Mamici de martie-aprilie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai mai fetelor si ziceti ca nu aratam chiar asa de speriat? Ca eu acum cand vad pozele de cand eram insarcinata cu Luca ma si mir cum naiba ma mai miscam cu o asa minge de basket la purtator.
Zuzilici, nu aveam dureri ca mi s-a rupt apa si stii ca astia te pun sa vii imediat la spital in cazul asta. Si m-au bagat pe inducere iar cand m-am dilatat vreo 4 atunci am facut minunea aia de epidural.
Si tot atunci fetelor am vazut si eu ce sunt alea contractii. Pe cuvant. Toata sarcina nu am avut o contractie. O intrebam pe soacra-mea cam cum sunt contractiile ca sa stiu cand se apropie termenul de nascut si ea imi zicea ca atunci cand mi se intareste burta si ma doare ins. ca le simt.
Am fost o fericita si am dus sarcina foarte usor. Asta nu inseamna ca nu mi-au sangerat gingiile, nu mi-a curs sange din nas si nu m-a durut spatele.
Zuzilici, m-am infiorat cand am citit de baietel prin ce a trecut mititelul cu cocoselul lui. Doamne fereste! O sa vezi ce puteri supranaturale vei avea cand vei fi mama. Eu nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce am trecut cu Luca dupa ce l-am nascut: vizite la medic, urgente, etc. Un episod urat care s-a terminat cu happy end.
Bine ca micutul tau este in regula acum. Si felicitari ca ai fost puternica!
Kim, sa stii ca si eu imi simt printesa in fiecare zi. Dulcea de ea. Seara imi doresc sa am timpul meu cand ma asez in pat, sa fiu linistita si pun mana pe burtica si astept sa catadicseasca sa miste un degetel.
Ia, zi-mi, ai mai cumparat ceva lucrusoare pentru bebuk?
Referitor la cursul sangelui din nas, si eu am parte de asta. Bagam la greu umidificatorul si picaturi saline. Fa-i si tu asa ca vei vedea ca au rezultat bun.
Asa ca mai bine cumpara-l de acum ca sa te bucuri si tu de el pe perioada asta.
Ah, nu au inceput sa vi se umfle picioarele? Ca eu mai am un pic si nu ma vor mai incapea o pereche de pantofi care imi erau tare dragi.
Stersai mesajul dinainte si modificai link-ul cu punctul. Multumesc pentru atentionare.
Pispi, pe unde esti? E totul in regula?
Pup fetele ca ma duc la nanica,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Ciuf nu exagera ca mie una nu mi se pare ca ai fi fost asa de mare. Plus ca, sunt convinsa, daca te-ar fi intrebate cineva, pentru minunatia aia de copil ai fi vrut si mai mare sa fii numa el sa fie sanatos.
Nu te mai incap pantofii? Apai draga mea eu de vreo 3 saptamani mi-am luat 2 perechi 9w si purtam 7.5 so ....
Pe mine de ieri ma cam dor mainile. Cred ca am mancat un pic mai sarat zilele astea (am scapat la alune si sticksuri) si sunt cam umflata.
Iar am dormit vreo doua ore si m-am trezit .... uda iar. Parca sunt nebuna, imi vine sa dau drumu la AC.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salut BURTICUTZELOR!

MP cum ramane cu intalnirea?

TweetyGeo, avem voie picaturi cu sare marina, dar eu am preferat sa ma desfund cu infuzie de ceai de tei. Pentru calmarea tusei a fost foarte eficient ceaiul de cimbrisor. Iar pentru RACEALA: lichide f multe (ceai si suc de fructe natural-portocale si lamai), lamai multe mancate cu zahar sau miere, paracetamol cel mult 2/zi (1dimineata si 1 seara).

Ciuf, am vazut si eu pozele cu mandretea de burta si cu minunea Luca. Sa fiti sanatosi! 30 capsule cu ulei de peste costa aici cam 250.000lei vechi (nu stiu exact cat mai e cursul USD, dar aproximat la 30.000 inseamna aprox 8USD).

Delia, Pastele pica la anu' in jur de 20 aprilie (nu mai devreme), o sa incerc sa aflu data exacta.

Am scapat de insomnii (nu stiu prin ce minune), important e ca dorm bine si parca nici nasul nu mai e infundat noaptea. Voi transpirati abundent? Mie mi se intampla si ziua si noaptea. De fapt, asa am si racit, simt ca ma sufoc, transpir si deskid geamurile in casa ca sa intre aerul rece. Bine ca acum a trecut raceala, tusea si insomnia...

Tinuta ce mai faci? Cum se simte doamna Welsh?

Va pup,

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

'Neata la burtici!
Am reusit si eu sa mai scap de stres si de o nemernica de raceala. V-am citit si ma bucur ca sunteti bine.

Ama, vad ca te-au linstit fetele, asa si trebuie. Da-o-ncolo de doctorita...si bafta azi la doctorul tau!

Ciuf, am vazut si eu poza dinainte sa nasti. Burtica era mare, dar tu parca nu te ingrasasei prea mult, nu? Cate kile luasei?
Si ce bine ca puteti sa ajungeti la concerte si spectacole...noi mergem numai acolo unde putem sa-l luam si pe pui, ca deh, cand n-ai bunici de ajutor...

Apropos de kile in plus, eu am ajuns la 7, doctorul meu mi-a zis ca oricum cel mai mult se ia intre saptamanile 20-30, cica dupa saptamana 30 nu ne mai ingrasam asa. La sarcina trecuta eu insa m-am ingrasat de la un inceputul pana la sfarsitul sarcinii.

Ile77, referitor la scaunel de masina, si eu am unul care l-am folosit pana la 6 luni, care se potrivea si pe carut (era bine ca nu-l mai trezeam sa-l pun in carut cand mergeam cu masina undeva), iar apoi am montat unul care ajunge tot cam asa, pana la 18 kg. Si chiar si in cel mic de inceput, tot am avut nevoie prima luna de un guler de genul celui care il are Ciuf, dar care ajungea pana la fundulet, ca puiu era asa de mic...

Laura Ioana, multumesc pentru urari, si pentru tine un ! Si sa stii ca am vazut si eu pozele, esti o draguta!

Tina, super imaginile de pe pagina gasita de tine!

Catrinel, felicitari pentru papusa cat "juma de cafea" si iti tin pumnii sa fie totul bine cu bucatica aia de membrana de care ti-a zis doctorul ca se vede.

Serj, vroiam mai de mult sa te intreb, ca am citit ca ai nascut prin cezariana. Care a fost de fapt motivul? Ca inteleg ca nu a fost din dorinta ta.
Si subscriu la mobila de la Ikea, noi o iubim!!

Mariana, ce bine ca poti sa-ti faci tu lucruri! Si mai ies si asa de bine. Felicitari!

Nshiro, pe unde esti?

Eu am scos lucrusoarele care le pusesem in pod frumos impachetate si vad ca am atatea care se pot folosi ca probabil nu va mai trebui sa cumpar mai nimic de imbracat. Asa ca am renuntat la noi achizitii si o sa vad la momentul respectiv.

Va pupic si sanatate la toate,
Ariadna, 26+ (ma apropii cu pasi repezi de luna a saptea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Buna dimineata si pupici la toate burticile!!!!Vroiam sa stiti ca am inceput munca su suntem si noi p-aci...incercand sa recuperam prin citit tot ce ati scris voi in saptamana in care noi am fost in concediu la daramat de apartament....zmuahhhh!!!!

Io20+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

mamaariadna da,m-am linistit..acum astept sa ajung azi la dr meu si sper sa ma linisteasca si el si mai mult acum ma gandesc sa ajung pe la 15:00 acolo chiar daca la 16:00 trebuie sa fiu la cabinet poate imi face si o ecografie la spital ca nu prea greseste sexul..
io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly drum bun la Buzau si sa ne dai vesti cat mai repede.

Delia intr-adevar era ceva spectacol cu lambada, dar m-am miscat si eu mai incetisor Nu am facut filmulet, in schimb au facut sarbatoritii pozici, dar pe film si nu cred ca am cum sa le pun in album Ma intrebai de contractii: pai mie dr mea mi-a dat sa iau no-spa ptc nu-i placea ca aveam uterul tare cand mergeam la ea. Intr-adevar se pregateste uterul, dar cand e o sarcina cu probleme e mai nasol ca nu se stie ce se poate intampla. Iar eu sarcina am dus-o cu tratament si nici nu merg la servici de cand am aflat ca am ramas Si atunci cand colul este scurtutz (ca in cazul Amei) trebuie evitate contractiile ptc scurteaza colul si mai mult

Zuzilici te-ai descurcat la fel de bine ca o mamica in problema cu nepotelul

Ciuf dar nu erai exagerata deloc!Aveai o burtica frumoasa si nu te ingrasasesi in rest.

Ma duc sa pap ca mi-a venit pizza

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ciuf,aratai superb pentru o gravidutza care se ducea sa nasca!Si burtica e o minune!M-am de burtica ta!Sper la 9 luni sa am si eu asa ceva!
Mamaariadna,welcome back!
Pispirica,Nshiro,AndreeaGeorgiana unde sunteti mai fetelor?
Ama_Kaly, ma bucur ca te-ai mai linistit!
Danutza,eu ce sa fac uite fac bine.Tu?N-ai mai intrat pe messenger.Auzi..cum se numea cabinetul Dr.Cioflan?Ca se duce Ama_Kaly la el.Si iti mai aduci aminte preturile de la ecografie?
Te pup si numai bine!

Fetelor,acum serios care puteti sa imi faceti si mie un pachetel cu cateva frunze de varza murata pentru craciun si va trimit banii inapoi!Ca aici nu gasesccccccccc!!SI asa de mult vreau sa fac sarmalute!
Va pup si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecla spune:

Buna fetele !
Ama calmeaza-te si fii mai increzatoare, ar trebui sa-ti gasesti un alt cabinet in Bucuresti la care sa mergi, azi e bine sa mergi la medicul tau la Buzau dar nu este o solutie, eu iti recomand clinica Ginecoland, www.gynecoland.ro, pe dr. Ion Stoian - este medic la Spitalul Militar, sau pe dr. alexandru Epure (e un medic tanar) si super super de treaba, eu am fost la el, si are spital la Elias. clinica e super curata si moderna, si preturile sunt acceptabile.
Eu ma simt super bine acum dupa cerclaj si psihic dar mai ales fizic, si am cam pus kg. ptr. ca beau ffff. multe sucuri ca am arsuri foarte mari si nu ma linistesc decat cu lapte si sucuri (mancare mai putin dar beau sucuri). Am mai pus niste poze recente (adica facute ieri). Sotul meu ma streseaza cu vitaminele si sa beau cat mai multe sucuri cu vitamine si mancare sanatoasa sa creasca bebe daca e sa nu pot sa-l duc mai mult de 7 luni sa fie marisor. Ma fac de 200 de t si el ma incurajeaza ca slabesc dupa. Asa sa fie.
Va pupicesc pe toate si pe bebei.

Claudia 26 + si bebe baietzel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/calbeaza_claudia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, eu am vazut la magazinul turcesc varza murata pusa la borcan de plastic. As putea incerca sa-ti trimit, numai la vama sa nu fie probleme. Si parca am citit pe el ca e fara conservanti si alte tampenii, numai cu sare si niste mirodenii (dar ma mai pot uita o data, pentru siguranta).

Mergi la inceput