Mamici de mai-iunie 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA eu m-as programa dar de aici de la mine e mai greu!lasa ca poate se vede si la mine pe 19 decembrie!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Buna seara burtici!

nastad bine ai venit ! sarcina si nastere usoara ! Sa iti traiasca fetita si sa ai inca un bb sanatos !
Diana79 ma bucur ca totul e ok cu rezultatele de la testul SD !
Maggy, Lyly, Inaioana felicitari pentru baietei! In ritmul asta, in curand formam o echipa de fotbal . Si eu tot baietel mi-as dori ... da’ nu-i musai. Tati zice ca nu conteaza ce e, sanatos sa fie ... dar se gandeste numai la nume de fete .
Ama ma bucur ca pana la urma s-au lamurit lucrurile si ca totul e ok cu bb! Succes cu caruciorul bleu ... ca si caciulita nu ? (sper c-am retinut bine)
Amonar si carminabulina tinem pumnii stransi pentru un carucior roz la fiecare! Si pentru rezultate superOK la amnio lui Amonar!
LYLY incearca sa te detasezi un picut ! Gandeste-te ca nu merita sa-l deranjezi pe bb cu probleme plicticoase de serviciu !

12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Eu abia astept sa merg la dr. Iosup saptamana viitoare, marti, fix la 13 saptamani – pentru translucenta nucala. Si dupa ce primim vesti bune (sper) mergem la dr. Tutunaru la care am facut ieri programare pentru 21 dec, in ideea ca poate se va vedea la eco ce are bb intre picioruse ... ca ar fi dragut sa aflam inainte de Craciun. Desi cred ca-mi fac iluzii degeaba ... e cam devreme la 15+. Oricum nu mai aveam rabdare pana dupa sarbatori, asa ca vom vedea pe 21 dec. Important e sa fie bb ok, sanatos, mancacios si voios.

Salutari si numai bine la toate !
12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

raalucutza uff scuze..am uitat ca tu nu esti in tara si ca esti in austria Lasa ca iti tin pumnii sa se vada pe 19 cand mergi la dr!magghyc ce frumoos..de abia astept..cand am citit ce ai scris a fost de parca am trait eu acele momente deci sa inteleg ca oricum e preocupat el de sexul lu' bebe nu trebuie sa-l bat eu la cap Si sper sa rad si eu intr-una dupa vizita la el io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

CarmenCita si eu merg luni la Iosup,bafta si tie marti!Si Iosup spune sexul foarte devreme asa ca s-ar putea sa-ti spuna si ce e Da,ai retinut bine!Eu sunt cea care a cumparat caciuita bleu si pufoasa Dar m-am gandit eu ca si daca e fata tot va putea sa o poarte ca si tac-su a purtat haine rosii toata copilaria sa fie in ton cu sora lui mai mare si nu e complexat deloc acum la maturitate io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna seara burticilor.
Dragelor, mie Iosup la 13 sapt si o zi nu mi-a spus ce sex are bb. A zis ca nu se pronunta inca .... Si de atunci ma tot gandesc ca poate este fetita ptr ca am inteles ca la fetite se vede mai tarziu ...
Eu oricum incep sa fiu confuza ptr ca mereu mi-am dorit baietel dar acum parca imi doresc si fetita si nu mai inteleg de fapt ce vreau ... Tare complicat cu preferintele astea ....
Ama tie iti tin pumnii luni ca stiu ca iti doresti f tare sa fie baietel. Oricum, cu siguranta Iosup o sa-ti zica luni ce este bb, stai linistita ...

14+

Mergi la inceput

shoricutza ce spui tu acolo?ca la fetite se vede mai tarziu??ca eu am 19sapt gata si nu s-a "pronuntat" nici un dr sigur,asta inseamna ca e fetita??
Mercic,si eu sper sa-mi spuna..dar pana atunci stau ca pe ace io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Ama eu ma refeam la ecografiile facute de Iosup. Ptr ca Magg zicea mai devreme ca Iosup spune mereu ce sex are bb in sapt 14 sau chiar mai devreme ... sau ceva de genul asta .... Si tu nu ai fost pana acum la el ...
Faza este ca eu una remarc ca cele care au aflat pana acum sexul lui bb sunt viitoare mamici de baietei. Concluzia mea la prima vedere este ca se vede mai repede daca este baietel decat fetita.

14+

Mergi la inceput

shoricutza sper sa n-ai dreptate sau sa ai dreptate dar eu tot baiat sa am! uf..parca nu mai trece timpul..Tu te-ai hotarat..ramane baietel sau vrei fetita?io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Ama acum m-am facut inteleasa? te-am linistit? O sa vezi ce-a vrut sa zica Magg (si-i dau dreptate) legat de Iosup, ca nu stie pe nimeni care sa nu fi aflat sexul lui bb la Iosup. O sa vezi diferenta intre o eco de 5 minute la un dr ginecolog si o eco de 40 de minute la un dr specializat in eco, adica la un ecografist adevarat. Mi se pare normal sa ai pretentia sa vada mai mult si cu o mult mai mare precizie .... Asa ca stai linistita ca Iosup o sa-ti zica sigur ce sex are bb ... adica ca e baietel.

14+

Mergi la inceput