Bebelusi de iulie-august 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
Giana spune:
Anis,vreau eu parola.Cand sunt pe forum(si sunt des) deschid eu.
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
Irina,cate kg are Ioana acum?
Eu mi-am pus in cap sa-l dezvat pe Dani de supt noaptea dar nu stiu cum...Ziua e un ingeras,adoarme singurel in patut e un scumpel.Dar cand vine seara...ca un facut vrea numai la tzatzi.Si nu stiu cum sa-l dezvat.Ca nu-i este foame.Suge putin,se agita scoate tzatzi...iar o gaba tot asa pana la 12 noaptea.Nu am nici o sansa sa-l pun in patut pana atunci.Trebuie sa-l tin langa mine si daca nu adorm eu innaintea lui il pun si in patut unde nu sta decat pana la 4-5 dimineata cand se trezeste iar sa suga
Ajutati-ma si pe mine!Cum sa-l dezvat?Mai e cineva asa?
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
Ankak,am vazut ca ai inceput cu suculetul de morcovi.Cum i-l dai?Cu lingurita?Ii place?In fiecare zi mai adaugi o lingurita?La cate zile ii bagi si sucul de mar?O sa-l amesteci cu cel de morcov?
Hai ca te-am zapacit!
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
ellarot spune:
am vazut ca nu puteti vedea pozele, nu stiu ce sa le mai fac.. un pic de ajutor e bine venit . Multumesc
poze
Albinutzza spune:
Va invitam la poze noi in albumul 4 luni juma'
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Giana spune:
Ella,albumul nu este public.La inceput,unde scrii numele albumului,dedesupt,alege albumul public nu privat.Sper sa mearga.
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
Giana spune:
,un dulcel grasunul Luca!Si asa haios cand se stramba la supica...Nu prea stie el ce-i aiaSi seamana mult cu taticu...sau mi se pare mie?
Giana de Dani
POZELE NOASTRE
anis spune:
'neata mamici
Multumim de aprecieri
Am dat parola celor care au cerut-o.
Acum...eu innebunescccccccccccccccc..nu mai pot ...nu stiu ce am adoarm in fiecare seara de 2-3 sapt, numai pe la 2-3 ...si dimineata nu ma pot scula...Plus treaba cu ameteala si raul.Chiar nici una dintre voi nu are chestiile astea?/Eu tot zic ca e de la alaptat...de aia va intreb daca mai are careva.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Anis,am vazut-o si pe Ingrid.Ce ochisori are...e o dulcica.Si par mult...Dani tot nu are mult par.Doar pufulet,mai mult la ceafa
Sa creasca mare si sa nu mai doara gingiile!
Giana de Dani
POZELE NOASTRE