Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
ama_kaly spune:
floryppop LA MULTI ANI baietelului tau!!!
Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos!!!
carminabulina nu nu nu!
Nu plec nicaieri de aici!In plus bebe nu se stie cand poate veni,si chiar daca nasc pe 29aprilie eu m-am obisnuit cu voi,va cunosc si n-am nici un gand sa plec
Sunt pe listuta si la mamici de martie-aprilie pentru ca eu de cad am aflat de sarcina in functie de ce calculator foloseam ,DPN-ul oscila intre 29aptilie si 1mai..si nestind unde sa ma inscriu,m-am inscris la amandoua si nu-mi pare rau ca toate fetele sunt super dragute si aici si acolo!Si Irinel are DPN tot in aprilie ca mine dar aici ramanem pana la sfarsit,nu-i asa Irinel?
Asa ca lYA stai linistita ca nu va parasesc!!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
LYLY809 spune:
Ama, ma bucur ca sunteti bine, tu si bebik.
Sa aveti o zi faina,
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Darria spune:
Ama, felicitari pt. strumful sanatos, vezi ca nu trebuie sa ne luam dupa medicii "de duzina".
Cat despre doctorita aceea, las-o in pace, tot tie iti faci rau(nervi) daca te duci acolo si nu e bine pt. bebe.
O zi buna fetelor ![]()
la purtator
noi
cypocs spune:
JULY,eu plec pe 7 , am programarea pe 9 si 10 la ginecolog si ecograf .Stau la sotul meu , care sta acolo si probabil vin duminica .Cred ca plec cu o colega care are un seminar acolo .Cred ca ma intorc cu trenul ca sotul a ramas fara permis si eu nu ma incumet sa conduc pt ca mi s-a interzis total .(cica solicita "zona burtii"prea mult )
AMA , ma bucur ca mai sunt si alti medici care zic ca durerile sunt oarecum normale.
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
ama_kaly spune:
LYL multumim!
Darria cam ai dreptate ca daca ma duc acolo ma enervez iar si nu-i face bine lu' bebe..dar as putea sa-l trimit pe sot
Ee..vom vedea..Multam de felicitari!
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
ama_kaly spune:
Iar mananc litere
LYLY scuze ca ti-am scurtat numele!Alia da a zis ca durerile daca nu sunt puternice sunt normale pentru ca se mareste uterul si se intind ligamentele..si sa iau no spa daca mai am dureri de burta.io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
july_g spune:
Alia, ghinion! Eu plec cand vii tu. Pe 11. Ma gandeam ca nu ne plictiseam pana la Bucuresti! Asta e!
magghyc spune:
Dragi burtici, 

LA MULTI ANI SI BANI PENTRU ANDREE SI ANDREI
Noi am fost la eco la Iosup _ super tip!! Nota 10 pentru caracter si profesionalism!
Vestile ar fi urmatoarele:
- BB e bine si e 

- tot ce tine de el e super OK (inimioara, dimensiuni, presiune in arterele uterine etc...
- colul e cam mik - 30 de mm dar e inchis
placenta e fix langa col - nici un mm nu a vrut sa lase si ea acolo...
Ne chinuim diseara sa punem o poza de-a lui bb..
Ama, bravo pt bb!
Alia, bafta la controale!
Magg
14 fix
ama_kaly spune:
magghyc FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!
Sa creasca mare,sanatos,voinic si frumos!!!
Cred ca esti super fericita..BRAVO!BRAVO!BRAVO!!Ma bucur enorm pentru tine ca stiu prin ce ai trecut..
Hai pune poza cu bebe tau mic sa-l vedem si noi!Ai facut eco 3d sau 2d?Vreau si eu sa ma programez acum la Iosup..unde ai fost la Diagnosis sau la CMU?Si cat ai dat? scuze pt atatea intrebari..
io
18+ cu
Sebyio
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe