Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
nastad spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
nastad ti-am calculat eu DPN-ul..este 23 iunie 2006!Uite aici si restul:
(Astazi este 30-Nov-2005)
Prima zi a ultimei menstruatii: 16-Sep-2005
Inceputul trimestrului al 2-lea:
09-Dec-2005
Inceputul trimestrului al 3-lea:
31-Mar-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
31-Mar-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
02-Jun-2006 ----- 07-Jul-2006
De cat timp exista sarcina:
10 saptamani si 5 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
29 saptamani si 2 zile
Data nasterii: 23-Jun-2006
Bine ai venit la noi si sarcina cat mai usoara!!!
io18+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Bebe
Multzumesc mult!
Eu stiu ce zici tu, in fisa scrie 9 saptamani dar pe toate trimiterile au scris 7 saptamani.Sunt derutata dar cand o sa ma duc cu rezultatul analizelor o sa intreb ,ca sa stiu si eu mai sigur.

Doina
7+ si
Oana(03.04.2003)Album Oana
Amonar spune:
ama_kaly
Bine ca e e bine cu bb-ul au! Am sa schimb DPN-ul pe lista! Succes pe 5 decembrie...sant foarte curioasa!
magghyc
FELICITARI PT BAIETEL
!!!! Am sa-l pun pe listuta. Nu are nume inca sau E secret?
Ma bucur pt tine ca ai ajuns asa de departe dupa toate hopurile pe care le-ai avut!
nastad
Bine ai venit in grupul nostru!! FELICITARI PT
Oana va primi o surioara sau fratior!!! Te adaug pe lista acum ca am toate datele tale. Mersi pt calcul AMA
17+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
ama_kaly spune:
nastad pai poate 8sapt de la conceptie calculate,altfel daca ai UM pe 16.09 cam atat ai..poti sa calculezi si singura ca pe prima pagina sub listuta este un link pus de Amonar cu varsta sarcinii!
Amonar mercic!Si eu de abia astept..ma intreb daca o sa skimb caruciorul cu unul roz sau raman la cel bleu!Tu cand mai mergi la eco sa ne spui ce e puiul tau?magghyc si mie mi-a scris aia de la medlife ca am colul de 31mm(nu 30 cum tineam eu minte,dar mare diferenta nu e) dar important e sa fie tare si inchis nu conteaza neaparat lungimea.Oricum,stai linistita,nu face efort si ai grija de tine si de bebe!Si eu m-am stresat cu acest col,dar am fost la control si dr mi-a zis ca e bine,n-am de ce sa-mi fac probleme!
si lasa colul,bucura-te pentru baietel(stiu eu ce spun ca am facut o obsesie cu colul meu la un moment dat
)io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Darria spune:
Magghyc: felicitari pt. baietelul viteaz
Nastad: felicitari pt. proapatul strumfel 
Sa fie sanatosi fetelor si sa va bucurati de poznele facute inca din burtica(tumbe) 
la purtator
noi
nastad spune:
quote:
Originally posted by Amonar
ama_kaly
Bine ca e e bine cu bb-ul au! Am sa schimb DPN-ul pe lista! Succes pe 5 decembrie...sant foarte curioasa!
magghyc
FELICITARI PT BAIETEL!!!! Am sa-l pun pe listuta. Nu are nume inca sau E secret?
Ma bucur pt tine ca ai ajuns asa de departe dupa toate hopurile pe care le-ai avut!
nastad
Bine ai venit in grupul nostru!! FELICITARI PTOana va primi o surioara sau fratior!!! Te adaug pe lista acum ca am toate datele tale. Mersi pt calcul AMA
17+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Nu conteaza ce este ...sanatos sa fie!Eu as vrea tot fetitza dar lui tzutzu cine sa-i duca numele mai departe?
Doina
7+ si
ama_kaly spune:
Simona am fost ieri acasa si aveam pozele de la cununie pe cd
dar nici prin cap nu mi-a trecut sa le iau,adica nu-mi era gandul la asta.acum am realizat!!
ce ma oftic..

io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
nastad spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
nastad pai poate 8sapt de la conceptie calculate,altfel daca ai UM pe 16.09 cam atat ai..poti sa calculezi si singura ca pe prima pagina sub listuta este un link pus de Amonar cu varsta sarcinii!
Amonar mercic!Si eu de abia astept..ma intreb daca o sa skimb caruciorul cu unul roz sau raman la cel bleu!Tu cand mai mergi la eco sa ne spui ce e puiul tau?
magghyc si mie mi-a scris aia de la medlife ca am colul de 31mm(nu 30 cum tineam eu minte,dar mare diferenta nu e) dar important e sa fie tare si inchis nu conteaza neaparat lungimea.Oricum,stai linistita,nu face efort si ai grija de tine si de bebe!Si eu m-am stresat cu acest col,dar am fost la control si dr mi-a zis ca e bine,n-am de ce sa-mi fac probleme!si lasa colul,bucura-te pentru baietel(stiu eu ce spun ca am facut o obsesie cu colul meu la un moment dat
)
io18+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Bebe
Multzumesc mult!

Doina
7+ si
nastad spune:
quote:
Originally posted by Darria
Magghyc: felicitari pt. baietelul viteaz![]()
Nastad: felicitari pt. proapatul strumfel
Sa fie sanatosi fetelor si sa va bucurati de poznele facute inca din burtica(tumbe)la purtator
noi
Multzumesc mult!

Doina
7+ si
gabi25 spune:
NASTAD bine ai venit printre noi.
Eu sunt turtita rau cam de vineri, ma doare ingrozitor coloana. Am "coada" rupta de ceva ani si la o urmatoare cazatura mi s-au tasat si vreo trei inele putin. La prima sarcina m-a durut coloana dar in ultimile luni de sarcina acum am luat-o tare din timp cu asta
. Azi noapte am inceput si cu o tuse uscata, durere de gat si o durere infernala de cap. Cred ca am luat raceala de la piciul meu.
Mai rau e ca de la tuse ma doare si burta 
AMA ma bucur mult pentru tine ca te-ai linistit.
MAGGHYC felicitari pentru flacau si multa sanatate in continuare.
15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
nastad spune:
quote:
Originally posted by gabi25
NASTAD bine ai venit printre noi.
Eu sunt turtita rau cam de vineri, ma doare ingrozitor coloana. Am "coada" rupta de ceva ani si la o urmatoare cazatura mi s-au tasat si vreo trei inele putin. La prima sarcina m-a durut coloana dar in ultimile luni de sarcina acum am luat-o tare din timp cu asta. Azi noapte am inceput si cu o tuse uscata, durere de gat si o durere infernala de cap. Cred ca am luat raceala de la piciul meu.
Mai rau e ca de la tuse ma doare si burta
AMA ma bucur mult pentru tine ca te-ai linistit.
MAGGHYC felicitari pentru flacau si multa sanatate in continuare.15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
Multzumesc mult si izti doresc multa sanatate!

Doina
7+ si