Mamici de mai-iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

nastad bine ai venit si sa ai sarcina usoara.
Magg Felicitari ptr baietel!!! Ma bucur mult ca este totul ok cu voi.

La multi ani Andreelor si Andreilor!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetelor!
Ce de vesti frumoase pe aici!!!

Maggy, Lyly, felicitari pentru baietei!

Gabi, sanatate multa, asa e cand ai pitici acasa, si eu m-am imbolnavit tot de la fiu-meu, numai ca el a scapat repede, da pe mine nu ma lasa inca...

Diana79 ce frumos ca tu poti sa faci de atatea ori ecograf. Platesti pentru ele sau intra pe Ohip? Ca mie mi-a spus ca unul si gata, asa a fost si la prima sarcina. Am facut 2 de fapt, da asta pentru ca s-a parut la un moment dat ca am probleme (o pata maronie si ceva dureri de burtica prin saptamana 32 sau 34 parca). Sa fie sanatos, mai e putin si ne spui ce e...

DianaR m-ai facut sa rad cu mituirea, ca asa e si la noi. Si lui ii plac canetele. Si ca sa iti dau un pont, ii plac si paiele sau cutiile alea de suc (de carton, cu o gaura) cu pai, sta o multime sa bage paiul si sa il scoata si tot asa. Saru-mana de intrebare, nu mai sunt asa rau da uite ca nu pot manca decat ciorba, altfel mi se face rau de tot. Si nici nu suport sa vad mancare, mai rau decat greturile cu bebe, ca atunci mi-era greata da puteam manca, mi-era chiar foame. Cred ca o sa ma duc la doctor daca mai dureaza mult, ca ma simt extrem de slabita si evident mi-e somn tot timpul.Tu cand ne spui ca e fetita? ;-)

Andira tu ai feita deja nu? De-aia vrei baietel...:-)

Amonar pot capata si eu un carucior roz? Cel putin deocamdata, daca se infirma, schimbam. Da tare mi-ar fi drag sa fie adevarat... Cred ca Maria o sa o cheme da e cu semn de intrebare.

July felicitari pentru kg in minus. Mie imi pare ca esti deja un manechin si tu vrei sa mai dai inca 6 kg jos???

Ama, bineinteles ca nu plec. Pai tu crezi ca toate fetele care au DPN in mai (mai ales in prima jumate) vor naste exact la DPN??? La mamicile de mai-iunie 2004 unde am fost cu primul bebe sunt fete care aveau DPN in mai si au nascut pe 14 sau 21 aprilie... Si bineinteles ca n-au plecat de la noi, inca vorbim de bebeii nostri. Gruparea asta presupun ca s-a facut pentru ca burticile cu varsta apropiata au mai multe in comun sa discute, lucruri care le intereseaza si le pot ajuta la momentul respectiv. Bineinteles ca stam aici amandoua si nu se stie daca nu ne-o ia altcineva inainte cu nasterea :-)) Si apoi bebe poate sa vina si la 42 de saptamani si atunci iese mai :-)) Hai ca m-am intins.Pupici lui Sebi.

Doina bine ai venit! Mi-e drag numele tau, asa o cheama pe surioara mea draga. Sa iti traiasca printesa si sa ai inca un bebelus sanatos. Plus o nastere usoara...

CamiM, Papadie, ce mai faceti?

