Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
POATE MA BATETI ACUM PE MINE DENISA SI GIOVA
Da mie-mi placeti , sunteti mortale, ar fi interesant de vazut ce zodii sunteti! Giova vad ca-i varsatoare, DENISA?
GIOVA eu n-am nimic ca-s soi rau 
Revin imediat cu restul de raspunsuri!
MONI 34+ si bebelina DIANA
asteryaro spune:
Da' nici Toanca n-a mai semnat condicuta... ce-o fi cu ea?
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
Giova spune:
mersi, mersi Monica!!! ![]()
eu nu vreau sa creez divergente, again. asa ca.....mai bine dau cate o
si gata.
Ma bucur ca poti manca orice si n-ai probleme.
eu aveam si inainte cu fierea, asa ca acum, cu atat mai mult trebuie sa ma feresc.
Chiar asa Toanca n-a mai scris de mult. Poate o avea de lucru mult, acasa nu are net.
gio
si bb Marco 33+
irinadum spune:
Bee distractiv sa dai kilogramele jos? Stai sa vezi ca iti povestesc eu peste vreo doua luni

.Vai sa vezi ce am mai dat din coada ca mi_a zis cineva ca sunt slabutza . De abia astept sa vina Marian sa ii arat eu lui ca nu sunt sumo
.Ei bine ca nu ti_am zis cate kg am ca sigur nu dormeai la noapte. Si asa e : burta e mica fata de ce vad eu pe aici , chiar mica , mica ceva de genul minge de tenis fata de minge de baschet.
Monica ce de combinatii mai faci si tu cred ca stai bine cu digestia
. Tu iei avocalmin sau agocalmin?
Giova pai gras bebele meu ? Pai nu vezi ce grasani avem aici in "secta" ai nostri sunt deja niste pispirici eu ma rog sa aiba macar 3200-3500. Pai si lichidul meu unde e ? Cred ca se duce cu cola zilnica

.
Irina 36+
Giova spune:
Sanatosi sa fie Irina!!!
Si eu ma rog sa aiba peste 3kg, dr. mi-a zis ca sigur, dar nu se stie niciodata.
Al Teolindei bate toate recordurile!!! el va fi capul de lista la cei mai grasuti bebei.
gio
si bb Marco 33+
monica70 spune:
GIOVA daca ai cu fierea baga la greu ridichi, mai ales ridichi negre, stiu o "reteta" pe care o poti consuma cu salam, branza, goala, ca si garnitura la felul doi, cum ai chef: tai feliute subtiri pui sare, le lasi putin sa se inmoaie, apoi pui un pic de otet(preferabil de miere cu mere) si ...samantana !!! Mie imi place si goala " salata" doar ca eu am stomacul cam sensibil la acid (otet).Daca supravietuiesti te invit la o ciorba de fasole cu ceapa 
MONI 34+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Pai si dc se naste acum al Teolindei tot ii face la greutate pe ai nostri dc se nasc la termen. Are ea un secret de l_a ingrasat asa
.
Irina 36+
Bombonicaaaa spune:
Monica doar noi am ramas la schimbul doi ?!
Ups pana am trimis msg au mai scris si alte fete ...lasati mai fetelor sa avem noi bebei grasi ca de kg noastre om scapa noi 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Giova spune:
Acum m-am uitat pe site la greutatea bebeilor. Marco al meu la 33+ e cel mai amarat dintre cei 3 baieti. Dar nu trebuie sa-mi fac probleme, caci incepe sa semene tot mai mult cu tat'su. ![]()
Monica mersi de reteta. Voi cumpara ridichi negre si sper sa-mi placa. Atunci chiar putem sa ne intalnim la o farfurie de "zama".
Nu se mai termina filmul de pe ProTv sa mergem sa papam ca mor de foame.
gio
si bb Marco 33+

DENISA