Bebelusi de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Giana .......

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis si eu am stari din astea de rau cu ameteli,si atunci imi propun sa manac mai multe fructe, desi nu imi plac si lactate saiau calciu ca stiu ca aici stau tot timpul rau, dar nu ma pot tine tot timpul. Oricum mananc destul de mult in general ca uneori ma ia cu ameteli la plimbare daca nu am mancat bine inainte sa plec.
Nu e usor sa produci aproape un litru de lapte zilnic, normal ca rezervele noastre de energie si de altele scad.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salutare!!

Ne-am intors din vacantza la bunici ... asa ca am intrat sa va salutam si sa va intrebam de sanatate. Noi suntem bine. Copilutzii au crescut, sunt sanatosi si veseli nevoie mare. Mananca mai multe si mai diverse (cereale, piure de cartofi cu morcov, galbenus de ou si chiar ficatel am incercat, plus mar, banana, suc de portocale ...).
Azi mergem la vaccinul de 4 luni. Fetele care le-ati facut, cum a fost? e mai rau ca primul? au avut reactii nasoale?

Cat am stat la mama, Bianca a dormit cu bunica ei si s-a invatat sa manance la culare, pe la 8, apoi la 12-1 si pe urma dimineata la 6.30-7. Rares in schimb, a dormit cumine si s-a perfectionat l amancat tzitzica cand vrea, adica mai toata noaptea. Cand are chef, se foieste un pic, se intoarce spere mine si cauta cu guritza, eventual ma mai trage si de bluza daca vede ca nu reactionez la timp. Habar n-am cum o sa-l dezvatz. Nici nu mai vrea sa doarma singur, tre sa ma tina de mana sau sa se impinga in mine, sa ma simta langa el, altfel se trezeste. Radeam ca o sa dorma cu mine pana incepe sa mearga la fete si atunci o sa doarma cu fetele.

Anis, e o scumpa Ingrid. Dar cum de are asa mult par? Bianca mea parca e arici are un par scurt care sta drept in sus, tati rade ca are freza lui Florentin Petre.

Fug, ca s-a trezit gasca si avem program de papitza. Pupoci la toata lumea. Mai intru diseara sa va povestesc despre vaccin, cum a fost.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Giana, daca ar creste Medeea asa cum cresteti voi, daca nu ar avea tranzitul asta accelerat si mai ales daca nu ar fi aparut problema cu sangele in scaun nu as fi inceput diversificarea decat dupa 5 luni.
Asa ca parerea mea e ca tu mai poti astepta cu diversificarea ca laptele tau ii ajunge sigur.
dar fiecare mamica stie ce e mai bine pentru puiul ei. Asa ca faci cum stii tu ca e mai bine.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Sper ca acum puteti vedea pozele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ella, tot nu se vad. Se vede doar albumul in care e poza cu burtica.
Deschide albumul si du-te pe "Privacy Settings" si bifeaza public.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Kulta, iarta-ma , ieri nu am mai intrat sa vad problema ta... Eu patesc asa cu Matei dupa o zi de lasat la bunici unde trece din mina in mina... Cind il aduc acasa e jale. Il plimb in brate nu mai mult de 10 min dupa care il pun pe patul nostru mare si, evident plinge. Vorbesc cu el, ii agit o jucarie , ii cint dar NU-L MAI IAU IN BRATE!!!! Inca nu intelege el dar de fiecare data ii spun NU TE MAI IAU IN BRATE si ma tin de cuvint! Sau daca nu tace si nu tace il pun in carut si il plimb toata casa si-i vorbesc continuu.
Incearca sa nu-l mai pui pe picioare...se va invata rau de tot si pe la 10-11 luni cind va fi si marisor..o sa te rupa durerea de picioare. Danuta nu vrea si ea leganata?
Succes si multa rabdare!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

pai asta am facut o sa le refac , poate asa o sa mearga . Multumesc de ajutor! revin ....acum ma striga datoria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

buna dimineata

Am trecut cu bine de vaccin, n-a facut febra, i-am pus supozitoare dimineata si seara, in schimb a facut a doua zi kk de 4 ori. Dr. ei zice ca din cauza supozitoarelor, se poate intampla. Mergem maine sa facem controlul la picioruse si la alt medic, desi dr zice ca nu mai are nimic. Dar ca sa fim noi linistiti. Acum ne pregatim de masa si afar vreo 2 ore, ca-i soare.

Am vazut pozele cu Luca, e tare scumpel cum papa el cu lingurita... e baiat mare!

Iar Ingrid e o dulcica, pletoasa, cu ochi mari! Curioasa foc am impresia. Sper sa se linisteasca cu gingiile si sa doarma iar noaptea, ca ai si tu nevoie de odihna. Am avut si eu ameteli la un moment dat, eram chiauna, dar am plantat-o pe mama langa fata si am dormit o zi toata ziua, ma trezea mama doar sa-i dau fetei papa, si mi-am revenit. Chiar daca nu credeam, eram super-obosita, si de aici ametelile, durerile de spate, durerile de picior in laba piciorului.

Pupici,
cati si Alexia (24.07.2005)
http://community.webhosts.com/user/caterina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Giana, sa stii ca Matei si-a scos singur masa de noapte adica nu s-a mai trezit la ora la care trebuia sa manince, dar asta de mult timp , de pe la 2 luni cred.... Incearca noaptea sa-i dai numai ceai daca primeste si nu stiu daca Dani doarme cu lumina. Matei nu. Nici nu adoarme daca nu ii sting toate (lumina, televizorul). Noaptea nu vorbi cu el, nu te juca. Pentru inceput incearca sa-l pui mai rar la sin noaptea, apoi incearca cu ceai. Poate reusesti. E adevarat ca de la laptele formula se satura mai repede si tine mai mult de foame. Dar poate nu-i pregatit inca sa renunte la masa de noapte. Cind ai sa incepi diversificarea cu cereale noaptea o sa doarma pentru ca o sa-i fie stomacelul plin mai mult timp.
Am inceput de duminica cu morcovul pentru ca voiam sa-l filmeze tati. Cu o lingurita, luni cu 2, azi ii dau trei. Intre mese. Cam cu o ora inainte sa-i dau masa urmatoare. Nu chiuie de bucurie cind il simte i8n gurita dar nici nu-l scuipa. Cu lingurita ii dau, dar la el lingurita este prima lui dragoste ca in maternitate i-au dat cu lingurita lapte si acasa nu-l mai puteam dezvata de ea. Cred ca si-a adus aminte ca tare mai zimbeste cind o simte pe limbuta.... De duminica viitoare am sa-i dau si mar (suc) in paralel si morcov si mar incepind (marul ) tot de la o lingurita si crescind progresiv. La morcov ma opresc la 6 lingurite (30 ml), adica ma opresc in sensul ca ii dau de duminica in fiecare zi tot 30 ml, nu mai cresc cantitatea. Ai inteles ceva?

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput