Bebelusi de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dede,eu nu vreau sa incep diversificarea acum.Pe la 5 luni,dar intrebam daca ar fi bine s-o incep si eu tot cu cereale avand in vedere ca este destul de marisor Dani.Adica sa nu se ingrase prea tare

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Giana avea micuta mea par cand s-a nascut, cat pt jumatate din cei nascuti in aceea zi ..... si au fost 20 de nasteri

La 3 luni a trebuit sa-i tai din varfuri ca ii intrau in ochi si se freca toata ziua la ochisori, zilele trecute am taiat iar ...si cred ca nasa s-a suparat cand i-am spus , da' sincer nu sta nimic in par ca sa il prind.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Dede-cat tine raceala?Stiam ca si 14 zile pana isi face damblaua,dar nu mai pot!Ca asta e a 2 sapt si fata tot racita.E racita de lunea trecuta si i-am dat Panadol 3 zile de 3ori/zi,asta intrebai ,nu?I-a trecut faza cu apa la mucisori dupa 3 zile,dar acum fonfaie ca un balaur si are mucisorii inchegati si o deranjeaza la supt.Ii desfund eu nasucul,dar nu o tine mult.Pt ca nu stie sa ii traga se enerveaza,nu mai vrea sa pape.Si asa mancam cu cantecIeri de ex,i-am pus ser in nari si sa ii desfund nasucul cu pompa:si-a facut sila ca i se mai duceau mucii si pe gat si a vomitat si bruma pe care a mancat-o.Noaptea asta am trezit-o tot asa la aprox 2ore jum si a mancat bine.Noaptea reusesc un truc:ii acopar o nara pt putinsi respira pe cealalta si isi trage si mucii.Ii descopar nara si iar.Ziua nu prea ma lasa.
Si eu vreau sa incerc faza cu plansul 5min si luat in brate un min sau 2.Dar ma apuca o mila acum ca se ineaca de la plans+mucisori.O las pe alta data,dupa ce ii trece.Ca inainte functiona.Dar acum e mai tot timpul racita ca eu racesc des.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ankak, incerc sa ii fac un program. Mai plinge, mai tace insa nu-l mai iau in brate. Seara e mai problematic, Danuta doarme si nu-l pot lasa sa plinga asa ca il pun pe picioare insa in rest, plinge putin si adoarme singur.
Danuta la 1 an si 2 luni, a inceput sa doarma singura in camera ei, in patutul ei si acum, cind o pun la somnic, ii dau sticuta cu lapte si cea cu apa, ii zic rugaciunea, o pup, o iubesc si o las si adoarme singura.
Sper sa ma ajute Dumnezeu sa trec peste toate.
Pupici

Mergi la inceput

emaaimee Cu mancatul ...poate are rosu in gat; si micuta mea fornaia si nu mai prea manca, iar la control avea gatul putin rosu si mi-a dat pediatra solutie mandl de pus pe suzeta, iar pentru fornait am avut bromhexim si un antibiotic (caruia nu i-am inteles rolul ) si dupa 5 zile de tratament i-a trecut fornaitul si acum ii curat nasucul cu betigase umede cu ser fiziologic doar 1 max de 2 ori pe zi , fara sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-e o scumpilica carliontata.Si ce clamita avem in par,doamne-doamneSi eu patesc la fel,ameteli,etc.,dupa o zi in care nu stie nici fata ce vrea saracuta.
-am mai zis si repet leit tati.Si ce papam noi mancarica
Oana-de halloween avem hainute cu dovleac,suntem o,papacim la greu si papica,bravo

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, e o scumpica dulcica ta. Are ochii tai, nu?
Emaaimee, ce sa mai, ai printesa mare. E dulce rau si ii sta beton in rosu.
Pupicei multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

va invitam sa vedeti cateva poze facute azi...cand incerca sa se "ridice" de pe spate...apoi l-am pus in fundulet si s-e rasturna pe o parte si s-a sucit si tras pana a juns pe burta si apoi l-am lasat cateva secunde sprijinit de couch in picioare
aici va rugam.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

peca si niko
_

Mergi la inceput

peca nu putem vedea pozele sau e doar pt invitati ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, bondarelul e un scump si mie mi se pare ca seamana cu taticul lui din ce in ce mai mult.

Anis, f eleganta si frumoasa Ingrid...

Ella, da`chiar are par fata ta, si a mea are freza, dar nici pe departe asa plete bogate- e f dragalasha.

Peca- nu se vad pozele cu puiul tau.

eu am fost o ora pe afara si acum am postat carutul cu copilul sub geam, cu baby monitorul deschis agatat de o margine si stau in casa, cu un ochi in calculator si unul afara.e zapada mocirlita, nu e curatat si mi-am rupt spatele si miinile impingind la carut, asa ca stam la aer pe loc.

M

Mergi la inceput