Mamici de mai-iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am mai adaugat o poza cu mine la 16 saptamani. Cred ca acum se vede diferenta intre "inceputurile" sarcinii si ceea ce este acum.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carminabulina !!ai burtica marisoara..pai eu nu o am asa si am gata 19sapt si sunt invidioasa sa stii ca eu sunt cam cum erai tu la 5sapt..adica PLATA!! NU SE CUNOASTE NICI UN PIC DE BURTICA Dr mi-a zis ca am muschii abdominali tari si ca sunt si la prima sarcina de aia nu mi-a crescut deloc..uff..
Legat de dureri,ia no spa indiferent cum te doare burtica ca nu e bine sa stai asa sa te doara si no spa nu dauneaza deloc!Tinem pumnii stransi pt o fetita daca asta iti doresti!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel,
Prima ecografie mi-a facut-o ca sa fie sigura ca este ok pt ca-i zisesem doctorei ca am avut niste scurgeri maronii. Si acum mi-a facut pt ca am facut testul de sindrom down si numai prin ecografie il masoara si prin proba de sange.
Mai merg iar pe 28 dec dar nu cred ca o sa-mi mai faca atunci ecografie.
Avetzi grija de voi si felicitari la fele care au aflta ce vor avea, sa fie cu noroc.
Numai bine
Diana 12+

Mergi la inceput

He he he Ama...pai ca sa ti se vada burtica am sa-ti spun un secret: umfla putin burtica, ca si eu daca as sta dupa ea sa se vada....
Stiu ca no-spa nu dauneaza darma gandeam ca totusi durerile sunt suportabile si nu ar fi nevoie de medicamente doar ca stii cum e, e ceva nou, nu am mai simtit asta pana acum si sunt un pic ingrijorata...si pe urama prea trecuse mult timp de cand nu m-am mai stresta cu ceva.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

carmina exact asta o sa fac cand vine sotul meu,o sa o "umflu" ca doar ce ma laudasem intr-un mail ca parca mi-a crescut si mie putin burtica..pana am citit postarea ta si am vazut pozele ca am fugit la oglinda si am realizat ca l-am mintit..e tot la fel Dar eu pt k vreau atat de mult sa se cunoasca parca mi se parea ca a crescut ceva..ma amagesc singura..
Daca sunt suportabile nu lua,dar sa nu fie contractii..daca simti ca ti se intareste burta atunci inseamna ca e contractie nici eu nu fac prea bine diferenta..eu nu am luat absolut nimic pana la 14sapt cand am inceput sa iau materna si acum in ultimul timp no spa din cauza durerilor de burta..nu stiu cum e mai bine..io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Ama stiu ca tu ai avut experienta neplacuta cu dr. care ti-a spus ceva de iminenta de avort...pe mine ma interesa cam de unde si-a dat ea seama ca ar fi asa ceva? Pe ce se baza cand a facut afirmatia respectiva. Eu stiu ca nu este cazul la tine dar te intreb ca sa fiu pusa in tema. CAt priveste durerea este ciudat... am spus e ca si cum m-ar ciupi cineva din interior de buric si imi tot vine sa ma scarpin, nu e chiar durere dar nici confortabil nu e.
Cat priveste burtica, nici eu nu realizez cat mi-a crescut decat cand ma uit la foto, dar de umflat tot o umflu putin ca sa se vada....
De ex; azi in Mall am vrut sa gust si eu niste masline si langa mine era o alta gravida dar cu burta mai mare, pe mine nici nu m-a bagat in seama insa celeilalte mamici nu stia ce masline sa-i mai dea la gustat. Asa ca mi-am deschis si eu geaca, mi-am umflat burta, mi-am pus o mana la spate si am aratat ca sunt si eu gravida si ca poate poftesc mai mult decat cealalta ca doar sunt la inceputul sarcinii cand apar poftele Ei, ma prostesc si eu cand nu am ce face.

poze carmina

Mergi la inceput

carmina mie mi-a zis ca am iminenta de avort ca a vazut la eco uterul contractat..dar dr meu m-a asigurat ca nu avea de unde sa vada asa ceva,mi-a facut control si mi-a zis ca nu am nimic sa stau linistita.Si imbecila aia m-a intrebat:te doare si burta nu?si eu i-am raspuns ca da.La care ea:"pai de aia te doare din cauza uterului" Ca sa nu-ti mai faci griji ca sunt contractii ia un no spa sa-ti treaca chiar daca nu te doare tare.
Si bine ai facut cu maslinele,ca nici mie nu mi se cedeaza locul niciodata in autobuz/metrou/tramvai ca nu mi se vede burta si eu daca stau in picioare mi-e rau In schimb daca e vreo gravidutza cu burta mai mare imediat sta jos cred ca ar trebui sa ne facem pana una alta niste pulovere pe care sa scrie mare GRAVIDA si sa ne deschidem geaca la nevoie io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

si mie mi s-a intamplat in masina chestia cu locul si culmea cu o tanti la vreo 50-55 ani care m-a ridicat pur si simplu de pe scaun. Nu am avut ce sa fac si am cedat locul dar furia a fost imensa. Imi venea sa strig in tot autobuzul ca sunt gravida, vin de la munca si ca tin in spate toti pensionarii care sunt in masina si ocupa scaunele in timp ce eu si munces si aduc pe lume un viitor contribuabil la visteria tarii. Dar pe urma m-am calmat, si peste 2 luni le arat eu lor, ca sunt aceiasi pensionari in fiecare zi. Poate mai indarzneste cineva sa ma ridice atunci de pe scaun!

poze carmina

Mergi la inceput

carmina pai i-ai lasat sa te ridice de pe scaun??dupa ce ca se plimba toata ziua cu masina si ocupa locurile libere ca au transport gratuit..de unii imi e si mie mila,dar de aia care te ridica de pe scaun,se uita urat la tine daca stai jos ca esti tanar sau se baga in tine in speranta ca ii vezi si te ridici sa le dai locul ma infurie cumplit!!! Eu nu ma dadeam,trebuia sa zici ca esti insarcinata..eu daca nu stau jos vomit,mi se face rau si simt ca n-am aer mai ales la metrou!!Si cum nu imi da nimeni locul,am ajuns sa ma bat pe locurile libere adica dupa ce se deskid usile fug repede ca oamenii disperati sa prind loc jos io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama, saru-mana de urari, esti o draguta. Lasa ca data viitoare o sa se vada clar si la tine ca e baietel ;-) Apropos de burtica, cred ca o sa inceapa curand sa ti se vada si o sa creasca brusc. Mie asa mi s-a intamplat si stiu ca si surioarei mele la fel. Poate ti-am mai zis, daca da, scuze ca ma repet.

Carmina, tu pe bebe l-ai simtit? Ma gandeam sa nu fie el (pardon, ea ;-)). Desi e cam sus buricelul...

La Multi Ani la toti Andreii si Andreele!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput