Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
nastad spune:
Ama eu am o fetitza, cand am fost insarcinata cu ea nu am avut nici un fel de probleme(gretzuri , pofte), dar acum am slabit 3 kg intr-o saptamana , as dormi si in picioare nu sport nici mirosul de parfum.
Doina
7+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
DianaR spune:
Ioi ca bia apuc sa va citesc, darmite sa mai si scriu. Acum am parlamentat cu fiu-miu, l-am "mituit" cu o conserva goala de bere fara alcool sa ma lase la calc 5 min sa scriu si eu un pic...
Ama, ma bucur ca pana la urma te-ai linistit!
Maggy, felicitari ptr. baietel! Sa inteleg ca asta ti-ai dorit, nu?
Irinel, cum te mai simti?
Nastad, bine ai venit, noi ne stim de la un nou stil de viata... Sarcina usoara si bebe sanatos!
Neda, trebuie sa te feresti mai ales de bebelusi, ei pot avea rubeola, inSua campania de vaccinare este obligatorie si foarte serioasa, asa ca virgula cazurile de rubeola sunt rare si eventual la bebelusi care nu pot fi vaccinati (dupa un an se face vaccinul). Primele 20 saptamani sunt mai periculoasa, apoi gata. Cred ca ti--au spus medicii aculo ce sa faci, sa te feresti eventual de grupurile mai defavorizate si sa-ti mai repeti anticorpii periodic. Pupici.
Nici eu nu am anticorpi ptr. toxoplasma, evident asa a fost si la prima sarcina si nu am repetat anticorpii atunci, doar m-am ferit de pisici si carne nepreparata termic. Vad ca intre timp tot nu am contactat boala, asa ca si acum aceasi chestie. Si culmea, pisicile fugeau de mine,, dupa ce am aflat de chestia cu toxo parca intentionat tot la mine trageau!
Pupici.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
LYLY809 spune:
Doina, fa cum iti este mai usor. Eu n-am inca copil, asa ca nu stiu cum este... Abia urmeaza, cand il voi naste pe samburica!
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
ama_kaly spune:
LYLY exact,asa mi s-a parut!
si eu am avut greturi o groaza in primul trimestru-asta ar insemna fata,pofta de acru si sarat-baiat,faza cu inelul-baiat,a miscat prima data pe mijloc..asta nu stiu ce inseamna
dar ideea e ca sunt contradictorii,mai mult pentru amuzament sa te iei dupa asa ceva..De abia astept sa merg si eu la Iosup..tie nu ti-a dat poza?ce repede ti-a zis si tie ce e
magghyc pune-ne poze cu bebelul!!ca s-a facut seara
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
DianaR, hai ca mai amuzat cu chestia cu pisicile care trag la tine
Mai, animalele astea simt si ele ceva. Eu am alergie la par de animale si nu suport cateaua sefului; iar ea, parca vrea sa imi faca in ciuda, tot pe langa mine vine, si se mai si scarpina!
Diana79, ne bucuram ca totul este bine![]()
Lyly
Samburica
LYLY809 spune:
Ama, mi-a dat poze, dar nu am avut timp sa le postez. Lucrez 9 ore pe zi, asa, cu gretzurile astea, iar acasa nu stiu cum sa ma bag mai repede in pat sa adorm. In plus, pozele sunt pe laptopul de acasa, iar sotul meu l-a monopolizat pentru cateva zile... abia sambata mi-l da! Si atunci, eu nu am nici un minutel ragaz pentru ele!!!
Sa stii ca Samburica
i-a aratat el sexul d-lui Iosup, cred ca asa a avut chef
. Ca sa fie clar pentru toata lumea!![]()
lyly
Samburica
magghyc spune:
Burticoaselor,
multumim de urari
..
Amonar,
Numele lui bebe e Nichita Christian
si zice ecografistul ca seamana cu mine...
doar ca nu are ochelari
Acum (seara) ma duc la doctor, sa vsad ce zice de col.
Va pup,
Magg 14s
nastad spune:
Dragelor, plec acasa, sunt trezita de la ora 6 (am fost la analize).
Moamaaa ce m-as baga in pat dar ma asteapta pitica sa o scot la plimbare si dupa aia.... da-le mancare, spala vase, spala copilul, culca copilul...Bine ca sunt libera maine!

azi am fost tare pupacioasa!
Doina
7+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
ama_kaly spune:
LYLY cate poze ti-a dat?
sunt clare?
pune-le cand poti!
Diana79 felicitari pt bebe!!DianaR multumim!si..fereste-te in continuare de pisici!
"Mituieste-l" mai mult pe baietelul tau sa stea cumintel,sa ne scrii mai des!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe