Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
Ingrid S spune:
Dragutzele mele, am aparut si eu.
Ieri am fost la epilat, m-a intors aia ca pe o papusa, stai asa, stai pe dincolo, intoarce-te...of, credeam ca nu mai scap din gherutzele ei! Si acasa, dupa ce m-am pus in pat, au inceput niste dureri, ca si cutitele, jos, la ovare, ca am transpirat intr-o secunda. Si eu care ziceam ca nu am nimic..Ma gandesc, oare sa fi fost copilul care lovea? Noroc ca mi-au trecut in 15 minute, ca altfel cred ca imi sunam doctorul.
Toata ziua ma agit, nu pot sa stau locului o clipa. Daca ma pun in pat, greu ma mai scol de acolo, asa ca ma grabesc sa-mi fac treaba ca sa nu ma mai ridic.
In alta ordine de idei, felicitari Catalina pt camera frumoasa. La mine e fag in combinatie cu albastru, dar nu special pt copil, este mobila de tineret luata de 3 ani. Nu conteaza ce este, nu cred in chestii batute in cuie, albastru pt baieti si roz pt fete. Mie mi-a spus ca o sa am fata, si patutul l-am luat sa se potrivesca cu mobila din camera, adica fag cu albastru.
Ursoaica si cele care mai aveti pisicutze, eu pe ale mele nu le las in camera copilului. Au acces in toata casa, cu exceptia camerei respective. Mai zgarie la usa, dar asta e. Am facut curat si ele cum mai umbla pe afara, mai au microbi. Am dormit cu ele ani buni, al meu motan, statea in pat cu capul pe perina si acoperit pana la gat cu plapuma, era ceva total haios! Dar de cand am ramas gravida, dorm in cosuletze de rafie langa calorifere, nu le mai las in patul meu.
Bine ca mi-am amintit de ele, fug sa le dau de mancare!
Va
pe toate!
Ingrid S
28+
asteryaro spune:
Buna, fetele!
Maraki, cardula mou, imi pare rau, dar n-am nurofen in casa, noi nu folosim. Eu sunt alergica rau la el. Cand o sa vreau sa ma sinucid
o sa cumpar. Sper ca te-am facut sa zambesti, macar putin
.
Catalina, foarte frumoasa mobila. Simplu si practic pt. tine, usor de intretinut. Auzi, ma gandeam, pana vine Bia, ma iei si pe mine la tine acasa, sa stau in camera fetitei? Ca tare mult mi-a placut cum arata. S-o stapaniti sanatosi.
Deea, linistea era parca intre 14 si 17, dar cine mai stie? Sotul tau nu-l poate lamuri cum este cu muzica? Asa, ca intre barbati... stie el cum. Cred ca se poate face reclamatia anonima, stabilesti cu militianul care vine, prin telefon. Ii si motivezi de ce.
Daniela, cre' ca ai 20 de mii de tone de emotii! Io cred ca as lesina de bucurie cand mi-as vedea sotu' dupa atata amar de vreme! Revedere placuta.
Si-acum,ultimile mele noutati: dupa o noapte absolut de cosmar, fara o secunda de somn, azi am ajuns val-vartej la spital si-am cerut sa-mi scoata gipsul. Iubitele mele, aveti grija cum calcati, nu cumva sa aveti nevoie de gipsuri, ca ati festelit-o, pardon! Stiti cum este? INGROZITOR!!! Imaginati-va, pe un picior de graviduta putin umflat, care seara se mai umfla putin, cum ii sta lui bine, sa nu-ti poti misca oasele in voie... CUMPLIT!!! Am cedat psihic, ca niciodata. Plus cele 2-3 kile ale gipsului. Presimteam, ce-i drept. In special ca eu sunt "argintul viu", tot timpul in miscare, ma foiesc, ba mi-e cald, ba mi-e rece, ba vreau sa-mi "pocnesc" vreun os... Doamne, fereste-ne de asa ceva! Am dat cu pumnii in pereti de dureri si de nervi, nu altceva. Ufff, da' bine ca am scapat. Acum am pus compresa cu rivanol si seara o sa ma ung cu Fastum Gel. Trebuie sa calc in continuare cu mare atentie... asta este.
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
T_Ioana spune:
Saluti burticute!
De vreo ora si jumatate va tot citesc si acum iar am uitat cine ce zicea.
Maraki imi pare rau ca te simti asa de groaznic, cu statul in pat te inteleg pt ca nici eu nu puteam sta in pat, ma sufocam. Parerea mea este ca ar trebui sa te vada totusi un medic, care sa-ti prescrie ce iti va face TIE bine...sanatate multa
Deea, ai grija cu vecinul, eu te sfatuiesc sa nu chemi politia ca cine stie ce iese de aici (vorba Danei), mai bine te duci la el si iti iei o fata de femeie obosita si il rogi frumos sa dea muzica mai incet, ca nu te-ai prea odihnit asta noapte din cauza sarcinii si ai vrea sa dormi putin!Bafta!
Irina, eu incep sa am emotii, ma gandesc ca au ramas mai putin de 4 saptamani...dar incerc sa fiu optimista si ma tot incurajez ca totul va fi bine!
Stiu ca burta mea este imensa in poze, dar la masuratori am vazut ca sunt fete care stau si mai "bine" decat mine. Eu am asa: 109 cm circumferinta, 48 cm de la linia pubiana pana sub sani si 21 kg in plus (la 1,69m). Am plecat de la 61 kg si am ajuns la 82 kg, dar singurul lucru la care ma gandesc este sa fie bb sanatos si normal.
Eu nu reusesc sa stau bine in nici o pozitie, ma dor coastele foarte tare si spre dimineata ma dor ovarele cred, sau pe acolo pe undeva, si simt ca nu ma incappe pielea. Macar sa semene bb cu Cristi, sa creasac ficior frumos si inalt (Cristi are 1,87 m).
Eu nu ma odihnesc exceptional noaptea, dar dimineata dupa ce pleaca Cristi, pe la 8-8.30 ma pun iar la somn si dorm pana la 12-12.30.Este asa de "dulce" somnul asta.,....
Maine merg iar la doctorita de familie sa-mi faca a doua runda de antitetanos
si sa o intreb de edeme...
Giova, eu la 34+ aveam gradul de maturatie al placentei I, asat inseamna ca o sa nasc mai tarziu decat DPN?
Ieri am terminat de facut aparatorile de patut!
Iar am scris cat pentru 3!
Va pupic si intru sa va mai citesc!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
LunaNoua spune:
Kiki, bravo, bine ca ai scapat de clapari 
Eu .. nu m-am calmat, ca nu am cum si nici nu am ce face. Sunt ca la hipnoza aici. Asta e. Ma duc pe afara un pic, cu toate ca nu as prefera nici asta, ca mi-e burtoiul ca de piatra, din nou
Dar nici nu pot sa dorm de bubuieli, asa ca tre sa aleg din doua rele.
, Deea
30+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ursoaica spune:
Deea daca zici ca este asa de periculos mai bine stai si inghiti. Pt ca la noi inca nu s-a inventat protectia reclamantului si anonimatului. La noi politia este mana in mana cu ei...mama lor...
Ingrid as inchide si eu usa daca as avea...dar stau la garsoniera...
Astery nu mai stiu cine zicea ca Fastum Gel nu se da in sarcina ... parca pe aici am citit ... vezi ce zic si fetele.
Ursoaica
34+
Denisam spune:
Burtici,
Am revenit, cred ca banuitzi de c euc inatrziere, sunt tare busy aici si am gasit alte probleme care nu-mi trebuiau, dar de, cineva treb sa le creeze ca sa fie sigura ca sunt super busy..Ce sa mai e
Cred ca asta ar merita,
- dar nua re sens sa ma complic inutil..
Gata cu plinsetele, o sa ma apuc d treaba..
Maraki- ia si nurofen si dc nu emrge, incearca sa gasesti tylenolul ala, am si eu un fix ca multa lume s-a scos cu el..adica s-a facut bine
Kiki- ai grija de tine si stiu ca e greu cu rabdarea, dar ia-o incet!
Dana- ce mai faci, Oana e bine
Irina tu azi- unde esti?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Pisoi sa-l vezi pe domn cum a sterpelit o batista praospat culeasa de pe sarma, a intins-o si acum se chinuie sa incapa pe ea...iti dai seama 50cm sa incapa pe 20cm...

Ingrid
asa ai tu grija de bietele animale?
Eu uit mereu de apa...pai ce mai au nevoie si de apa?![]()
Ursoaica
34+
marchplayer spune:
Multumesc gagici! mai am ceva de asteptat...ajunge la Bucuresti abia la 1 noaptea si pana aici mai face vreo 3 ore asa ca marea intalneala va avea loc spre dimineata!
Vad ca sunteti bolnavioare, sa va faceti bine si sa scapati de dureri!
Deea, lasa-l naiba de nebun ca cine stie peste ce dai, sper ca acum ai liniste!
Cata, foarte draguta mobila Biei, s-o stapaniti sanatosi! Haha deci ai draperii cu ciucuri, se poarta anul asta!
Denisa, la multi ani pentru bunicul tau! Tu cand ne pui poze cu mobila Emmei?
Giova nu te mai stresa cu cordonul, eu m-am nascut cu el infasurat de doua ori dupa gat in conditiile de acum 30 de ani, fara eco si fara multe altele si sunt bine merci!
Astery ai scos gipsul? Si cand o sa te mai vindeci? Dar macar acum stai mai bine cu psihicul, macar sa rezisti sa stai mai mult in pat! Cat despre lesinat si mie mi-e frica de acelasi lucru, cred ca o sa am niste emotii de o sa ma apuce niste contractii de toata frumusetea...o sa incerc sa ma abtin!
Ingrid cred ca te-au apucat durerile de la pozitiile luate la cosmetica! Bine ca ti-au trecut! Cat despre pisici, am si eu 2 nebune pe aici Mara si Ivan, mama si fiu, toata ziua se alearga, nici astea n-au voie in dormitoare, in rest cam peste tot. mai nou mi s-a aciuat alta pisica pe aici, mereu se furisaza in casa si nu stiu cum sa scap de ea!
Iuli, vacanta placuta si la multi ani sotului tau! Sa va distrati!
Maraki fa-te bine...nu mai fi racita...
daniela 29++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Fetelor sa va zic una tare...
Am sunat sa-mi fac programare la eco si ii zic domnisoarei ca vreau musai pe data de 13, la ca ea zice ca nu se poate decat pe 27. Iar eu ii zic, ca atunci nasc si o sa vad bbul si singura, la care gagica se blocheaza si nu mai stie ce sa zica...
Sa vad ce-mi zice dr.
Ursoaica
34+
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
V-am citit si m-a luat un somn...La 13.00 am programare la doctor, asa ca pana atunci trag un pui de somn ca nu imi mai pot tine ochii deschisi.
Revin.
30fix si
04/25/2000