Mamici de martie-aprilie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
ama_kaly spune:
Zuzilici asa o sa fac!idioata..ce ma enervez ca nu m-am luat de ea
Scoala o sa o intreup pana la urma ca oricum cand se naste bebe nu o sa mai fiu eu de dat examene..Fetelor,care stiti sa-mi spuneti si mie ce inseamna masuratorile de la eco?
HC-167mm(asta e lungimea lu' bebe??)
BPD-44mm(asta e capul sigur ca am poza
)
FL-48mm asta nu stiu ce e si in dreptu lui la Gestational age scrie 27sapt!!!La toate scrie 19 numa la asta 27!! si
GS-20mm si langa 5sapt ?!?!? acum am vazut..ce-s cu extremele astea 2?ce inseamna GS si FL?? io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Delia21 spune:
Laura Ioana,nu mai dansa mei lambada....daca nu inregistrezi acolo un filmulet ca sa ne arati si noua.![]()
.Eh,las ca e batuta ea destul,iti dai seama ca-i o complexata nefericita;un om bun,echilibrat s-ar fi comportat altfel;nu-i asa ca e de a dreptul induiosator sa vezi o gravida.Eu pana sa mi se intample minunea,ma uitam cu atata drag la burticoase,si acum la fel binenteles.Stii cum se spune ca fiecare nastere de prunc este semnul lui Dumnezeu ca nu si-a pierdut speranta noi.Ce spera el de la noi?sa devenim mai buni,mai blanzi,mai responsabili cu noi insene si cu cei de langa noi.Nu lasa ca o tontuta de doctora sa-ti umbreasca clipele astea cand esti si te simti atat de speciala:porti in tine 2 vieti,nu e putin lucru,nu?Poate ca era geloasa,te-a vazut si tanara si frumoasa si graviduta....avea si de ce
.Las-o in amaru ei,nu lasa ca problema ei sa devina problema ta.Dar pe viitor,nu iesi din casa fara un par de rezerva prin plasa,just in case,la figurat vorbind.[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ama_kaly spune:
Delia de asta nu am somn acum..nu ma mai gandesc la ce mi-a zis ca am realizat ca e o proasta si nu ma iau dupa ea,dar ma oftic teribil ca nu i-am zis vreo doua..uff..ce as vrea sa ma intorc maine acolo sa fac un scandal..dar trebuie sa ajung la dr meu si asta e mai important ca imbecila aia!da tot nu o las asa 
Esti o dragutza si iti multumesc mult pentru incurajari!Ai dreptate,e o frustrata!!Si eu cand vedeam cate o gravidutza imi insenina ziua si ma facea sa zambesc..e tare frumos sa vezi una,dar sa fii?asa ca,sa ne bucuram de perioada asta!Important e ca bebe e bine,l-am vazut si maine sunt sigura ca dr meu ma va linisti!
Am descoperit ca HC e circumferinta capului iar FL lungimea femurului.Insa nu stiu ce inseamna GS..si de ce femurul si acest GS nu sunt in grafic si nu corespund
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Delia21 spune:
Ama,gata cu nervii scumpa ca iasa cupilu nervos si o sa te intrebi de ce.Gandeste-te la lucruri pozitive.De exemplu,nu-i asa ca te-ai simtit super ,ca pe vremea copilariei cand sotiorul tau cel scump ti-a zis ca merge cu tine ,cand ajunge in tara ,ca sa o bateti pe cucoana?Nu esti tu o norocoasa ca ai un om care ar face chiar si asta de dragul tau si al bebeului vostru pretios?hai sa vedem lucrurile frumoase si partea plina a paharului ca nu e greu,caci daca ne concentam mai mult pe chestiile negative riscam sa devenim niste nevropate si tu stii ca bebe vrea o mami senina,echilibrata,zambitoare,duioasa,fericita,nu?Hai sa-ti zic ce am facut eu azi:am fost prin magazine si nu m-am putut abtine sa nu cumpar cateva hainute pentru bebe,sunt asa de mici si dulci....un set de manusele cu caciulita si geaca.M-am topit,nu alta si l-am sunat pe "tati" ca sa-i spun pe i cheltui banii,aveam la mine un card de-al lui.Si m-am simtit bine la gandul ca lucrul asta i-a indulcit si lui ziua.Fugi la nani cand te ia somnu.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
ama_kaly spune:
Delia asa e,sunt o norocoasa cu asemenea sot..acum imi pare rau ca l-am alarmat si pe el saracul de vroia sa vina imediat acasa sa fie langa noi si sa se asigure ca e totul bine
si de abia astept sa mergem sa ne luam de dr aia!am asa o satisfactie cand ma gandesc la asta..
Gata cu nervii pentru bebe!!acum ma mai stresez insa cu masuratorile alea ca nu stiu de ce nu corespund..uff..
Si eu i-am luat lu' bebe o caciulita bleu si pufoasa
sunt asa dragute lucrusoarele pentru copii,cum sa te abtii sa nu le iei?Felicitari pentru primele lucruri cumparate lu' bebe!sa le poarte sanatos!nu-i asa ca deja ti-l imaginezi imbracat cu ele?
de acum vor tot urma si alte lucrusoare..
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
aida_o spune:
ciuf,
vezi ca ai pus un punct la sfirsitul adresei, si din cauza asta nu merge. dar sa stii ca eu nu m-am speriat :)
18+6
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze
kim spune:
Aida, nu stiu, fetita sau baiat, sa fie cum vrei tu, si in primul rand sanatos, dar sunt curioasa daca ii iese pasenta lui socru-tau...
Ama-kaly, eu fac urat daca cineva se joaca sa-mi strice mie fericirea si buna dispozitie, acum sunt ca o leoaica, puiutu' inainte de toate! Nici nu merita sa-ti mai bati capul, don't worry, be happy.
Burtici, se zice ca e normal sa ai congestie nazala pe timpul sarcinii, la mine incepe sa fie deranjant noaptea mai ales (pana la urma va trebui sa iau de pe acum umidificator? ma gandeam pt bb), iar in timpul zilei imi curge sange din nas (nu la modul vizibil, dar e super deranjant). Voi cu va descurcati cu neplacerile astea? in camera am tot timpul un vas cu apa, ba chiar umezesc un prosop, imi ridic perna mai sus, ce ma sfatuiti sa mai fac sa dorm mai bine? iar in timpul zilei nu ma obosesc in mod special, dar vad ca nu mai scap de problema.
Vesti bune: fetita e tot mai vioaie, falfaielile au devenit lovituri f dragi lu' mami si lu' tati...
21+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
kim spune:
Mersi, aida, pt truc, am reusit si eu s-o vad pe ciufca tare eram curioasa, nu m-am speriat deloc, ba m-a facut sa astept cu drag momentul!
21+
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Zuzilici spune:
Ama esti ok, acum? Relax iubita si somn usor.
Eu am fetelor am promis in weekend c-am sa scriu dupa citesc dar trebuie sa va spun c-am avut parte de odihna fortata. Cred ca din cauza stresului, dar si-a faptului ca atunci cand am plecat de la spital (3 noaptea) era un frig afara de mi se lipeau narile cand respiram (crapau pietrele cu alte cuvinte), m-a palit o raceala de n-am mai stiut de mine. Sambata de dimineata , cand am scris mesajul, eram viteaza dar usor, usor boala a pus stapanire pe mine astfel ca pana n-am transpirat in vreo 3-4 randuri n-am scapat de ea. Nu pot spune c-am scapat 100%, dar macar nu mai sunt asa pleostita cum am fost.
Oricum sunt pe calea cea buna si-o sa ma fac bine cu siguranta. Ma tratez cu ceaiuri cu miere si lamaie si incerc sa ma tin departe de orice alt medicament. ![]()
Tina multumesc pentru
. Am vrut sa te rog s-o treci dar cu necazul pe care l-am avut n-am mai reusit. Oricum tu ai fost pe faza ca intotdeauna.
Multumesc! 
Laura Ioana o sa iasa dansatoare printesa ta. Bine ca te-ai distrat ca asta-i cel mai important. ![]()
Ai mai Ciuf ca nu esti mare deloc. Eu nu m-am speriat chiar deloc. Si cred ca nici nu te-ai ingrasat extra cu prima sarcina.
Aratai super si parca nici dureri nu pareai ca ai.

Aida_o mutumesc pentru pontu' cu punctul
ca habar n-aveam ca din cauza asta mi-a aparut mesajul acela, in loc de poze.
Chiar ma gandeam sa-i zic lui Ciuf ca eu nu le pot vedea.
Apropos ai vazut ca a cazut guvernul? Iar mergem la vot. 
Noapte buna fetelor.
Ma duc sa-mi fac un ceai si sa ma bag in pat. Poate-mi revin 100% pana maine. ![]()
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
ciuf spune:
Fetelor, uitati cum aratam in ziua cand m-am dus sa nasc: http://community.webshots.com/photo/510872859/511380655scasDJ
Sa nu va speriati, pleeeaaaase!
Si la timpul ala mi se parea ca nu am burta asa de mare. Oh, Doamne!
Pup
Ciuf si Luca