Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_ene spune:
Daniela, ce emotionata trebuie sa fii !
Revedere cat mai frumoasa si... te mai asteptam si pe aici
.
Mi-am permis sa atasez pozele trimise de Catalina in albumul meu. Poate asa le accesati mai usor:
Camera Bianca
Maraki, chiar, mai ! Ai rezistat pana acum si ai luat raceala la final
.
Sper sa te faci cat mai repede bine.
!
Giova, stai linistita si nu te speria cu durerile astea.
Nu sunt anormale.
Incearca sa nu te panichezi ca nu-ti faci bine nici tie nici lui Marco.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Denisam spune:
Neatza burtici,
AM intrat sa va salut ca ma indrept catre job,credcao sa imi ia mai mult sa ajung ca ploua si astai de aici, mai ales asiatici conduca cu viteza luminii stinse.de..
MAraki-sper sa te simti mai bine!si sa gasesti tylenol, ai luat?
Daniela- bafta cu sotul si revedere frumoasa!
Bee- multumesc pt urari si sanatate bunicii tale!
utocatalina- mobila nu are mult albastru, sa o folositzi cu placere, e mai pt copilasi mari dar o sa-ti ceara ea cum vrea mai incolo, asa-s fetitzele cu pretentzii![]()
Am fugit la job, revin intr-o ora!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Giova nu pot sa stau culcata in pat pt. ca ma simt si mai rau
Denisa nu am uitat de Tylenol, astept sa vina Robert in pauza sa il trimit la farmacie sa vedem....ma gandeam sa i-au ibuprofen ( nurofen ) dar nu stiu cat de bine este.... sant persoana care nu sta fara medicamente in cazul in care simt ca ma imbolnavesc![]()
Dana
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, merci, esti draguta, asa este kilogramele sunt mai mult pe burtica la mine! Eu zic sa iei Nurofen, este permis in sarcina. Si insista cu ceaiuri si lamaie, chiar daca nu ai chef de ele. Multa sanatate
!
CATA, imi place foarte mult mobila Biei si eu zic ca merge si la baietel si la fetita. Imi place ca ai facut doua comode, sa ai loc sa pui tot ce este al ei. Si e misto ca ai si canapea in camera ei, o sa stai acolo s-o alaptezi. Sa le stapaneasca sanatoasa bebelina!
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinel2005 spune:
Dana, merci mult.
O sa trimit si eu zilele astea datele mele. Deocamdata ma ocup de ultimele treburi pe la locul de munca. Maine e ultima zi la serviciu.
Va pupacesc pe toate 
Irinel
si bebe
Ilinca Ioana 32+
Giova spune:
Daniela revedere frumoasa cu sotul. stiu cum e sa fiti despartiti, mai ales acum ca esti
!!!
Dana mersi de incurajari. Acum ma simt mai bine, am papat, am luat vitamina si am spalat chiar si vasele.
Acum ma pun in pat, cu laptopul langa mine sa vb. cu sora-mea.
Monica nu stiu daca e bine sa iei Ibuprofen- Nurofen. Mai bine asteapta-l pe Robert sa mearga la farmacie sa intrebe. Poate-ti recomanda farmacistele ceva. In Italia, fiecare farmacie ava si un medic, poate asa e si in Germania si stiu ei mai bine ce si cum.
gio
si bb Marco 33+
dana_ene spune:
Irinel, cu multa placere
. Spor la treaba.
Ce bine ca mai ai asa de putin...
Maraki, da, poti sa iei Ibuprofen.
Daniela
Crocus spune:
Hop si eu la mamici de februarie. Maine am doar 28 de saptamani si am deja 12 kg +, ma simt ca un elefant, picioarele mi se umfla, respir greu, am pus grasime peste tot, si pe unde nu aveam deloc... of. Abia astept sa-mi cunosc printesa. Daca nu ma trezesc noaptea sa merg la wc decat o data credeti ca e anormal?
Ursoaica spune:
Maraki cred ca ai sa ma consideri nebuna...dar foarte bine ca ai racit acum...si nu mai incolo. Gandestete putin, pt ca ai racit acum esti numai tu racita si mai poti lua un medicament, dar daca raceai dupa ce nasteai racea si bbul si sigur nu mai puteai sa iei nimic ca il transmiteai prin lapte.
Intelegi de ce am zis ca este mai bine acum decat dupa?
Eu am o prietena care s-a tinut tare toata sarcina si dupa ce a nascut a racit urat de tot cu febra 40 de nu mai stia barbatul ei ce sa-i faca, si a mai transmis boala si copilului, iar bbul nu avea mai mult de 2 sapt...a fost groaznic...si pana s-au vindecat...
Cata este super mobila si imi plac mult si draperiile. Eu sunt bolnava dupa albastru...orice numai un pic de albastru sa aiba...
Ursoaica
34+
dana_ene spune:
Crocus, bun venit la noi in gashca
.
Nu-i deloc anormal sa te trezesti o singura data pentru a merge la baie. Esti o fericita !
Ursoaica, sa stii ca eu am racit ingrozitor dupa ce-am nascut-o pe Oana. Groaznic pot spune ! Cu febra foarte mare, ma apucau niste frisoane de ma zguduiam cu totul si nu ma puteam opri. A fost cumplit.
Dar nu i-am transmis Oanei pentru ca in primele luni de viata bebelushii au anticorpii mamei. In plus, atunci cand o alaptam imi puneam un fel de masca din tifon care imi acoperea gura si nasul.
De luat medicamente n-am luat, doar cu tratamente "babesti" am scapat, dar fara sa imi imbolnavesc cumva fetitza.
Asta era si cea mai mare frica a mea, ca as putea sa-i dau Oanei raceala.
Daniela