Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
ama_kaly spune:
shoricutza da,m-am linistit gata..pai sa stii ca mai mult de 10min nu prea au durat ecografiile care le-am facut pana acum,asa e..chiar te tine 40 de min?
si inca ceva,la majoritatea ecografiilor nu il vezi pe bebe..indreapta ecranul si spre tine sau ti-l pune pe bebe la un alt monitor sa vezi si tu?Ca eu mereu ma ofticam ca nu il vedeam si eu pe bebe,numai sotul..Eu vreau si inregistrare video sa vada si tati cand vine ca si asa moare de ciuda ca mergem fara el
..iar daca dureaza 40min e aproape cat un film
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Ama sincer cred ca tot baietel imi doresc mai mult sa fie ... dar asta ptr ca mereu m-am vazut mai repede mamica de baietel decat de fetzita ... acum incep sa vad si altfel lucrurile ... De fapt cred ca ma pregatesc sa ma bucur ptr orice veste legata de sexul lui bb
....
14+
shoricutza spune:
Ama nu stiu sigur daca a durat chiar 40 de minute dar noi cam asa am aproximat ... a fost mult oricum ... Iosup este f minutios, se uita mult, calculeaza, masoara .... O sa vezi ca o sa ai 2 pagini cu o gramada de masuratori. Si o sa-ti spuna exact si cat ai colul (al meu avea 39 mm) ca sa te linistesti definitiv![]()
Legat de vizibilitate, eu am fost la diagnosis si din pacate era un singur monitor la care eu nu am vazut f bine ptr ca il vedeam dintr-o parte. F bine a vazut sotul meu care a stat chiar in spatele Dr. Nu zic ca nu vezi deloc, dar nici grozav .... Cel putin asa a fost la mine. Si mi-a fost rusine sa-l rog sa indrepte monitorul mai mult spre mine ptr ca omul isi facea treaba acolo f concentrat ...
Tu unde te-ai programat?
14+
ama_kaly spune:
Eu m-am programat la CMU-Unirea..si e 1.900.00 eco normala de sarcina plus 200.000 inregistrarea..ma gandeam daca n-or avea si niste reduceri pentru studenti ceva ca am uitat sa intreb la telefon
tu cat ai dat acolo?la medlife am avut o experienta neplacuta cu caseta video pt ca ajunsi aksa am realizat ca nu s-a inregistrat nimic pe ea si nu mai puteam de nervi ca eu nu vazusem mare lucru acolo,doar sotul meu care tot asa statea in spatele dr..
Si eu imi dorec baietel din acelasi motiv:ca asa m-am vazut mereu,mamica de baietel nu de fetita..acum sa vedem..inca mai sper sa-mi zica ca e baietel,daca nu asta e,data viitoare..si o fetita e binevenita!Tu cand mai mergi?io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
La CMU poate ai sanse mai mari sa-l vezi mai bine pe bb. La preturi este fff ciudat. Mie la tel cand m-am programat mi-au spus ca sunt in trim II si ca ma costa 1.600.000 eco de sarcina si 1.900.000 eco morfologica. Dar cand m-am dus sa platesc Iosup mi-a scris pe bilet eco trim I + 2 poze desi in plic am gasit 4 poze
. Am platit cu tot cu poze 1.500.000 ptr ca a fost el amabil ...
Eu ma mai duc pe 10 ianuarie la 20 sapt.
14+
shoricutza spune:
Si apropos eco a fost morfologica ptr ca ti-am spus ca mi-a facut toate masuratorile posibile. Este adevarat ca nu stiu exact in ce consta la el o eco de sarcina normala ...
L-am intrebat (ca aveam si io o obsesie) la ce ecograf se face eco morfologica si mi-a raspuns ca adevarata ecografie morfologica se face la 2D si ca 3D este cumva de fitze (ptr ecografisti) si folosita in special ca sa vada mamica pe bb mai bine si atat.
14+
ama_kaly spune:
Iti multumesc mult pentru toate informatiile!!Sper sa platesc si eu mai putin ca si asa e un efort destul de mare pentru mine sa merg la el la eco..financiar vorbind,mai ales ca saptamana asta am dat cheltuit o groaza de bani cu doctorii..dar bebe merita oricat ![]()
Bafta si tie pe 20ianuarie..mai ai rabdare pana atunci sa afli ce e bebe?mie mi se pare o vesnicie pana luni
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Inteleg faza cu vesnicia ...
. Si sunt sigura ca o sa platesti mai putin ... chiar sunt curioasa sa-mi spui luni ce si cum.
Eu iti spun somnic usor ca poate faci si tu nani ... mie inca nu imi este somn ... am inceput sa ma simt f energica de ceva timp.
si somnic usor la mamica si la baietel scump.
14+
ama_kaly spune:
Pai in cazul asta vreau si eu eco morfologica ..eu ziceam ca fac la 3D eco morfologica de 22 saptamani dar daca zici ca el vede mai bine la 2D poate ar trebui sa fac acum..eu m-am programat pentru o ecografie normala de sarcina,oare aia morfologica o fi mai mult?o sa sun sa intreb.Insa luni voi avea 19sapt+2zile..eco morfologica se face intre 18-22 sau 20-24?ca tot timpul am incurcat astea..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Eu nu i-am spus ca fel de eco sa-mi faca ....l-am lasat pe el sa faca ce crede ca trebuie. L-am intrebat la final ce a fost ptr ca eram curioasa si oricum aveam fixatia aia ca nu stiam la ce se face eco morfologica.
14+