Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina o sa ma uit imediat la poza ta ca tare curioasa sunt cum areti !!
Am asa o stare de greata tare ciudata. Ma duc sa fac sanvisurile pt sot pt maine, ca altfel face greva foamei , si revin

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia uite domne' mananca omu' un pic si voi plecati la culcare . Pai asta e ora de dormit? Pai invattati_va sa fiti fresh ca va astepata zile grele.
Bee pai tu te amuzi de problemele noastre: burta mica, copil "amarat" si fasole cu ceapa? Pai astea sunt probleme serioase ...nu gluma. Eu nu prea am inteles logica cu ecografiile in trim. 2 ca doar eu le_am facut lunar si uite ca al meu baiat nu a mai luat foarte mult in greutate .Cred ca au ritmuri de crestere diferite si pe perioade.
Diana pai chiar ca e putin dc te gandesti la cate luam noi! Te crd sieu ca s_a mirat saracul ca o fi obisnuit cu elefantii ca noi.
Astery Toanca o fi intrat in prenatal si cum nu are internet acasa asta o fi motivul.
Giova noapte buna.
Denisa nu ai mai terminat masajul ala?
Monica pai nici pantalonii nu sunt ai mei ci a lui Marian da nici ca ii mai dau jos cu ei am sa nasc ( vb lui Marian o sa fac pureci in ei ca numai cu ei stau). Pai normal ca si Diana trebuie sa iaba cel putin 2500 . Apropo cand mergi la eco?
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ana, bine ca ai dat un semn. Nasol cu constipatia. Incearca un suc de prune, e posibil sa te ajute.
Offff, vroiam sa mai scriu, dar ma striga mandra. Asa ca voi bantui mai tarziu pe aici.
Am pus si eu niste poze in contul nostru comun. Dar accesati albumul.
Fuuuuug, ca zici ca arde, asa striga.

30fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA ma bucur ca ai aparut in sfarsit.ai grija cu soldul, nu-l forta cum am facut eu, lasa o vreme plimbarile si stai la orizontala (daca poti). Poate e alarma falsa!

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

IRINA eu merg la doctor exact martea viitoare, pe 6 dec. sunt tare curioasa la kg! Poate pana atunci face si ea 2500-2700 chiar daca-i fetita!
DENISA unde esti?

Mergi la inceput

Vad ca-i pauza pe-aici,merg sa fac un dus si revin sa va zic noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica pai numai bine ca mai e putin si normal poate sa aiba mai mult de 2500 ca o sa fii in 35 +.
Vai am niste crampe la burta acum habar nu am dc sunt contractii sau sunt deranjata la stomac. Poate nasc in seara asta[bang). Ca tare au durut nene. Mi_a tras de vreo doua ori de mi_am tinut respiratia. Sper sa se opreasca aici ca doar am luat si 2 nospa acu jumatate de ora ca ma durea burta si am zis ca hai ca si asa nu am luat mai deloc sarcina asta. Oare cum stiu eu dc sunt contractii sau nu?
Ana bine ai revenit!!!!!!!!!!!
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ana bine ai revenit si sper sa te simti mai bine cu durerea aceea din pacate nu esti singura
Irina mama nu te tzine de sotii mai ai rabdare ,tzine bebelul la caldurica macar inca vre-o sapt 2...da fugutza in pat si relax poate trec durerile
Eu merg sa stau in pat ca ma doare popoul de la atata stat pe scaun ,poate intru mai tarziu, daca nu va mai fi nimeni va spun de pe acum noapte buna tuturor !

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina contractiile false sant oprite dupa ce iei no-spa, mai simt si eu din cand in cand ca si cum ma tine ceva si nu ma pot misca, durere dar nu cum sant contractiile. Adevarata durere cand sant contractii de nastere sant cele care se aseamana cu cele de CM, la inceput doar astea dupa care te doare si mijlocul in acelasi timp.
Asteraki daca ti-ai scos gipsul, in cat timp te faci bine? Cred ca mai greu nu? Santate si insanatosire grabnica
Fetelor eu abea mai respir cu nasul meu infundat Nu ajunge cate medicamente i-au pt. greturi si arsuri, acum le am si pe astea de raceala mai intru maine ca am si uitat ce am citit

pupici, noapte buna

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am revenit din bucatarie. Am papat si o cana de lapte cu cacao si cereale cu fibra. Pe maine fac linte, care e laxant 100 % , intotdeauna mi-a dat rezultate, nu stiu de ce naiba nu mi-a trecut prin minte sa o fac astazi .
Irina , burtcica ta e ca a mea. Ar trebui sa o masor si eu pe a mea. Moasa m-a masurat si mi-a zis cat am , da cine sa mai tina minte .
Azi la cursul maternal, m-am intalnit cu o tipa care am prins-o odata la curs era in ultimele zile atunci inainte de a naste . Mi-a zis ca a stat cam 26 de ore la nastere , ca nu s-a dilatat decat 2 cm, ca se simtea ca o vita ca toti( medic, infirmiere) veneau si ii bagau degetele sa vada cat a dilatat si in final i-au facut cezareana. Da si atatea ore mi se pare groaznic. Eu am sa mor

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput