Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Uite ca m_ai facut sa ma uit si eu si chiar remarcam ca pana atunci si al meu era barosan si apoi a intrat in limite tot cel mai mai mic in grupa lui
dar vorba ta sanatos sa fie ca il indoapa mama ca pe pelican .Da cand vad cat are baiatul Teolindei pe bune ca imi fac ochii ca in desene animate si ma intreb cu cat o iesi si cum naste?
Hai ca ma duc sa pap si revin.
Irina 36+
Bombonicaaaa spune:
Irina ce spuneai tu ??? ca esti grasa ...pai tu arati super pt. o graviduta , nu m-ai vazut pe mine in toata splendoarea
si ce sa mai spun ca am pus mult pe fatza , parca sunt un purcel
bine ca evit sa stau in fata oglinzii foarte mult ca ma apuca plansul 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Bee spune:
Hai ca deja m-ati amuzat! Irina, cu burtica mica, Giova cu Marco "amarat" si Monica cu fasole cu ceapa!
Irina, stii ce auzisem eu cand si burtica mea era inca mica? Ca anumite sarcini se dezvolta mai mult in interior si altele dimpotriva! Abia astept sa ma vad slabind cu sotzul de manutza! Ca si el taare s-a ingrasat.
Giova, vrei sa-ti zic ceva? Dar nu dai cu pietricele, plizzzz. Auzisem si eu o vorba pe-aici pe site, aruncata asha la deruta de mamici mai mari cred. Cica prea multe ecografii in trim.II de sarcina duc la un ritm de crestere mai scazut al bebelului. Poate n-or fi si strainii astia (Canada, SUA, Franta) asa prosti ca fac putine ecografii la o sarcina fara mari probleme. Asa ma incurajez eu, care am facut foarte rar eco (mai putin la 29, 30 cand am fost taaare panicata). Plus si bebeii sunt programati sa se dezvolte diferit, atat in sarcina cat si dupa.
Monica, ciorba de fasole cu ceapa!
. Mama face mereu si-mi place, dar sar peste ca altfel nu mai ajung la felul 2. Eu ma tot minunez cum de nu mi-e rau si nu prea am arsuri, ca doar eu am ulcer semnat si parafat si probleme mari! Si balotez la mere mai nou.....SI ceapa, usturoi cu ce apuc, sos picant la pizza.Doar portocalele si medicamentele ma supara.
Bee
si Fetitza
diana12 spune:
Fetele, aveti o viteza la scris...
Noi am venit de la doctor, vazut (doctorul
), placut
si gata. Nici nu ma asteptam la altceva. De fapt m-a cantarit, am luat, dupa cantarul lor, 20lb (aprox. 9 kile). Cica sunt cam putine
, dar deja m-am saturat de placa asta care mi-o pun de fiecare data. Cand le-am zis ca la prima sarcina am luat 7.5kg si mandra a avut 3.400 se uitau ca la masini straine. In fine. Tensiunea buna, pentru prima oara nu a mai fost mica, iar burtica masoara 30 de cm, bataile inimii la bebe 147 pe minut.
Am zis ca mai vreau o ecografie pe la 36 de saptamani, m-a intrebat ce motive am de vreau, i-am zis si eu cate ceva si mi-a zis ca el nu vede nici un motiv serios sa mai fac o ecografie.
Asta este.
Denisa, e super fain ca vei reusi sa stai un an acasa. Poate d'asta te streseaza baba, e geloasa ca vei sta atata timp departe de ordinele ei.
Bombonica, mersi mult de informatie.
Sunt asa de nehotarata. Barbate-miu tot imi spune ca am supravietuit in tara cu un jaf de carut si aici imi fac atatea probleme si nu ma hotarasc ce vreau sa iau.
Bee, il invidiez pe sotul tau. Auzi tu ce program are...Dar probabil ai dreptate, merita omul o asa "vacanta" inaintea marelui eveniment.![]()
Monica, lasa ca rezisti tu si maine si dupa aia gata.
Si al meu sot tot calduros era inainte si facea misto de mine ca ma imbrac gros si ca ma vait de frig. Acum s-a intors roata si tare imi place de el, dragutul.![]()
Ah, am si eu o ciorba de fasole in frigider. Il sun pe sot sa imi ia o ceapa verde ca prea mi-ai facut pofta si la ceapa d'aia normala nu ma bag ca mi-e frica ca nici laptele nu mai face fata la arsuri.
Astery si eu ma gandeam la Toanca si la alte fete care inainte erau mult mai prezente. Poate ar trebui sa strigam "catalogul".
Irina, arati super.
Mai vroiam s azic ceva, dar am uitat. Dar mai revin eu.
30fix si
04/25/2000
monica70 spune:
GIOVA pofta buna!
IRINA am studiat poza si remarc cu stupoare ca nu numai dimensiunile si formatul sunt asemanatoare ci pana si pantalonii sunt la fel ...trening negru cu "puma" alb scris pe ei(noroc cu mami ca-s ai ei).Si cu algocalminul...mi s-ancurcat limba-n gura cum se zice...
Daca raman acasa, am timp si fac eu cumva sa nu mai fiu "omul invizibil"!
BOMBONICA nu vreau sa te "incurajez", da' si la mine asa a inceput cu salele anchilozate 
URSOAICA as fi vrut sa vad mutra asistentei ...
DANA sa inteleg ca trebuie sa fiu fereicita ca bebelina macar nu ma trezeste noaptea, ca in rest...se fatzaie la greu!
NICOLE si zici ca te-a ciocanit pentru ca te-ai anchilozat? Ati auzit BOMBO si BEE, haideti sa ne ciocaneasca si pe noi...pai trebuia sa sa fi lud sa nu-ti dai seama ca de la sarcina se trage (adica se inrautateste orice nimic cat de mic)
DENISA ti-a picat bine masajul? Oare eu as avea voie? Dar imi imaginez in ce pozitie as sta!
ALINA n-ai mai zis nimic de gatit de-o vreme, ce mai ai in plan?
INGRID as vrea sa ma vad pe mine la epilat acum...si acolo ar fi ca-n rai fata de durerile astea de sciatica!Dar cred ca va trebui macar la pedichiura sa merg...
MARAKI come stai oggi? (sa te-apuce dorul de patron)
ASTERY tot e bine ca nu ai facut ca fotbalistul de frate-meu cu gipsul ala: intr-o seara a fost cu prietenii...la discoteca cu gips cu tot, ca nu mai rezista sa stea in casa, si intr-o duminica ...si l-a spart singur in baie cu tocatorul de carne
era plin prin casa, nu stiam ce-i cu bucatile alea pe jos prin casa ...(parintii erau la bai si eu am mers sa-i duc mancare). Totusi a rezistat eroic vreo sapatamana jumatate cu el!!!
TOANCA parca avea net doar la birou,nu? O fi acasa...
MONI 34+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Diana, tocmai ziceam de sistemul vostru medical cu ecografii putzine. Sper sa poti totusi s-o faci pe cea de la 36. Si americanii astia au ei un fix cu kilogramele, dar cumva invers fata de Europeni. 9 kg la 30 de saptamani e ideal! Oricum mai pui ceva si pe tine si o sa iasa si bb mare. La noi doctorul te cearta daca ai prea multe kg in plus (eventual, daca se oboseste sa te cantareasca!
).
Monica, pe mine una sigur nu ma ciocaneste nimeni! Nici nu ma prea baga nimeni (doctori) in seama. Dar ma bucur ca pana acum totul a fost bine, desi am avut probleme. Si sa stii ca azi am fost tare sprintena, desi asta noapte si eu am suferit rau cu soldurile intepenite. AM facut numai drumuri si treaba. Si am luat un singur NoSpa, acum pe seara.
Daca se rareste activitatea pe aici, cred ca ma bag si eu in pat cu o carte
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
FETELE m-am uitat la greutati si vad ca in sapt. 30 DIANA mea avea 1470 g iar RAZVAN al IOANEI 1450 g, deci aproximativ egal.
Vad ca in sapt.34+ (cat am eu acum!)RAZVAN are deja 2700 g...asta inseamna ca poate si bebelina DIANA o fi crescut atat de ma boxeaza toata ziulica si nu mai incap in salopeta??? Bine ar fi!
De la atata fasole...
Dar voi stiti ca fasolea contine multa lecitina si proteine si e chiar indicata si f.f.sanatoasa? Noroc ca-mi place!
MONI 34+ si bebelina DIANA
Giova spune:
Bee habar n-am cu eco asta.
In strainatate se fac rar ca e scump, aici noi platim la cabinete particulare. Si ce sa-ti mai spun ca in ultima luna cred ca ma va chema saptamanal. Asa au mai mers si alte mamici la dr. asta. Oare mai procedeaza si altii asa?
Si cu burtica mica/mare, mi-a zis dr. de la cursurile Lamaze, aceeasi chestie. Ca la mine e dezv. mai in fata si la o tipa care o avea mai mica i-a zis ca e dezv. mai in interior. Asa o fi.
Diana felicitari pt. vstile bune!!! Doamne ajuta sa poti sa faci si eco de 36 sapt.
Am mancat, acum chiar ca ne retragem in dormitor si ne auzim maine dim.
Noapte buna si
!!!
Aveti grija de voi!!!
gio
si bb Marco 33+
Ana_m spune:
Buna seara burticute,
Semnez si eu in sfarsit la schimbul 2
!
Pupici tuturor care au intrebat de min. Asa e mau terminat durerile alea de cap, 3 zile, in fine au trecut. Ieri imi era mai bine, dar nu am apucat sear adecat sa citesc ce ati scris , ca avea sotu de lucru la calculator asa ca
, eu nu am mai apucat sa dau semn de viata. Acum stau de o ora sa va citesc si nici nu mai stiu ce cui voiam sa zic. Oricum ,iar ma plang : m-a lasat durerea de cap, au inceput neplacerile constipatiei ( asta de zile bune), ieri si azi am luat supozitoare cu glicerina . da mi s-au iritat hemoroizii de la ele
. Si uite asa o stare nasoala, generalizata.
Monica , cred ca ti-o calc pe urme , ca incepe sa ma doara soldul de vad stele verzi cand fac miscari bruste si nu numai. Va sa zica tu numai maine mai mergi la lucru si gata ? Iti doresc sa supravietuiesti zilei de maine cu bine cu durerile tale.
Diana, tu la minus 6 grade nu dai drumul la caldura? Gandestete si la ceilalti oropsiti de langa tine ca o sa inghete ![]()
Astery, chiar ma gandeam la tine cum rezisti cu ghipsul si uite ca am citit acum ca l-ai scos.
March , ce emotii pe tine in noaptea asta ! Sa ai grija ( eu cand am emotii am fluturi in stomac, mama am o stare de zici ca nasc )
Maraki, insanatosire rapida ! Ziceai ca ti-a facut bine siropul de raceala ?
Ursoaica deci pana la urma ai ramas fara programare, sau cum ?
Catalina felicitari pt camera superba !
Bee voiam sa iti zic si tie ceva dar am uitat , uite 
Irina, Bombonica, Denisa, Giova uite si pt fiecare din voi cate un pupic 

Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos