Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da sa stii ca nu ma_am gandit tocmai eu aia dotata. Pai de asta eu mi_am luat fara nasturi ci cu o parte care se ridica ca oricum ce imi e ca o ridic de jos sau mai de sus?
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA la mine toata au efecte inverse...ciocolata nici nu ma constipa, nici nu ma ingrasa...
E ora 12,00 , noapte buna, pe bune!
Ma doare burtica ..trebuie sa ma intind!
Important e ca ma ajuns iar la pagina 10!!!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursoaica- multumim de capitol.
Si ca sa vezi ca fii-mea vrea sa te contrazica cu jucatul in burtik, au apucat-o tumbele, de -si la concerte si la muzica cu basii puternic are niste ritmuri de zici ca 'canta si se agita ea in direct"...

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ce tare ai fost Monica la faza cu tateleChiar asa se cere: cu nasturi de sus pana jos
Denisa nasol ca te-a facut ala sa speli pe jos vara mai merge dar iarna sa intre asa ....nasol....aici nu se descalta nimeni cand intra intr-o casa Aoleuuu...mi s-a incins fierul...ma duc sa calc

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai fetelor voi sunteti ca niste aveti atata energie si eu sunt fleasca ! Voi cum rezistati atata pe scaun la calc. ca pe mine ma doare fundul de si mor..parca m-a biciuit careva ,acum m-a lovit pofta de pizza, dupa ce ca nu am mancat nimic toata ziua am bagat 2 felii si gata parca am mancat vre-o 3 intregi, eu nu stiu cu ce creste copilul asta al meu ca am vre-o luna de cand abia daca rontai ceva o data pe zi.

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 35 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Monica- noapte buna si somn usor!
Irina mai stai su ma lasi singura?

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata s_a schimbat capitolul deci........treceti dincolo.
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Gata fetelor va invit la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63148&whichpage=1" target="_blank">CAPITOLUL 76

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Maraki- ai ars ceva sau nu inca?
S-a descaltat ala dar apoi a zis ca in basement desi avemmochet anu poate lucra asa , ca er ao bucata sub scari care e ciment si ii trebuai acces acolo sa faca nu stiu ce mai bine..Daucu mopul, nu et speria, in 5 min va fi gata, trebuei doar sa ma urnesc ca ti-am zis ca imi sta chifteaua in gat, sa vad dc nu vrea cumva sa iasa afara sa scap de-o treaba.
Bombo- trebuie sa maninci ca bebelian sa aiba de unde sa ia si tu sa nu ramai fara vitamine, mai ales.Nic ieu nu am pofta dar maninc usor si cu vitamine ca stiu ca trebuei ca Emma sa creasca.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput