Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- am aflat azi ca saptamina viitoare pe 8 si 9 nu ar fi baab la job, deci e super, sper! Imi iau din dec 12 medical 2 saptamini, apoi intre Dec.23 -JAn 2 suntem inchisi si mai vin epe 3-5 Ianuarie sa dau in primire, ma mai gandesc cu 5 Ian. , poaet reusesc pe 3 si 4 sa dau tot.
Maternity leave e legal aici 1 an, si atata voi sta, nu ma gandesc sam a intorc mai repede.Stau cu Emma ca e o perioada frumoasa!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Bombo-vad ca si la tine, tema pt patutz si dormitor e tot cu ursuletzi, si My Baby mi-a zis ca si ea la fel, om avea ceva noi cele din Nord America cu ursuletzii?
Eu la 2 plec la masaj si apoi la turul spitalui, o sa citesc vesti mai incolo despre voi cand intru in schimbul 2 sau 3, in romania va fi trecut de 12 cand ajung acasa.
O Noapte buna!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa nu numai voi cele din America aveti ceva cu ursuletii.
Si eu am lenjeria de patut cu ursuleti, aparatoara de patut si sacul de dormit cu ursuleti, rame pt. foto cu ursuleti si carusl tot cu ursuleti cumpar.
Masaj placut!!
Diana ai dreptate, cine stie de cate ori a avut fularul in jurul gatului. Poate acum nu-l mai are, la cat a miscat azi. Doamne da!!!
Asteptam vsti bune de lamdic!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara,burticute....
Inainte de toate...va dau un link...cu niste imagini care pe mine m-au impresionat .....
http://www.reclamamascataatentie/forum/viewtopic.php?t=1512
Nicole si Daria
27++

Mergi la inceput

Giova- scuze ca am uitat, nu trebuie sa te ataci.
Nicoleta- multumim pt imagini, sunt frumoase!
O seara buna si ma vad cu Monica si restul fetelor la schimbul 2

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai fetelor da care pe unde sunteti ca e cam liniste pe aici...
Diana am luat travel system de la Graco "Mary Ann" asta cred ca-i numele modelului, mi-a placut ca e destul de practic ,se pot strange f. usor si au si ceva roz ca eu una am inebunit cu culoarea asta de la o vreme
Nicole foarte dragute imaginile si impresionante , un adevarat miracol si sarcina asta
Denisa asteptam vesti si impresii despre spital, bafta !

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa sa-ti priasca masajul. Si sa ne spui de spital (eu voi vedea maternitatea abia cand voi naste.). Si cu ursuletzii, pt copii mici in general sunt tare dragutzi. Nici n-am facut inventarul animalutzelor de pe trusoul bebitzei, dar stiu ca am ursuleti + ratutse pe o lenjerie de pat si doar ursuleti pe setul de maternitate. In rest mai tin minte ceva de ingerasi si Twity (canarul ala dragalash care mie-mi place tare mult).
Nicole, frumoase pozicile. Mai zi-ne cum te simti.
Monica te-ai dezmeticit?
Irina, mie in poza imi pari slabutza si cu burta micutza. Cat desre alea 5 kg de la lasatul de fumat, mai bine ca le-am pus in sarcina (avem scuze) decat in afara ei. Cu datul jos o sa fie cu adevarat distractiv.
Fetelor, sotzul meu e in Germania si se relaxeaza miunat in "bussines trip". E pe langa Munchen, dar undeva la munte, zapada 1 metru, ninge minunat si el face bai in piscina dimineata si seara, sauna; seara merge la restaurant si papa numai bunatati, doar ziua "munceste". SI ma suna mereu sa-mi spuna ce mai are de gand sa faca la shopping! E bine ca o sa vina relaxat si pregatit sa ne suporte!.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Asa...revenim...
Maaaamaaaa...dar ati scris,nu gluma...lipseste omul o seara..si voi..mai faceti doua capitole....Noi suntem binisor..azi am cam exagerat...am pus muraturi..ca terminasem un bidon...si a trebuit sa punem altele...Am spalat...si acum trebuie sa ma apuc sa citesc ceva pentru facultate..simbata am un examen....Bebelina..sper sa fie bine...o simt vioaie..mai am cite o contractie scurta..nu deranjanta....
GIO...nu fi ingrijorata pentru Marco..cu cordonul..o sa fie bine....
CATA..bestiala mobila..si camera bebelinei.....sa fie sanatoasa si sa se bucure de ea..si voi la fel....
MARCH...ma bucur ca vine tati al vostru....sa fiti cumintele..fara excese....
MARAKI..sa te faci bine curind....
ALINA..voi?Sunteti bine?Si tu si bebe?
IRINEL...ce bine ca miine e ultima zi de serviciu...o sa stai cumintele home...
CROCUS...BINE AI VENIT IN RINDUL NOSTRU!!!EEu miine intru in saptamina 28..si nu merg noaptea des la baie..l-am intrebat pe Tutunaru..si mi-a zis ca nu e neaparat ca toate sa avem acelasi ritm de pisuleala...
LUNA..ma bucur ca azi a fost mai bine cu gleznele..cu umflatul..asa sa fie..si sa nu mai ai probleme..las" ca mai ai putin..si trece....
DEEA...lasa-l pe nebun...ca sa nu iti faca alte probleme..ideea cu administratorul mi se pare cea mai buna....
INGRID...si eu am fost ieri la epilat..si subscriu spuselor tale...credeam ca nu se mai termina....stai cumintica..nu te mai agita....Apropo de butica..nici a mea nu e enorma..si Tutunaru mi-a zis sa fiu fericita..ca stie citeva tipe care tin cura....gravidute fiind..A luat bebelina doar..eu mai putin....
ASTERYARO...ma bucur ca ai scapat de gips...lasa.trec toate....

IOANA...fii barbata...mai ai putin...si gata...vine minunea....si se uita toate....
URSOAICA..tare faza...si cum s-a terminat?Ti-a facut programare cind ai vrut?
IULI...LA MULTI ANI sotului tau!!!!!
BEE..draguta faza cu salopeta...voi?Sunteti bine?
BOMBOMICA...cum te mai simti??Faza cu anchilozatul am avut-o si eu..si m-a trimis la un consult neurologic Tutunaru..m-a ciocanit o doctorita putin..totul ok..mi-a zis ca pot fi reactii normale ale organismului...pe perioada graviditatii...Ai grija de tine si bebe!!!
Daca am omis pe cineva...pup....
Noptik buna...si aveti grija de voi,fetelor..si de bebei.....
Nicole si Daria
27++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am venit la schimbul doi cu forte proaspete!
Nu cu un somnic...ci cu o ciorba de fasolica cu ceapa (am depistat fericita ca mai ramasese in oala!!!),cu un pahar de suc de lamaie, unul de cola (sa nu ma las la voi), niste cioco...si am stat si semi-intinsa citind niste ziare...Mai rau e daca stau intinsa cu totului nu ma mai ridic!
Azi a fost si mai rau cu durerile, n-am mai luat nici supozitor avocalmin,am mers groaznic si prin birou si pe-acasa, abia am urcat/coborat si cele 3-4 trepte de la intrarea in bloc! Noroc ca e lift!
Cred ca la noapte voi visa numai tichete de masa, ca toata ziua am rupt si-am numarat la ele...plus calculat dupa pontajele provizorii si facut tabelele pe maine.Mai mult de asta m-am fortat, ca bietele femei si-asa abia se ajung cu banii, asteapta maine sa distribuim tichetele mai devreme si colega nu ar fi avut deloc timp, are urgente actele de import-export. Asta e! Trebuie musai sa merg cumva si maine si daca ii pun sa ma duca cu scaunul de birou ...cu rotile ...in sectie sa le distribui
Dar v-am plictisit destul cu astea!
Oricum azi am mai inaugurat ceva...am renuntat la salopeta de blugi ca ma strangea sa stau 8 ore pe scaun cu ea si-am luat o pereche de nadragi negri grosi un fel de semi-trening ca au elastic cusut sus, adica avea ca l-am ciopartit eu in vreo 10 locuri sa ajunga la nivel
Ce ma mira, ca n-au lesinat astia din zona cand m-au vazut.Mi-am tras un pulovaras bej semi-mulat care a reusit sa acopere elasticul In final a iesit bine si maine ii iau, de pulovar mai vad eu...
DIANA si eu am calduri, ma tot mir cum colega moare de frig si eu transpir! Si acasa fac economie a ajuns sotul cel calduros sa-i fie frig
Am vazut ca ati scris azi en-gros, doar ANA nimic! Ce-o fi cu ea? Nici ieri n-a scris...
IOANA bine ca mi-ai amintit de turul doi la antitetanos ca uitasem..mai am vreo saptamana pana atunci.
DEEA mai au si altii vecini de KKO la capitolul sunete,va explic pe larg altadata ca mi-e lene...Da' ai grija sa urle bebe cand i-o fi lumea mai draga!
CROCUS bine ai venit in trupa, vino cu amanunte!
DANIELA distractie placuta cu sotul sper ca nu ne parasesti daca vine!
CATA superdraguta camera! Felicitari!
ANCUTA ce-ai cumparat?
IRINEL mai rezistam noi o zi! spor la treaba pe maine!
IULIA nici eu n-am de gand sa renunt la sare! Mai bine as putea renunta la ciocolata,pe bune!
BEE, lasa ca m-a facut ACINA pe mine GODZILA(30+) ai scapat de data asta Ar fi trebuit aproape sa ma dublez

Ia sa trimit o tura pana nu pierd tot...

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa chiar nu m-am atacat, mi-am zis si eu parerea. Dar daca vad ca e asa, nu mai zic nimic. Nu am chef sa o luam de la capat.
Irina imi pare bine de cunostinta. Chiar arati foarte bine, nu stiu unde sunt kg de care vorbesti.Si burtica e micuta, eu cred ca am mai mult lichid sau e bebele mai in fata, ca al tau e mai gras decat al meu.
Nicoleta super imaginile!!!
Cum mai esti?
Monica cum poti manca ciorba de fasole cu ceapa? Si mie imi place la nebunie, dar ultima data dupa ce am mancat, am avut nist arsuri si am vomat in noaptea aia. Asa ca cine stie cand mai mananc. Dar mi-ai facut pofta sa stii.

Mergem sa mancam, poate intru mai tarziu, daca nu, noapt buna si la toate !!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput