Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
T_Ioana spune:
Ursoaica si Pisoi, "La multi ani!" si sa ne traiti cu numele!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Bee spune:
Alina, mi-am amintit. Doctorul meu nici nu vrea sa auda de vreo programare de cezariana. Cand mi-o fi sorocul, atunci sa te tzii ca n-o fi el in zona (de Craciun sau de Rev). Dar ma alearga sotzul preventiv inainte de Craciun, sa nu raman pe mana oricui prin spital.
Bee
si Fetitza
ralirali spune:
Saluti, zapacitelor

.
Irina, e superbeton burtica. Observ ca fiecare se alearga cu cine poate
, ba sotzi, ba matze... pe tine te alearga flacaul prin burtica![]()
. Mai astazi toata ziua am citit si recitit si nu intelegeam de ce intreaba fetele daca ai nascut
...off, ce ti-e cu neuronii astia.
Moni, ce combinatii mortale ai mai mncat in seara asta?
La mine observ ca e regula seara sa am contractii. Am avut trei la cate 10,12 minute, dar am luat un Nospa+scobutil si vad ca s-au linistit.
Noapte buna si somn adanc tuturor.
Ralu 34+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
monica70 spune:
IRINA si eu am denivelari din alea uite chiar acum se joaca Diana, cand in stanga, cand in dreapta...mai ramane putin asa , apoi se invarte...mi-ati dat o idee de facut poza! Si daca doar cu aparat foto clasic 
IOANA ai dreptate cu somnul, promit ca dupa ce termin laptele trec la culcare! Si nu te mai fortza atat ca asa a facut si nepoata mea si a venit bebe la 8 luni si-o saptamana din cauza asta!
BEE mie mi-e cam groaza sa ma pun in pat...am zis ca ma intind 5 minute si...mi-au mai trebuit 5 sa ma ridic!
Eu si azidimineata m-am trezit ...pe spate si cu picioarela si mainile aproape anesteziate!!! Si ma culcasem pe-o parte...
MONI 34+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Ioana mercic mult!
Si cu acesta ocazie mai multumesc odata tuturor fetelor pt urari.
Bee pai iti trebuie un "calmant" pt matica. Si sa stii ca nu iese cu pui...ca nu mai are "umblatori". Eu asa am facut l-am luat de mic, a facut un rand si dupa aceea gata ... iar acum fata il are la dispozitie cand vrea si cat vrea ea.![]()
Irina am ramas ... muta... este nazdravan rau de tot...
Pai puii vostri se vad... al meu pui cred ca sta cu fundul in sus ca nu se mista decat o galma maaaareee atat.
Vreau si eu munti!![]()
Ursoaica
35+
monica70 spune:
RALU azi la birou am mancat pizza ca mi-am uitat plasa cu mancare acasa
e a doua sau a treia oara de cand sant gravida, inainte ar fi fost imposibil asa ceva!
Acasa ...am mancat ciocolata,am baut cola, sandwich-uri...(ca mi-a fost lene sa-mi fac galuste la supa trimisa de mami),suc de lamaie...iar ciocolata,acum lapte.Incep cu lapte dimineata, termin cu lapte seara!
Era sa uit, de saptamana asta bebelina se misca mult si...mai sus de buric...ca pana acum tot jos era!I-au crescut cracii...manechin o fac!!!
irinadum spune:
A pai asta nu e nimic pai cand a vazut mama poza a crezut ca sunt bolnava. Bine dar la ea nu ma mai mira nimic ca i_am zis ca intai trebuie sa pierd dopul si nu va spun ca era sa cada sub scaun de ras ca a zis ca mai mare gogomanie nu a auzit

si ca ea probabil cand a nascut l_o fi uitat acasa dopul.Ca sa vedeti ce misto face de mine.A zis ca pe vremea ei nu a auzit pe nimeni sa ii daca burta asa si ca generatia asta nu e normala.
Ioana si eu dorm de rup ma gandesc ca asta e cu directie adica dupa ce nasc am sa ma tot gandesc ce bine era acum.
Raluca ia vezi sa nu o iei tu inaintea noastra.
Monica de maine faci si schimbul unu?
Irina 36+
monica70 spune:
IRINA , fac si schimbul 1, daca treceti odata la culcare ca nu mai pot!
Si mami se uita la mine ca la extraterestrii...stai linistita! Ca tot la eco au fost ele , n-am ce zice!Si la unele din cumparaturile de pe lista la fel...printre altele!
RALU am omis de pe lista cafeaua, o mandarina...maruntisuri...Da' voi ce mai consumati?
Banuiesc ca mai sanatos... De maine fiind acasa, imi schimb meniul!
ralirali spune:
Irina, eu tot sper si tin sedinte cu mandrutza sa nu o iau inaintea voastra si sa fie respectuoasa, sa stea la coada
.
Moni, azi esti in parametrii normali la capitolul papa
.
M-a cuprins si pe mine in sfarsit foamea de sarcina, desi nu sunt eu prea incantata sa mai pun kg pe mine, dar ma bucur ca azi nu mi-a mai fost greata. Azi am rontait toata ziua, inclusiv dulciuri, eu care de fel nu mananc dulciuri. Si am fost in seara asta la restaurant cu niste prieteni si mi-am speriat sotul de cat am mancat: un castron intreg de ciorba de burta+tocanita de pui cu mamaliguta(nu chiar toata portia), dupa care mi s-a facut pofta de desert...se minuna lumea de mine. Si culmea, nu imi e rau
. Pana acum am pus 12 kg in sarcina (nu le pun la socoteala pe cele 15 din anul anterior in care am tot facut tratamente pt sterilitate) si eu tot sper sa nu fie mai mult de 15 pana vine marele moment.
Ralu 34+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Denisam spune:
Burtici, lipseste omu' asa vreo 2 ore si un pic sa faca o mincarica, o cumparatura ca vine Mos Nicolae si voi iara terminatzi un capitol, Chiar asa?
Monica- tu nu ai probleme cu constipatia delace maninci, zi-misi mei secretul, te rog..
Irina-lasa ca mama ta o sas-i revina, asa sutn unii parintzi ami conservatori ini dei.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!