Mamici de mai-iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
ama_kaly spune:
Nici eu nu prea mai reusesc sa adorm seara..inainte la 9-10 eram terminata(in primul trimestru de sarcina)si adormeam instantaneu..cred ca e adevarat ca in trimestru 2 avem mai multa energie!O sa sun maine sa intreb si de reduceri daca sunt,si de eco morfologica daca e la fel ca pret sau mai scumpa si bineinteles luni iti voi povesti ce si cum cu toate detaliile de rigoare
si eu pe amandoi!io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Una la mana: el o sa te intrebe in cate saptamani esti si o sa-ti faca ecografia care trebuie. Nici nu cred ca trebuie sa-i mai spui tu ce eco vrei.
Dupa cate am inteles eco morfo se face intre 18-22. Mie fostul dr mi-a spus sa ma duc la 20 sapt. Dar cred ca este ok si la 19 + 2 zile.
14+
ama_kaly spune:
Da ai dreptate,ma las pe mana lui atunci!
sa faca ce stie mai bine da mie sa imi spuna ce e bebe ca altfel nu ma scoate din cabinet
Parca si eu stiam de 18-22..in fine,vedem luni si o sa-ti spun ce si cum..Ma bucur enorm ca imi va masura si colul(fixatia mea veche) sa stiu exact lungimea "dansului"
si somnic usor si voua!eu vad ca incep sa am arsuri..oare deja incepe perioada aia cand incep sa-i creasca unghiile si parul sau am mancat eu ceva ce a provocat arsurile?
sper sa fie a doua varianta ca e cam devreme pentru arsuri datorate unghiilor..
Ai grija de tine si de bebe..vad ca am ramas cam sigure pe aici..celelalte mamici someaza cu scrisul..pupiciio
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Sfatul meu este sa-l suni maine pe dr tau sa-l intrebi cand ar trebui sa te duci la eco morfologica. Daca iti spune de ex, ca trebuie sa mai astepti cateva zile, poate ca ar merita sa te reprogramezi ca sa nu fie nevoie sa faci 2 ecografii destul de scumpe intr-un interval atat de scurt. Chiar daca mori de nerabdare sa auzi ca este baietel
. Eu una asa as face in locul tau ....
14+
ama_kaly spune:
Eee..pai aici e buba
ca vreau sa fac neaparat si o eco 3D!si asta nu o pot face fara sot ca si asa abia l-am convins sa ne lase sa mergem fara el..ceea ce ar insemna sa nu mai fac ecografia de luni si sa o fac numai pe cea 3D si atunci sa fac si morfoligia fetala..dar asta inseamna inca 3saptamani..mie mi se pare pana luni o vesnicie..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
Ok, am inteles
. Atunci bafta luni si gata! Hai ca am scris romane pe aici ... mai bine am fi intrat pe messenger sa vb
.
Ptr ultima data somnic usor
14+
ama_kaly spune:
Mai da unde e Amonar sa ne deschida alt capitol??LYLY bafta sa iasa bine si triplu testul!Simona nu-ti mai face griji ca sunteti bine si tu si bebelul!io
18+(maine 19) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63302" target="_blank">capitolul 16 daca nu va e cu suparare

Oana_B