Mamici de mai-iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

scuze pentru cele 2semnaturi! io18+ cu Seby
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

magg - felicitari, sa ai un baietel sanatos!!
si eu sper tot la un baietel...

Carmina - eco la Medlife costa 2mil (mai exact 1.950.000)

Lya - eu mi-am facut la prima sarcina si listeria, richetia si toxoplasma. Acum am facut doar toxoplasma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama,
saru'mana!! Echo eu cred ca fost 2D, dar un super ecograf... noi am fost impresionati!
DE platit a platit sotul, il intreb diseara cat, parca 2 mil si ceva.
Eu am fost la CMU, pe B-dul Unirii 57, tel 3271188/89.
Merita sa mergi la el, e OK, calm, rabdator si glumetz.
Ne-a scris numele lui bb pe buletinul ecografic!!
Tie o sa iti scrie "sex masculin (Sebi)
Magg 14 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare, harnicutelor!

Ama_Kaly, ma bucur ca te-ai linistit in legatura cu colul si bebele! eu nu stiu de ce-ti mai faci atatea griji, cand ai cel mai mare avantaj: varsta!

Magghyc, felicitari pentru baietel! o sa fie un luptator, mai ales ca a luat-o asa de micut cu greutatile!

Eu maine merg la dr. pentru citirea rezultatelor de la testul combinat, iar vineri va voi scrie cum a fost. Am deja valorile, dar astept interpretarea lor.

In rest, eu merg mai departe cu greturi mai usurele, dar prezente...

La multi ani pentru Andrei si Andree!!!

Va pup pe toate!

Simona 14 fix

Album poze

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;28/st/20060602/dt/7/k/fa44/preg.png

Vine bebe!

Mergi la inceput

magghyc nici nu stii cat de tare m-am emotionat!! de abia stept sa ajung si eu..am sunat acum si mi-am facut programare luni pe 5decembrie la Dr.Iosup si mi-a zis ca e 1.900.000 ecografia.daca vreau caseta video inca 200mii.. Nu mai am rabdare..sper sa nu-mi faca o surpriza si sa zica ca e fetita ca atunci n-o sa stiu ce nume sa zic dar ma gandesc sa fiu pregatita si pentru acest aspect!!Eu am dat 1.500.000 la medlife pe ecografie cu tot cu poza si caseta video pe care insa nu s-a inregistrat nimic desi initial mi s-a spus la telefon ca inregistrarea costa 200 mii in plus..io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

MAGGY, bravo pt baietel .Ce ti-a zis de placemta , riscuri sau nu ai intrebat?parerea lui , o sa se "ridice"sau nu placenta aia .?
RALUCAPOP,VIRGI,ANUSCA 3008,BETY, LUC2, MAMI2002 M-AI DATI SI VOI UN SEMN DE VIATA !

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Ieri am fost la doctor si am aflat ca sunt insarcinata!
Ma bucur mult!
Mai am o fetitza de 2 ani si aproape 8 luni.
Data nasterii:29.08.1975
UM 16.09.2005
DPN: nu stiu ca nu prea am fost atenta, m-a luat prin surprindere sarcina asta,am facut 4 teste de sarcina si toate au iesit negative .
Va pup

Doina7+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

scuzati literele mancate si greselile , dar mai trag si un joc cu bile cu baietelul meu

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

nastad ti-am calculat eu DPN-ul..este 23 iunie 2006!Uite aici si restul:
(Astazi este 30-Nov-2005)
Prima zi a ultimei menstruatii: 16-Sep-2005
Inceputul trimestrului al 2-lea:
09-Dec-2005
Inceputul trimestrului al 3-lea:
31-Mar-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
31-Mar-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
02-Jun-2006 ----- 07-Jul-2006
De cat timp exista sarcina:
10 saptamani si 5 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
29 saptamani si 2 zile
Data nasterii: 23-Jun-2006

Bine ai venit la noi si sarcina cat mai usoara!!!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

alia,

el mai degraba era ingrijorat de col decat de placenta. Mi-a spus ca marea majoritate a placentelor se ridica, iar la mine combinatia col+placenta inseamna sa stau cuminitca - nici macar sa nu stau mult in picioare...
Ser sa reziste uratul asta de col, acuma bine ca e bb bine..
Translucenta nucala mi-a iesit 1,5 si asta e ok pt 14 saptamani cat are bb.
Cum zice T pe site: ochii pe col si ...pe placenta!
I-am auzit si inimioara lui bb... a fost frumos...E prima oara cand realizez ce inseamna ecograful!de e, eu nu i-am spus de hematom - la ultimele eco mi s-a spus ca nu mai e. Iar Iosup m-a intrebat "si cu hematomul cum a fost? "Am fost chiar surprinsa, nu ma asteptam...
Magg14s

Mergi la inceput