Bebelusi de iulie-august 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ellarot spune:
sper ca am reusit acum . vizionare placuta .... in curand punem poze proaspete
Anis si eu mai am stari de ameteala, da' se intampla in zilele in care micuta e agitata si trebuie sa stau numai cu ea la piept si nu reusesc sa dorm deloc sau daca nu mananc regulat. De cateva zile incerc sa dorm cel putin o ora pe zi, cand doarme si micuta si vad ca e in ordine. Mi s-a mai spus ca din cauza faptului ca alaptam pierdem calciu si vitamine si trebuie sa recuperam aceste lipsuri din fructe si legume. Sincer...eu mananc fructe si legume la greu, da' tot ma simt uneori ametita asa ca am ales solutia odihnei si la mine se simte.
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ankak spune:
Giana am uitat sa-ti scriu ca nu le amestec (marul cu morcovul) , le dau separat sa nu se amestece gusturile.
Anis superbe pozele, superba bebelina! Doamne ce ochi are ca ai tai, sa nu o deochi, vorba Irinei! Pletoasa mica...Matei nu mai are par decit la ceafa unde nu atinge patutul. Chiar rideam aseara cu taica-su' ca n-o sa aiba nasa de unde sa-i taie motul la un an daca merge in ritmul asta!
Oana, am vazut pozele! Ce mai papa ea acolo mincarica...cit in gurita , cit pe barbie si pe hainute... Si ce albinuta suparata!
Ai fata mare, ce mai!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ankak spune:
Albinutza, am vazut pozele cu bondarelu'...mi-i frica sa-l las pe Matei sa doarma pe burtica.Tie nu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
ellarot spune:
Ce tip de mere dati bb-ilor? Eu ii dau mere ionatane si se stramba mai ceva ca la lamaie
poze
peca spune:
buna fetelor
am intrat sa va salut sa va spun ca suntem bine....maine avem 1 saptamana de la diversificare, papa morcov cam 5 lingurite...can e gata plange ca mai vrea si nu vrea decat cu chin sticla de lapte....murdarim de fiecare data toate hanutele..ca isi gaba si manutele in gura dar asta e va trece
de ieri ne intoarcem singurei si pe partea dreapta si de azi dimineta daca sta pe spate isi ridica caputul cam 10 cm de parca vrea sa se ridice in fundulet....e un dulce cum se straduieste asa si se enerveaza ca e greu si oboseste si nu mai poate
cam atat despre noi nou
umflaturi pe albe pe gingi avem de la 3 luni cand au inceput si crizele de plans si muscat dar dr. a spus ca nu o sa iasa inca dintii si ca e normal.... apoi un timp s-a calmat cu crizele de plans_/muscat dar acum de cateva zile vad ca iar a inceput
pa o zi buna va doresc
peca si niko
_
anis spune:
Heheh..se putea eu sa am o zi linistita.
Ieri Ingrid a facut kka verde pt prima data..doar 1 data...nu ii dau decat san.Azi ,adica acum 1 ora..a facut iar...dar ceva...f curios ...nu era kaka..arata ca un mucus, verde f deschis ,spre florescent..... ce dumnezeu.Ati mai vazut asa la bebeii vostrii?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ellarot spune:
La noi s-a intamplat tot asa .... intre 2 kk normale s-a trezit do'nsoara sa faca si unu verde, ca m-am speriat. S-a reparat singura. Probabil ca e de la ceea ce mancam si noi. Am observat asta dupa ce am inceput sa mananc portocale (si mananc 4-5 pe zi ).
Sambata seara am descoperit cum il putem uda pe tati cand o ajuta pe mami la baie ...dam din picioare in apa
iar ca sa nu ma plictisesc... le-am aratat parintilor duminica dimineata cum ma intorc eu pe burta de pe spate fara sa ma ajute ei
poze
Monica-Elena spune:
Anis fier nu ii dai ca face kk verde de la fier.
Ankak sa o crezi tu ca daca papa cereale seara nu mai mananca noaptea cel putin la noi nu a functionat seara papam 180 de cereale la ora 10 si la 2.30-3 mancam din nou.
Hai sa va spun faza. Am o prietena la Slatina cu bbb de 2 luni care trebuia vacinat si m-a rugat sa ii iau infanrix hexa de la bucuresti dar dr pediatra de la Slatina a refuzat sa il vacineze pe bb cu infanrix hexa ca ea nu a auzit de asa ceva si daca totusi parintii insista ii face vacinul gratuit cel din schema obligatorie si apoi ii face si noul vacinAuziti si voi ce dr batut in cap sa omoare bietul copil cu 2 doze de vacin.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Giana spune:
Anis,da!Ni s-a intamplat si noua sa faca kaka asa ca un mucus.Dar nu m-am impacientat.Am citit ca e normal sa faca uneori asa.Dani a facut de mai multe ori intr-o singura zi.A doua zi arata normal.
Am copiat si eu listutele si le-am salvat.De acum ma pot ocupa si eu cand sunt in preajma!
Giana de
Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
Ella,sa-ti traiasca minunea! Ce de par...!!!
ankak,am inteles!multumesc mult de tot.
Eu nu cred ca vrea sa suga noaptea pt ca nu se satura.Cred ca s-a obisnuit el sa adoarma la san.De multe ori este atat de obosit...si nu adoarme decat dupa ce suge 1 minut 2.Dar noaptea nu merge sa-l dezlipesc de tzatzi ca face scandal mare.Ceaiul nu-l vrea.Bea 50-100 ml dupa care urla ca vrea langa mine la tzatzi.
Giana de
Dani
POZELE NOASTRE