal haine la ora asta sigur esti vindecata! La mine sotul e consemnat de vreo 2 luni la spalat de vase
Iar camasa aia de noapte e capot de zi...toata ziua!
DENISAmie imi vine...brusc
, de obicei cand sant pe net sau citesc presa (ceva f.f..f. interesant sa fie) si ma agit ...intre timp consumand...o bucata de ciocolata, o gura de apa minerala, iar o bucata de ciocolata, iar o gura de apa ...si tot asa .Eventual dupa cafea...Cred ca-i pe baza nervoasa!
HALAL RETETA, NU???
irinadum spune:
maraki pai iti trebuie cu nasturi sus ca sa scoti sanii la soare ca in rest pana jos nu e nevoie de nasturi doar o ridici in sus cand mai vrea cate una sa se uite
.
Irina 36+
Ursoaica spune:
Denisa da asa este.
Mai fetelor bbicul meu sughite de 15 min si nu se opreste.
Ah ba da s-a oprit, uff ce calm.
Fetelor mi-a inceput filmul de 45 de minute si eu am uitat!!!!!!
Ma duc sa ma uit.
Nu stiu daca mai revin, dar va deschid un nou capitol, mai scrieti aici dupa care treceti la cel nou.
Va anunt cand este gata.
Ursoaica
35+
monica70 spune:
IRINA poate sant prevazatoare, ca se gandesc pana unde ne vor mai atarna tzatele, mai pe la buric...ceva...pe-acolo
Denisam spune:
Da Monica- halal reteta cand zic astai ca ciocolata are cofeina si constipa..dar e bine ca functioenaza la tine, eu nu credeam sa ajung la retete babesti, dar de le incerc, si mai iau si laxative din plante
Uiet ca am facut o prostie, am bagat o chiftea, i-am facut lui Dragos ca luase niste carne de pui si ma tot ruga si desi am crezut ca e usoara imi sta in gat acuma..
Una peste alta a mai venit si un tip sa repare ceva in basement, duap ce caa stricaty o bucata de perete, care treb sa ilrefaca Dragos, noroc a nu e mare, mai treb sa sterg si gresia dupa el ca a intrat incaltat si nu s-a sters ca lumea, de obicei nu fac asa, nu stiu ce l-a apucat..
Oricum sper ca reparatia sa fie ok, desi ne-au dat garantie pe viata, dar sper sa nu se mai intoarca..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK