Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ancutza, spor la cumparaturi.

Catalina, uite aici cateva veioze dragutze pentru camera Biei:
www.1001case.ro/Veioza_pentru_copii_Sephora_CVE_14p3446.html" target="_blank">veioza 1
www.1001case.ro/Veioza_pentru_copii_Sephora_CVE_15p3447.html" target="_blank">veioza 2

Daniela (29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am uitat sa va zic...maine la 8:00 merg la ortoped sa-si puna verdictul...nastere naturala sau cezariana(cind am fost mica am fost suspecta de displazie de sold)....ieri seara si alaltaieri seara m-au omorit pur si simplu soldurile...nu mai pot...Giova nu te speria cu placenta matura...si mie mi-a zis ieri T ca placenta se calcifiaza de acum...este ceva normal...este si cazul la mine! Ancuta mie Dan mi-a zis ca poate o sa avem vreo surpriza ca prea avem camera Biei pe albastru! Sicer nici eu nici el nu am vrea....dar sa stii ca mi s-a parut faina pe albastru asa cum am facut-o...si sunt sigura ca si a ta e faina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Daniela mercic de siteuri, dar am ajuns la concluzia ca daca luam si covoras si cuvertura ioc bani si de altceva...asa ca o sa luam un "regulator" de lumina...nu sunt sigura ca asa ii zice...este in jur de 100.000 lei...si cind aprind lumina seara la ea...o sa o aprind usor sa fie mai mult intuneric ca sa nu o deranjeze....la fel avem si in sufragerie si noi folosim foarte rar lumina data la maximum ca e orbitoare!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 si 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am postat devreme un mesaj, p urma m-am dus in pat si am adormit de la 9 pana acum. Doamne ce bine e.
Mai dormeam dar ca si Sansana lui Dana, si Marco al meu misca de ma innebuneste.
Cata mersi de info, normal ca trebuie sa imbatraneasca si placenta aia ca mai avem putin si gata, dar nu ma astptam sa-mi zica asa, ca mai e putin si vine bebele. Putin mai e si p mine ma cuprind motiile, Doamne ce bine era cand era in burtica. Intru in panica!!!
Clau nu mai poate de fericit.Aseara ii zicea la telefon la mama sa se pregateasca ce de Rev. e aici.
Sora-mea mi-a scris ca s-ar putea sa vina d Rev., daca vine un prieten cu masina. Atunci de fericire, daca vine, chiar ca se va rupe apa.
Hai ca m-am intins ca o placinta.
Intru sa vad camera Biei.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare burticute
Uite si eu pe net, am o pauza scurta, asa ca ma grabesc sa mai scriu si eu cate ceva.
Giova, si eu tot cu nesquik cu lapte beau, imi place la nebunie, cred ca si lui bebe la fel.
Ursoaica, asta cu dormitul in patut sa stii ca o au si ale mele pisici, noi inca nu am montat patutul dar matzele mele cum vad ceva nou cum dorm acolo, asa ca nici nu stiu cum sa fac, cred ca la dau cate o palmuta cand le prind acolo, asta ca sa le dezvat. Si cu caruciorul e aceeasi chestie. Acu, vorba ta, o fi de la plasticul de la saltea, le-o place lor in mod deosebit, si ale mele se innebunesc dupa pungi. Marfa faza cu venitul pe perna ca sa se razbune, ai nostri cum schimbam asternuturile cum se cuibaresc in ele, de nu mai avem loc de ei. De, le miroase a curat! Si mai vor sa si marcheze locul. Ce vrei, au personalitate, chiar ii spuneam sotului ca eu nu am vazut fiinte mai ciudate decat matzele!
Fetele, vedeti ca Unica pe decembrie are CD cu muzica romaneasca de Craciun, mi-am luat-o si eu ieri si e foarte dragut CD-ul. Daca vreti, il fac mp3 si il pun pe mailul nostru.
Si pe mine m-a apucat cu nasterea, nu pot sa cred ca mai e atat de putin, mai am putin si intru in sapt. 35, nici nu stiu cand au trecut saptamanile, parca vad ca nasc si ma apuca asa o emotie de nici nu pot sa va descriu. Nici nu stiu ce sa zic ca vreau, sa il vad pe bebe sau sa il tin in burtica, mi-e cam teama de nastere, de tampenia si spaga din Romania si de lipsa de respect pentru pacient, e drept ca nu pot generaliza dar trebuie sa traiesc cu incertitudinea ca nu stiu cum va fi cand voi naste: bine sau rau si daca personalul medical se va purta frumos sau nu. Eu nu am stat prin spitale si detest spitalele, si uite de aia am un morcov imens, de fapt mai curand un dovleac urias! Oricum, eu am ceva sarit la creier si cred ca o sa bat sigur pe cineva prin spital daca se poarta urat cu mine, saracul sot al meu, e o fire calma iar eu sunt vulcanica, i-am zis ca o sa il bat si pe el daca ma enerveaza cu ceva in momentele alea! Uffff, mi-e o frica de mor, as vrea sa il nasc pe bebe acasa si sa nu mai am timp sa ajung la spital!
Gata, termin, ca v-am innebunit, pupici si sa aveti o zi frumoasa.
Anda si bebe Mark 34+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Cata camera Biei. Nici nu e asa mult albastru, asa ca e misto, stai linistita.
Anda asa e si pe mine ma apuca groaza nasterii, a spitalului, etc.

Fetelor fug in pat, ca m-a luat o durere de burtica ca la ciclu, si mi-e frica. am luat un No-Spa, daca nu trec durerile il sun p dr.
Off, doamne!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si eu pe-aici. Dimineata m-am trezit la 5.30. Si pe la 8 m-am pus la loc in pat si am dormit cam 2 ore.
Giova, stai calma cu contractiile (zice cea mai panicata fiinta care sunt eu )si nu te impacienta. De o saptamana ma chinuie durerile si contractiile care nu cedeaza cu No-Spa. Si mi-am propus sa iau medicamentul doar la 8 ore, desi intre timp ma mai prindeau cateva nasoale. Si s-au rarit semnificativ dupa ceva repaus. Azi nici n-am luat No-Spa si nici nu mai iau pana nu e musai! Eu ma incurajez pe mine si-mi spun ca atata timp cat nu sunt foarte regulate si sunt inca suportabile, e normal! NU mai sta in fund la PC sa citesti tot ce scriem noi, ci relaxeaza-te in pat sau plimba-te putin (si asta mi-a facut bine ieri, cand puteam sa ma mishc). Ai grija de tine si nu-ti fa prea mari probleme cu cordonul acela. AI vazut la mamici mai mari ca s-au nascut bine mersi natural si copii cu dubla circulara de cordon, nedepistata ecografic. La tine e bine ca au vazut deja ceva si o sa aiba grija in travaliu, daca nu se rezolva pana atunci.
Catalina am vazut si eu in cele din urma camera Biei (dimineata cred ca toate fetele incercau sa acceseze contul s-o vada asha ca eu n-am reusit). Tare frumos! Ma intreb cand vom ajunge si noi in acest stadiu de finisare. Cred ca la bb2!.
Dana sper sa fie alarma falsa cu 1 DEc si sa stai acasik cu fetele tale.
Denisa sa-ti traiasca bunicutul! Ar fi tare frumos sa va vada la anul! M-ai emotionat aseara cand am vazut ca vorbeai de el. Eu nu mai am decat o bunica, fiindca pe "bunul" meu l-am pierdut anul trecut in primavara.

In rest, daca tot ma simt bine, m-am apucat temeinic de treaba: Spalat, calcat, aranjat. Mai am putin si bagajul de spital (al meu si al bebitzei) va fi gata. Mai am sutienul de alaptat si consumabile: servetele, tampoane, pampers. Azi sunt pusa si pe plimbari la banca, la mama, ca disper cand ma vad in oglinda "pufoasa".
fetele si sa aveti o zi buna, ca eu probabil voi intra mai pe seara la schimbul 2.

Bee 35+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna fetele!
Nu pot vedea si eu pozele Catalinei, nu stiu ce naiba are adresa aia de nu se deschide!
Vad ca ati vorbit la greu aseara!
Eu stau ca pe ace ca-mi vine sotiorul in seara asta si acum astept sa ma sune sa-mi zica la ce ora are avion! Vai ce naspa este sa astepti pe cineva! Uff..nu stiu cum sa fac sa teaca mai repede orele astea. va pupic!
Maine implinesc si eu 30 saptamani, am reusit si eu sa ma tarai pana aici, sper sa fie mai "usor" de acum incolo!

daniela 29++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua la burtici,

Catalina e foarte misto mobila Are foarte putin albastru, cum ai scris tu, credeam ca este albastru cu putin bej, merge si la fetite asa ca e
March cred ca esti plina de emotii pana iti vezi sotul Cred ca pana maine seara nu mai intri pe la noi
Fetelor cred ca sant la apogeul bolii!!! Cum a fost Ioana asa sant acum Nu stiu ce sa fac, oare chiar strica sa i-au ibuprofen 1/2 pastila( adica 200 mg )???Ma simt rau de tot, raceala din aia pacatoasa care te tine vreo saptamana Azi noapte m-am trezit de vreo 6 ori, de doua zile mi se intareste mereu burta si ma si doareMiere si lamaie nu pot sa consumImi pare rau ca m-am ferit tot anul si am luat acum spre sfarsitul sarcinii raceala de la Giorgos
toate burticoasele

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Bee trebuie sa ma calmez. Nu sunt contractii, doar dureri ca la ciclu. Parca s-a mai calmat burtica. Merg sa pap si inapoi in pat, nu vreau sa risc.
Si nu stiu de ce e bebe asa de agitat, caci misca intr-una. Poate el imi da durerile astea jos si nu stiu eu.
Daniela si eu, cu greu am reusit sa intru in mail-ul comun sa vad pozele, dar pana la urma am reusit.
Monica ai luat paracetamol simplu? Trebuie sa fie si in Germania. sau mi mi-a recomandat dr. de fam. inhalatii. Daca nu suporti nici lamaia, zau ca nu stiu ce sa-ti recomand. Fugi in pat!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput