Mamici de ianuarie-februarie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
BUNA SEARA FETELE!
Acum am gatat de citit...
ACINA ...cum naiba sa iau eu 30 de kg
????...Am zis ca mai cunosc cateva persoane, care au luat atata! Se mai intampla! Eu la doar 52 ale mele am pus vreo 11 pana acum.Deci am vreo 63 kg.
Iar cu bebe MARCO/MARIO si eu i-am confundat...

PUPICI!!!
Intru mai tarziu sa va mai raspund , sant terminata...trebuie sa ma intind putin!
MONI 34+ si bebelina DIANA
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor!
Maraki i-mi pare rau ca nu te simti bine, insanatosire grabnica
Se pare ca si pe mine m-a lovit o raceala, dar inca nu e asa rau, sper nici sa nu fie...
Crocus bine ai venit in club!
Cata super camera Biei sa va bucurati impreuna de ea.
Eu am avut o noapte proasta cu dureri de sale destul de nasoale ca am ramas anchilozata pt. vre-o 10 minute , voiam sa ma intorc pe o parte dar nu am reusit sa misc nici un deget dar bine ca a trecut acum.
Am fost aseara la un meci de fotbal, a jucat sotul
si cand m-am ridicat de pe banca sa plecam m-a luat o durere de burta , de fapt a fost ca un cutzit groaznic , ca m-am cocosat pe loc de durere , m-i s-a taiat si aerul si nu puteam sa ma indrept de spate din cauza durerii, si sa vezi cum au sarit baietii din echipa si se uitau ca la bombe , au crezut ca m-au luat durerile nasterii, nu mai aveau loc unul de altul cu intrebarile daca-s ok ,m-am speriat eu dar nici pe ei nu i-am scutit de emotii ![]()
Am pus ceva pozici cu patutzul si car seatul ca nu am reusit sa montam caruciorul, de fapt cred ca nici nu il montam pana cand vom avea nevoie de el si asta nu va fi asa curand .
Ma scuzati ca m-am intins atat de mult , cand ma apuca cheful de scris uit sa ma mai opresc 
AZI AVEM 35 SAPT. FIX 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35fix
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Bee spune:
Gata plimbarile, treburile, am aterizat la mama, mi-am hranit fetitza din mine cu piept de pui si spanac. Gata, de azi nu mai pap paine si incerc sa renunt si la dulciuri. Si lichide am inceput sa acumulez in tesuturi numai ca nu sub forma de edeme. Pur si simplu toate depozitele adipoase pe care le aveam au devenit mai "pufoase" si stiu ca retin apa. Noaptea merg la toaleta din ora in ora, dar inutil, cred ca toata cantitatea dintr-o noapte cu n drumuri ash elimina-o in conditii normale la un singur drum.
. Dar asa face omul mishcare.
Daca va mai masurati mult fetelor, voi ajunge la concluzia ca eu si cu fetitza suntem Gozille de-alea maaari.
.
Irina, pune poze pe contul comun, ca pe tine si pe Monica nu va stim deloc. Mi-ai adus aminte ieri de Cola si prin urmare azi am stins jumate de litru de Pepsi Twist (reminiscente de pe vremea tzigarilor). Si tu ai fost fumatoare? Ma gandesc cu drag ca fumatoarele care s-au lasat se scot la faza cu sarcina. Ce-ar fi sa te lasi de fumat sa nu fii insarcinata si sa pui 5 kg (in medie asa se intampla). Asa ca
5 din cele 15 kg acumulate or fi de la lipsa tzigarilor si abia restul de la sarcina si pofta de dulce.
Deea, bafta la solutzionarea problemelor cu vecinul "muzical".
Acina, sa vezi cand o vedea Monica, cate kg ii pui in spate (30) cred ca o sa-i placa! 17 kg la 29 de saptamani e "multicel", dar important e sa te simti tu si bebe bine. Eu la 29 aveam +10 si am sperat s-o iau mai usor.
. Vezi sa nu! Bafta!
Crocus, bine ai venit!
Maraki, mai bine lasa Nurofenul si baga Paracetamol (ala e sigur permis in sarcina). SI grija mare cu stomacelul, mai ales daca iei medicamente.
Ursoaica si Pisoi sunteti mortale cu matzele voastre. Pisicile lui mama au o mare placere sa se aseze pe hainele curate puse la uscat pe calorifer! Si binenteles parul ma calca pe nervi! Ale noastre lasa mult par alb.
Marchplayer, succes la intalnirea cu Robert. Cred ca va fi minunat. Si nu ne-ai zis ce-ai facut dulce!
Ana_M pe unde esti? Sper sa fii bine, ca ultima oara erai chinuita cu dureri de cap.
Astery, Fastum Gel e oarecum contraindicat in sarcina, mai ales daca-l dai pe suprafete mari (poate sa patrunda in sange). Dar cred ca totusi ar trebui sa-l folosesti, ca deja bebelul e mare si tu esti tare indurerata cu piciorul (eu am facut torticolis prin sapt 20 de sarcina si nu puteam misca gatul. Mi-a luat sotzul Fastum Gel, dar nu l-am folosit de frica. La mine a trecut greutz cu sare calda, dar la tine, banuiesc ca o entorsa se rezolva mai dificil).
Hai ca m-am intins si daca-mi amintesc ce mai vreau sa zic, revin.
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Bombo- faine lucrusoarele, sa le folositiz cu palcere, nu prea re rost sa montati carutzul-a i drepatte.
Sper sa nu mai ai dureri asa noaptea! CAnd e data cezarienei sau te-ai razgandit!
Maraki- sa te faci repede bine, suan bine ce ai luat de la farmacie!
Irina- ma bucur ca sunteti bine, la fel si pt Ioana!
Daniela- inatalnire palcuta si vrem sa stim ce cadouri ai primit, ne spui doar ce vrei tu, asa e normal!
Kiki- esti bine?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Bee ce bine ar fi sa dispara alea 5 kg de la tigari uite asa...... Am pus poza pe email sper sa fii ajuns asa ca ramane doar Monica omul invizibil.
Bombonica misto pozele si patutul sa le poarte sanatoase.
Irina 36+
Bombonicaaaa spune:
Denisa nu se pune problema sa ma razgandesc eu sau nu, ca nu eu am fost aceea care a decis ca va fi cezariana ci dr. dat fiind faptul ca am mai avut una si a fost facuta in ro. deci el nu stie ce si cum este "inauntru" ,a fost facuta pe verticala si exista un risc destul de mare de ruptura a uterului in cazul contractiilor puternice ,tensiunea mea nu e chiar ok si ar mai fi ceva motive...ideea este ca el nu crede ca ar trebui sa ma expun riscului de a naste normal, nu ne trebuie complicatii.
Acum cand voi merge la dr. probabil sapt. viitoare vom stabili exact ce si cum si data la care voi naste... abia astept 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 35 sapt.
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
AM inteles Bombo- asa fac aici medicii dc nu-ti stiu istoricul, multa bafta si o nastere usoara!Tin pumnii la doctor cand mergi!
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
alina80 spune:
CATA, bafta maine la dr.! Sa vii cu vesti bune! oricum tu nu tii neaparat sa nasti natural, deci cred ca va fi ok orice iti va spune! Si la multi ani pentru bebelina, doar o cheama si Andreea!
ACINA, eu am sunat-o pe dr. si am intrebat-o ce analize sa fac in trimestrul III. Si ea mi-a zis de astea. Eu zic ca poti sa le faci si tu tot pe astea.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Acina se pare ca azi ai dat-o in bara si cu kg si cu numele. Dar noi nu ne suparam, se mai intampla si la case mari.![]()
Gata nu ma mai stresez cu nasterea anticipata a lui bebe. Sta acolo la caldurica atat cat trebuie. Le randuieste el D-zeu pe toate si eu am incredere in el. Si cum nici dr. nu mi-a dat motive de ingrijorare... nu mai trebuie sa ma stresez.
Am framantat un aluat pt. niste cornulete, acum merg sa le pun la cuptor. Sper ca a crescut destul aluatul.
Si eu bag Coca cola si e bine. Cateodata imi da arsuri la stomac, dar nu intotdeauna. Incerc doar sa nu-l mai beau seara, caci nu am somn.
A venit o prietena din Canada, cu fetita de 5 luni. E in Alba Iuliasi stau pana dupa Sarbatori. Imi pare asa rau ca nu le pot vedea, dar nu ne punem la un drum asa lung.
Cica si pitica si ea dorm ziua iar noaptea
ar chef de joaca, din cauza decalajului de fus orar.
gio
si bb Marco 33+
diana12 spune:
Gata, am dormit si eu vreo ora. Intre timp am mai mancat si am facut putina ordine prin casa.
Maraki, sanatate multa si sunt sigura ca te vor ajuta medicamentele aduse de Robert de la farmacie.
Ancutza si eu sunt in...calduri.
La noi deja au fost si minus sase grade si eu refuz categoric sa dau drumul la caldura. Deh, hormonii astia...Si de obicei sunt o friguroasa, dar acum mor de cald. Sotul imi zice sa am mila de el si Ecaterina, iar eu ii zic sa se imbrace ca eu sunt la pantaloni scurti si tricou si nu mi-e frig si daca da drumul la caldura umblu dezbracata prin casa.
Cred ca i-ar placea lui, dar e si fata pe langa noi.![]()
Si spor la cumparaturi. Sa gasiti patut si tot ce va doriti voi.
Giova, ma bucur ca mai e cineva care se trezeste flamanda dimineata.
Eu cum deschid ochii cum simt "soriceii" in burtica. Din pacate trebuie sa pregatesc mandra de gradinita si dupa ce pleaca apuc sa mananc. Dar mananc cu o pofta...
Si nu stiu daca numai bebe al tau e cu "fular" in jurul gatului. Eu de exemplu nu am mai facut o ecografie de la 19 nsaptamani, aici nu iti face nimeni multe ecografii daca esti bine. Si pana se apropie momentul sa nasc nu mi-as face probleme, asa cum ti-am spus se invarte de atatea ori bebe pana iese...
Ursoaica, faina meserie ti-ai ales.
Si tare faza cu programarea. M-a busit rasul.
Dar citind mai incolo m-am intristat si imi pare rau ca nu ai obtinut o programare.
Dana, nasol daca veti lucra si de 1 decembrie. Parca toata lumea avea liber atunci...Dar lasa ca nu mai e mult pana intri in concediu.
Astery, eu stiam ca nu prea e sanatos sa dormi in aceaisi camera cu crinii, din cauza mirosului puternic pe care il degaja.
Si e ok ca ai scos gipsul? Ce a zis medicul? Pentru psihicul tau am inteles ca iti e mai bine, dar nu se vindeca mai greu piciorul daca nu stai cu el in gips? Pe de alta parte in afara de dr. Vasile nu as avea incredere in nimeni de la ortopedie din Buzau. Cel putin pana acum cinci ani stiu ca era jale pe sectia aia.
Catalina, frumoasa camera Biei si aranjata cu gust.
Pisoi, daca ai timp si poti mie mi-ar placea sa ascult CD-ul de care spui. Asa ca eu iti multumesc anticipat in caz ca faci melodiile mp3-uri si le pui pe contul nostru comun.
Bee, mai trimite si la mine niscai ennergie.
March, sa ai parte de o revedere frumosa.
Crocus, bine ai venit printre noi. Si nu e anormal sa te trezesti o singura data pe noapte. Eu de vreo doua saptamani nu ma mai trezesc nici macar o singura data. Asa ca nu ma ingrijorez incerc sa savurez momentul
.
Deea, fain ca azi te-ai trezit mai putin umflata.
Legat de vecin ce sa zic. Avem si noi niste "maimute" sub noi care ii apuca urlatul de la 22.30. Dar urlat frate, nu stiu ce naiba fac. Mai pun si muzica...Dar nu le zic nimic, ma tot gandesc ca va veni bebe si atunci vom fi chit.![]()
Ingrid, fain ca mergi la epilat. Eu de cand ma stiu ma fac singurica. Si inca mai pot, sa vedem pana cand.
Ioana, pare o burta imensa, dar...frumoasa. Arati tare bine.
Denisa, acum ce vrei si tu? Doua zile linistite la job?![]()

Tu cat vei sta in concediu? Cat ai voie legal?
Denisa, Irina pai voi veni cu vesti bune. Ca ma simt bine si daca totul e ok, stam doar e vorba. Vreau sa il intreb daca mai pot face o ecografie pe la 36 de saptamani. Am inteles ca doua ecografii ar fi decontate de asigurare. Sper sa fiu convingatoare.
Bombonica ce model de carut ati luat pana la urma? Am vazut in poze ca e de la Graco.
Sa stapaneasca bebe carutul si patutul sanatos. Sunt tare frumoase.
Gata, am scris o groaz. Ma duc sa ma pregatesc ca in jumate de ora plec la medic. Pupici si mai revin.
30fix si
04/25/2000