Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
Irinel cu placere!!pai astept nu imi fac probleme decat ca nu vede lumea ca sunt insarcinata,ca dr mi-a explicat ca am muschii tari si sunt la prima sarcina de aia inca nu se cunoaste..dar parca parca se vede si la mine o idee
nu ca la carmina..insa e timp sa creasca!!Sa-mi tineti luni pumnii sa-mi zica ca e baietel!!
mamica si bebelul din burtica!io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
carminabulina spune:
Ama nu aveam cum sa nu cedez locul pt. ca mi-a spus de la obraz cat era de obosita si a vb si tare ca sa o auda tot 123-ul. Mie nu-mi place sa ma cert cu babele prin masina (stiu ca si eu o sa ajung la fel de baba dar sper nu atat de ramolita).
Irinel- ce vrei sa "insinuezi"
...ca ar fi rost de un baietel pe acolo? Sa stii ca daca e fata tasu' vrea sa o numim Irina asa ca tine-mi pumnii si bineinteles tizei tale...ei, si daca o fi Mihnea, nu-i bai, ne vom impaca si cu el. De miscat nu a miscat, dar daca ar fi sa fie bebele nu e cam "zgomotos" pentru inceput? Eu stiam ca misca nu ca musca...din buric

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
dianad spune:
Carmina, si eu am simtit acelasi lucru ( prin saptamana 16 si mai simt uneori si acum). Tu ai vazut o burtica mai mare de 7 luni? Buricul mamei este impins in afara de uterul care a crescut. Dar pana sa ajunga asa buricul ai de tras cu senzatii de mancarime, de contractie in zona lui, Uneori poate fi si capul lui bebe sau alta parte a corpului lui.DianaD 20+
dianad spune:
Fetelor, pentru orice eventualitate, pana creste burtica, luati cu voi carnetul de gravida. Si incercati sa ajungeti in zona cu locuri rezervate a mijlocului de transport in comun. Solicitati locul si daca se uita cineva urat, scoateti documentul.Eu am avut probleme cu sarcina in primele 3-4 luni si, pe vremea cand mai mergeam la serviciu, ii ridicam fara jena pe cei tineri care se aflau pe asemenea locuri. Le spuneam ca sunt insarcinata si ca acelea sunt locuri rezervate. Si se ridicau. Nu a fost nevoie sa le arat carnetul. Acum se vede burta... e alta poveste deja, imi deschid haina si daca nesimtitul/a nu se prinde il intreb daca se simte bine stand pe locurile rezervate de exemplu pentru femeile insarcinate. Am facut figura asta si la casa speciala pentru gravide din Carrefour. M-am dus in fata, i-am explicat casieritei ce si cum, iar celor de la coada -nu pareau sa fie insarcinati pentru ca daca aveau sexul potrivit, nu aveau si varsta! le-am aratat semnul de casa prioritara si le-am spus, daca nu se vedea, ca sunt insarcinata. Nu a comentat nimeni.Dupa cum vedeti, profit de perioada asta. Macar asa sa ma razbun pe greturile pe care le-am avut si celelalte probleme.DianaD 20+
dianad spune:
Felicitari tuturor mamicilor care ieri au aflat ce este bebe din burtica! Sa va creasca puii mari, sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
pika-pika spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au aflat ce au!Sa va traiasca si sa se faca mari si frumosi!
Eu nu mai stiu ce vreau,toata viata am vrut baiat si acum ca sunt insarcinata vreau fata
Ce bine ca in Romania dau carnet de gravida.Aici nu,decat dupa ce ti se vede deja burta.Ma rog este un carnetel cu istoria bolilor copilului...Eu am avut probleme la inceput,cand am fost in Tokio si nu gaseam nici o baie.(stiti cum e la inceput...mergeam la baie din 15 in 15 min)Stiam ca toate magazinele au dar nu ma lasau sa o folosesc.Pana la urma am gasit la o farmacie cand incepuse deja sa ma doara burta.
Ama_kaly ti-am vazut pozele.Ce frumoasa esti!!!!Si bebe la fel
.Daca e baiat cica seamana cu mama
Eu nu am putut mari ecografiile cand le-am scanat si nu se vad prea clar.Poate ma invata si pe mine cineva intr-un PM,daca are timp.![]()
Carmina ai o burtica foarte frumoasa!O sa pun si eu poze dar inca nu se vede nimic.
Salutari la toate mamicile!SI bun venit la cele noi!
9+
mamica incepatoare
raalucutza spune:
AMA hai sa vedem si noi ce bebel avem!si toate celelalte care nu stiu inca la fel!bineinteles doar celor care isi doresc!cu durerile din burta si eu am nelamuriri!ma doare de parca mi se zbate un muschi acolo!si nu se misca bebe ci e o durere!habar nu am!acum cred ca ma prinde o raceala dar ma duc si ma culc si sper sa ma trezesc sanatoasa!
raluca
Amonar spune:
Magghyc si Inaioana
FELICITARI CU BAIETEII!!!
Irinel
FELICITARI CU FETITA!
Sper ca nu am uitat pe nimeni! Eu mai trebuie sa astept pana imi vine scrisoarea acasa.....
Mai inca 2 saptamani.....Cumnata mea mi-a zis ca e baiat....
Am zis sa taca din gura....ca eu vreau o fetita de fapt....dar eh...sanatos sa fie.
17+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
DianaR spune:
Ama, pai o sa incerc eu sa-l mai mituiesc pe Vladut si sa intru, dar mi-e greu ca ma apuca mustrarile de constiinat ca nu stau cu el ci prierd timpul la calc...
Tinem pumnii sa fie intr-adevar baietel!
Ioana, felicitari ptr. baietel! Super!
Irinel, eu o sa aflu peste exact 3 saptamani ce este bebe. Abia astept, dar sper din tot sufletul sa nu fiu dezamagita daca va fi baietel!
Carmina, astfel de senzatii am si eu si nu iau Nospa ptr. asta. Sunt date de modificarile din abdomenul tau odata cu cresterea uterului. Se mai rearanjeaza intestinele, ligamentele, elementele de sustinere, normal sa te deranjeze un pic. Super se vede burtica! A ea inca nu e asa mare...
Dianad, eu nu am carnetel de gravida... Nici la prima sarcina nu am avut. Ce e asta? Eu am un dodar in care imi strang ecografiile, fisele cu rezultate de la eco si analize, asta e carnetelul de gravida?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
nastad spune:
Buna dragelor!
Multzumesc pentru primire!
Azi sunt libera, asa ca tzutzu a luat-o pe Onitza la plimbare si eu am ramas la un pic de smotru.
Daca nu mi-ar fi asa rau si somn ...zau ca as avea spor la treaba dar si cam obosesc si trebuie sa fac pauze.
Trebuie sa-mi soseasca trupa, precis Oana e franta , sper sa doarma ...sa prind si eu un pic de somn!
Va pup
Doina
7+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana