Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
LunaNoua spune:
Crocus, bine ai venit
. Sarcina usoara de acum incolo si pana la termen si bebel sanatos si frumos si destept si cum mai vrei tu
Cat priveste mersul la baie, eu zic ca e de preferat sa mergi ca somnambulii de mai multe ori pe noapte la baie, decat sa retii apa pe la incheieturi. Poate ca nu bei destula apa si de aia nu mergi la baie.
Dragele mele, eu azi m-am trezit mai desumflata ca niciodata
Mi-am vazut chiar si gleznele. Ce dor mi-era de ele
. Nu stiu sigur cum s-a intamplat minunea. Singura schimbare ce am facut-o a fost ca am baut cafea decofeinizata si am luat Tarosin (care era pentru sangerarile din nas). Una din chestiile astea a facut treaba buna, si astfel, am si eu azi picioare nedureroase 
ah .. si nici degetele nu mai dor
. Buna treaba ![]()
Dar ca sa nu cumva sa fie totul perfect, m-a apucat asa o "mancarime" de facut o mica infractiune. Ma mananca undeva
sa ma duc sa scot sigurantele de la panoul electric al unui vecin. Isi pune muzica la maxim in niste boxe din alea suparate cu bas de zguduie peretii. Si inima si creierul imi pulseaza numai pe ritmul basului lui. E infernal. Fiind geamurile inchise, nu se aude decat bubuiala ritmica. E mai rau ca picatura chinezeasca. Te tampeste nu altceva. Noi avem panourile electrice pe palier. As putea sa merg sa ii scot sigurantele. Si tare, tare ma trage sa fac asta, doar ca mi-e frica de coboratul pe scari, caci e cu un etaj mai sus. Mi-e frica sa nu ma impiedic pe acolo grabita sa nu ma prinda. Uffffffff...ce sa ma fac? Si muzica daca imi pun .. tot se simte pulsatia basului astuia.
Nu pot nici sa ma duc sa il rog sa il dea mai incet. E un cutitar din asta, delicvent juvenil ![]()
, Deea
30+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
utocatalina spune:
Fetelor ma bucur ca v-a placut mobila Biei...e drept ca am ales-o in principal sa-mi fie mie comoda, sunt sigura ca ea nu o sa se supere ca nu arata chiar a mobila de bb mic!
Daniela mercic ca m-ai ajutat cu pozele!In alta ordine de ide sunt plina de draci...javrele cu care am contract pentru internet am aflat ca pe 2 sapt. jumate am de plata 40 de dolari....mama masii....asa ca zilele astea o sa intru mai putin sa spun strictu necesar si de sapt. viitoare ar trebui sa vina javrele de la cablu sa-mi pun internet prin cablu,si, desi le-am rugat sa vina mai repede de 42 de zile lucratoare de la incheierea contractului...i-a durut fix in cur! Maine o sa intru sa va spun ce am facut la ortoped...maine este si Sfintul Andrei...adica si ziua Biei, nu???
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor...si am o intrebare "Adriana" intra tot la sarbatoarea de maine ca nume?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 3 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Crocus bine ai venit pe
!!!!
Sarcina usoara in continuare, un
cuminte, sanatos si frumos sicum mai vrei tu.
Daca ne dai datele tale, te trecem pe listuta noastra, care pe prima pagina. Poti arunca o privire, ca sa stii ce date sa ne trimiti. Daca nu te ajutam noi.
Deea eu zic sa stai pe curu tau, sa nu se lege vecinul ala de tine. Zi la administrator, sau batei in tevi, dar nu-i lua curentul.
Au incetat durerile. Imediat ies pana la piata sa iau niste mere si pe urma vreau sa fac ceva dulce in cuptor. ca mi-e pofta. dar trebuie sa ma uit peste retete.
gio
si bb Marco 33+
Ursoaica spune:
Off...Deea...ce pot sa zic ...da si muzica tare, las-o asa si bate in teava. Daca vine la tine ii zici ca de jos bate, ca nu tu. Sau cheama politia la ora asta ar trebui sa fie liniste.
Asta cu politia ti-o zic pt ca o pateste fratimiu'. Cum da muzica tare in orele de odihna...cum hop si politia.
Ursoaica
34+
LunaNoua spune:
Cu batutul in tevi nu rezolv nimic. Si nici nu pot sa spun ca e de jos
ca eu stau la parter. Ursoaica, cat de tare tre sa fie muzica ca sa vina politia? Nu stiam de asta. Si care sunt orele de liniste? Stii? Ca daca tot ma pun sa fac reclamatii sa stiu ce sa zic.
, Deea
30+
Pozele ale mele
maraki spune:
Fetelor va rog mult: cine are la indemana nurofen: imi spuneti ce gramaj are o pastila ? eu am de 400 mg si nu stiu cat sa i-au
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Ah... si mai e ceva...Daca fac reclamatie la politie, se poate sa afle de la cine e reclamatia, si atunci o sa fie nasol. V-am spus ca e unul din asta ce sare la bataie cu cutite si chestii...am auzit ca avea si niste "angajate" prin Poiana ... stiti voi de care. Nu prea as vrea sa ma risc sa stie ca eu i-am trimis politia pe cap.
, Deea
30+
Pozele ale mele
dana_ene spune:
Maraki, drajeurile normale de Nurofen au 200 mg. La Nurofen Forte drajeurile sunt de 400 mg.
Ia si tu cate-o jumatate ca sa stai linistita.
Deea, mai bine te calmezi. Cine stie ce poate sa iasa de aici
.
Iesi la o plimbare.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Dana merci din suflet
o sa i-au 200 mg si il trimit pe Robert sa vedem ce-i da si de la farmacie.
Deea nu te baga cu vecinul ala periculos, maine-poimaine vine bebelinul si vecinul are motiv de scandal cand il aude plangand noptile!
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Crocus, BINE AI VENIT, si nu e anormal ca te trezesti o singura data pe noapte...cam asa mi se intampla si mie!
Maraki, insanatosire grabnica!
Catalina e superba camera bebelusei,
, toate puse in ordine...eu m-am gandit sa-mi aduc un fotoliu cu brate in dormitor la bebe sa-mi fie mai usor peste noapte la alaptat (in cazul fericit in care voi avea lapte). La Alex stateam noaptea pe un scaun langa patutul lui si tare incomod era!
Eu am inceput sa retin apa, ma trezesc cu picioarele si mainile umflate, de nu mai pot sa-mi pun nici un fel de inel, iar la incaltari le tin aproape descheiate
. Stiu ca daca se intampla asa, ar trebui sa scot sarea cu totul , muraturile si cam tot ce contine sare...dar tare imi plac, iar mancarea fara sare nu are nici un gust!
.
Cu durerile intre picioare incep deja sa ma obisnuiesc si incerc sa ma misc in asa fel incat sa le simt cat mai putin! (nasol ca mu prea reusesc!)
Mi-am luat liber pe 1 si 2 decembrie sa ma mai odihnesc un pic (cu toate ca va fi ziua sotului meu pe 2 si se pare ca va trebui sa ne pregatim cu cate ceva!)
Va pup si sa aveti o zi frumoasa in continuare!
Grija mare de voi si de bebelusi!
Iulia
29+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+