Mamici de martie-aprilie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
Tina_Welsh spune:
Ama_Kaly, nu fii copila.Calmeaza-te si intareste-te.O sa fii mamica pai se poate sa te panichezi asa de repede?Ei comedie.Eu cand eram in Bucuresti..uite sa iti spuna fetele prin cate am trecut...dupa spusele unui doctor trebuia sa intrerup sarcina ca aveam un asa zis virus CMV...ca sa aflu dupa o saptamana de chin ca n-am nici pe naiba.DOctorii sunt ca mecanicii...la cati te duci atatea diferite diagnostice!Potoleste-te..ia No-spa si ce ti-a mai dat doctorul tau si daca vrei vorbeste cu Doctorul recomandat de mine si de Dananita care e un dulce si un bun meserias.Doctor Cioflan.La care te-am trimis de altfel prima data sa faci ecografie.Nu te mai lua dupa toti prostii.Si fii atenta, stresul dauneaza foarte mult bebelusului, asa ca potoleste-te ca ma supar rau de tot pe tine.Iti dau numarul lui de mobil si il suni acum daca vrei si il intrebi ce si cum si ii spui ce problema ai.Daca nu vrei uita-te pe reclama si suna-l pe Tutunaru, care iarasi este un medic foarte bun.Nu face greseala pe care am facut-o eu.Uite aici numarul doctorului Horia Cioflan-0722312742
CIuf sarutmana de atentionare!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
ama_kaly spune:
tinuta asa e,gata m-am linistit.Merci pt nr de telefon,maine dau o fuga la dr meu din buzau si sa vedem ce-mi spune si el.Momentan m-a linistit la telefon,daca e o sa incerc si la dr recomandat de tine..eventual pt o ecografie facuta calumea ca maine merg la cabinet si nu are ecograf.Am vazut ca e la polizu,nu are si cabinet?cu cat timp inainte pot sa-mi fac programare pt o eco normala de sarcina de trim2 la el? si cat costa?
Si trece-ma si pe mine cu Dr.Suteu Mircea,Maternitatea Buzau.Daca o sa schimb,te anunt.Pana una alta,merg pe mainile lui.io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
ciuf spune:
Tina, tare-s buna sa vad greselile altora, ca pe ale mele nu le observ.
Mai, fetelor, dar parca era mai bogata activitatea inainte. Pe unde umblati? S-au dus zilele cand imi beam cafeau citind cate 3-4 pagini de nu faceam fata sa raspund la fiecare.
Hai mai treceti si voi pe aici si mai spuneti ce fac burticile.
Eu maine am vizita la ginecolog. Iar miercuri sa speram ca plecam spre Las Vegas de nu s-o intampla ceva rau cu fiu-meu.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
ile77 spune:
Bua fetelor,
Mai intii vreau sa va multumesc pt sfaturile in legatura cu scaunul de masina.Acum stiu cum sa ma orientez.
Imi pare rau pt fetele care au probleme cu doctorii.
Zau asa, nici nu stii in cine sa ai incredere.
Ileana-marius, am o amica ,care a calatorit cu avionul cind bb avea o luna jumate si se pare ca totul a fost ok.
Manu si Ama Kaly,contractiile de care voi vorbiti nu sint acele Braxton-Hicks contractii?
Eu pe alea le am in fiecare zi, absolut in fiecare zi, de f multe ori pe zi.
M-am obisnuit cu ele ,desi uneori simt cum parca imi stringe cineva inima si nu pot sa mai respir.
Pe mine m-a lovit o migrena si mai am si o dispozitie proasta. Sper sa nu racesc.
Va pup fetelor si o seara frumoasa in continuare.

ile
26+
Tina_Welsh spune:
Eh Ciuf.Nu cred ca tu nu iti vezi propriile greseli!Sper sa nu se intample nimic rau cu Luca si sa plecati la Las Vegas si sa va intoarceti sanatosi!Sa imi luati si mie o ruleta in miniatura!![]()
Ama_Kaly, are si cabinet particular insa am uitat cum se numeste.E pe Stirbei Voda si mai are si pe Dr.Lemnete in cabinet (UN ALT SUPER PROFESIONIST).Suna-l si spune-i ca vrei sa iti faci programare la el la cabinet.Pretul daca nu ma insel era undeva la 500-800 de mii!Cam asa ceva.Hai capul sus ca o sa fie totul bine!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Ama Kaly capul sus si nu lasa o dobitoaca sa te descurajeze si sa te sperie (mai tare decat erai, deja)! Daca te duci la Buzau, inainte sa mergi cu masina sa iei 1 sau 2 no-spa si, eventual, poti sa-ti pui si un scopantil sau scobutil (supozitoare), ca sa previi contractiile pe care le poate provoca mersul cu masina.
Am uitat sa va povestesc: am fost sambata la o aniversare si am dansat de numa, numa. Cred ca l-am shokat pe bebe cand am dansat lambada

![]()
Laura
cu
?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
ama_kaly spune:
Tinuta o sa il sun si o sa-mi faca programare la el la cabinet.Poate el poate sa-mi confirme/infirme ce e bebe pana ajung la eco morfologica la Iosup..si sa-mi masoare colul ceea ce imbecila de azi n-a facut a zis ca dupa parerea ei are 3-4cm..
Merci!
Laura Ioana da maine merg la Buzau,la 16:00 ma astepta dr la cabinet.Mi-as fi dorit sa am un laptop sa va scriu si de pe drum
dar abia maine seara voi veni cu vesti noi..O sa iau no spa,asa m-a sfatuit si dr meu la telefon.
Ai fost caraghioasa rau cu lambada..
cred ca a dansat si el cu tine acolo in burtica,ca am citit ca si ei se misca in ritmul muzicii..deja imi imaginez un bebe in burtica dansand lambada
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delia21
AmaKaly,dar obrazniceste-te si tu draga cu cei-cele care merita ca e varsta....Trebuia sa i-o tuflesti spunandu-i :doamna,inseamna ca nu ori nu va pricepeti dumnevoastra sa interpretati ce este pe ecran ori este aparatul de 2 bani caci am fost acum o luna la Iosup si mi-a zis ca-i baietel si atunci avea mai putin de 200g.Pregateste-te de acu sa te aperi pe tine si pe pui de rautatile altora,da-le tu lor cosmaruri daca incearca sa-si verse nefericirea pe tine,nu lasa sa mai pici de victima.Cand nu-ti convine ceva spune ceva ,ia masuri si treci la atac.cred ca o mancam....am asa un chef de scandal cateodata(deh,complexul de victima din copilarie) .....si-ar fi gasit nasu cu mine.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Subscriu! Si eu ma iau cu ele-n gat mai rau ca o leoaica. Deh! ata mi-e si zodia.
Ama stai linistita si nu pune la suflet. Nici macar nu te mai gandi la vizita pe care ai facut=o acest-i dr. Nu-si merita diploma asta e clar. Ai grija de tine si drum bun.

Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
ama_kaly spune:
Zuzilici asa e!acum mor si eu de ciuda ca nu m-am luat de ea,insa eram speriata de ce imi zicea..
Dar se rezolva ca atunci cand se intoarce sotzul mergem sa-i facem o vizita s-o jignim putin si atunci voi plati cu drag consultatia da sa stiu ca am pus-o la punct.
ee..sau poate nici nu voi mai plati ca la asemenea servicii..merita sa fie injurata si pe gratis
io
18+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Zuzilici asa e!acum mor si eu de ciuda ca nu m-am luat de ea,insa eram speriata de ce imi zicea..Dar se rezolva ca atunci cand se intoarce sotzul mergem sa-i facem o vizita s-o jignim putin si atunci voi plati cu drag consultatia da sa stiu ca am pus-o la punct.
ee..sau poate nici nu voi mai plati ca la asemenea servicii..merita sa fie injurata si pe gratis
io18+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Bebe
Asa iubita, poti s-o injuri si pe gratis, ca doar n-o s-o platasti si pentru asta. Ba mai mult ar trebui sa faci ceva taraboi pe-acolo pe seama incompetentei ei ca sa auda cat mai multe
. Poate asa se invata minte sa-si faca meseria cum trebuie. Ce-ai facut cu scoala? O intrerupi?

Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png