Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
BOMBO plec si eu ca maine sper sa supravietuiesc ultima zi la birou, pana in aprilie (dar parca mai vad ca odata pe luna voi trage o tura pe-acolo daca pot, pentru coleguta, nu de alta)
IRINA tu chiar vrei in seara asta? Macar las-o de ziua nationala! Cred ca ar trebui sa te doara si spatele ca sa fie ceva serios...cel putin asa ma "monitotizam" si eu ieri si alataieri.Azi m-am convins ca bebelina-i de vina! Ea impungea ceva pe-acolo!
DENISA a adormit la masaj...
MARAKI ...nu da nici un semn
BEE ...nici atat
URSOAICA face concurenta motanului la sforait ...
asa ca...dupa dus si cu picioarele cam umflate...
va zic noapte buna la toate!
DIANA si BOMBO spor la scris, macar voi gatati pagina 10!
MONI 34+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
MARAKI ai aparut! Sa te faci bine ai tu antrenament cu medicamentele, faci fata!
ANA nu dispera, o fi ea cumva!
Va pup!
irinadum spune:
Maraki pai eu am luat nospa acum vreo ora dar vad ca burta se tot intareste mai pe sus mai pe jos. Iar durerile de menstruatie habar nu am cum sunt ca eu nu aveam
.
Ana pai te cred si eu ca la 26 de ore o iei razna.
Monica ete nu mai pot eu de ziua nationala dar dc ma gandesc bine nu e rau ca o sa cada joi deci dc mai tine si vreo 26 de ore tot nu prind weekendul deci tot prind vreun anestezist
.
Denisa da cred ca a adormit pe la masaj . Si eu as adormi.
Ftele stati linistite ca dc ma apuca ceva il las pe Marian sa vina sa anunteeeeeeee......... dar eu am incredere in copilul meu ca nu e asa nerabdator . Pai ce vreti sa iasa slab ca un pisic? Lasa sa ma i creasca acolo in mediul lui.
Irina 36+
monica70 spune:
IRINA culca-te linistita ca nu-i inca vremea!
Ce, acum cand raman si eu acasa sa ne distram pe-aici, vrei sa ne parasesti? Nici vorba! Ne auzim maine!
Si lasa ca de-ar fi cat motanul URSOAICEI ar fi bine!
Denisam spune:
Burtici,
Vad ca va tinetzi de prostii- Irina- stai calma ca nu nasti acuma relax si watch Tv sau "fugareste-l pe Marian"![]()
Monica- nau am adormit mai, dar ma fost sa fac turul spitalului si sa vad camerele si tot, vezi ca nu esti atenta la ce scriu![]()

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA
Ba am fost atenta da' nu vreau sa retin chestiile horror ca la noi o vizita prin spitale aia e... horror 
Am ramas cuplata la partea frumoasa cu masajul...uau! Ce-mi lipseste!
Si cum a fost cu turul ala, totusi?
Ana_m spune:
Au , sa vedeti ce gafa am facut
! Numa io mi-s in satre de asa ceva ! Pe mailul nostru avem un atasament de la Astery , cu ¨¨Ce-ti doresti de la seful tau ¨¨. E haioasa si mi-am trimis-o mie pe mail, si de acolo la prietenele mele. Si nu stiu cum chioara de mine, ca altfel nu pot sa zic, am selectat si adresa unui preot pe care o am in agenda
. Na va dati seama ca am vazut asta dupa ce s-a trimis mailul
. Dupa ce ca l-a omul ala nu i-am dat nici un semn de viata de vreun an, o sa zica ca uite dilia asta ce a apucat-o 
. Asa ca m-am pus draguta de mine sa-i scriu un mail, in care zic ce mai fac si ma scuz 

.
Asa ceva !!!!
O sa ma creada nebuna rau ?
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Diana- bune vesti, lasa ce zic astia ca ia luat putin, c anue asa, or fi aia din state mai gurmanzi, ca mie aici nu mi-a zis asa ceva.
Astery- te tzii d eprostii si scotzi gipsul, eu zic ca mai puteai sa rabzi un pci,iti doresc sa te refaci repede, ai grija
Revin sa va zic de turul sPitalului!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Diana, ai pus pozele ? Ca eu nu le vad !!!
fetele care deschideti un nou capitol ?
Hai ca incerc telepatic sa o chem pe Ursoaica ![]()
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63048" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2006 (75)
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5