Pupici la toate, eu azi intru in saptamana 20 deci la sfarsitul saptamanii pot spune ca am ajuns la jumate...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Irinel exact!nu plecam nicaieri de aici! Si poate nasc alte fete inaintea noastra,vorba ta, sa vedem ce vor zice atunci Pupici lu' Daniel si iti tin pumnii sa se confirme o fetita mica si scumpa in burtica la mami!
Si felicitari ca aproape ai ajuns la jumatatea drumului!!! io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, intru doar putin sa va spun ca E BAIAAAT!!!
E absolut ok doar ca e cu o sapamana mai mic decat data conceptiei calculata. Drept sa va spun eu nu stiam exact data UM si e foarte posibil sa fi fost la mai multe zile dupa 2 August cat am zis io... Plus ca eu alaptam si iarasi...ovulatia putea fi devansata. In fine, in rest e foarte bine si peste 2 saptamani fac din nou eco ca sa vedem daca se dezvolta ok, adica daca atunci va avea dimensiuni de 18 sapt.
Incerc sa nu-mi fac griji, oricum sunt super incantata ca e baiat, ca e armonios dezvoltat si sper ca chestia asta cu varsta sa fi fost doar un calcul gresit al meu.
Va pupicesc pe toate si va urez bebelusi perfecti!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Wow ce mai de baietei pe aici!!!
Felicitari Inaioana ptr baietel!!! Nu-ti mai face griji inutile. Sigur ai calculat tu gresit. Si chiar daca nu ai calculat gresit, o sa recupereze bb rapid si o sa se faca mare cat ai bate din palme. Asa ca stai linistita ....

13+

Mergi la inceput

inaioana FELICITARI!!!!!!SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SI SA SE FACA MARE SI VOINIC!! Cred ca si tu si tati sunteti foaarte fericiti Vi s-a indeplinit visul,e minunat..o sa aveti o fetita si un baietel!!Doamne asa imi doresc si eu Sunt foarte emotionata ca imi dau seama cat de fericiti trebuie sa fiti la o asemenea veste!! Nu-ti face probleme daca e cu saptamana mai micutz,chiar tu ai zis ca nu esti sigura de cum ai calculat!shoricutza vorba ta,numai baietei pe aici..se pare ca a fost o perioada propice baieteilor!Sper sa-mi confirme si mie Iosup ca e baietel!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MAGG si INAIOANA felicitarile mele maxime pt voi!sunt stresata ca am vazut ca MAGG are 14 s si stie deja ce are!oare pe 19 dec voi stii si eu?maine fac 15 s si pe 19 dec voi avea 17 si 4z!adica voi avea copil mare heheehhe!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

NASTAD bine ai venit si sa ai parte de un bebe frumos si sanatos!

raluca

Mergi la inceput

raalucutza depinde la ce dr mergi..ca eu pana acum la aproape 19sapt nu am primit decat raspunsuri de genul"nu se vedE","e prea devreme","la varsta asta seamana ambele sexe" si un "pare baiat" cu care m-am consolat pana acum..NIMENI nu mi-a zis sigur si eu la momentul asta nu stiu nimic concret!si am facut o groaza de ecografii pana acum..de asta m-am hotarat si mi-am facut programare la Iosup luni,sa vedem daca ramanem la carucior albastru sau trecem la roz!Bafta si tie sa afli cat mai repede ca pe mine ma omoara incertitudinea asta io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LA MULTI ANI ANDREE SI ANDREI!!!
Inaioana si Magg felicitari pentru baietei! merg i eu pe 7 dec. adica fix peste o saptamana numai ca eu sper sa strig E FETITAAAAAAAAAAA
Bravo, bravo , bravo...aveti ce sarbatorii in seara asta.
fetelor am tot vazut ca vorbiti despre dureri de burta si cum ca ele ar fi normale. Mai exact ce simtiti, ma refer la dureri: sunt ca niste crampe? sau pulsatii sau jungiuri? Intreb ca eu de azi dimineata simt exact in dreapta buricului o durere ca si cum m-ar ciupi cineva din interior. Ca sa va faceti o idee cum e, incercati sa va ciupiti usor de burta iar durearea pe care o simtiti dupa este cea care ma sacaie pe mine de azi dimineata...si intreb eu inca o data asta e durerea pt care se ia no-spa?
Nu ma lasati fara raspuns, daca nici una nu simte asta sa-mi spuneti ca sa ma dus repede la dr.!
Multumesc!!!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput