Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)
Raspunsuri - Pagina 9
silvia_d spune:
Offf,Dordi,m-am uitat la flacaul tau Stefanel Cristian!
Ce mai flacau frumos,sa-ti traiasca,sa fiti sanatosi cu totii!
Mai,mai,dar ce "dotati" sunt baieteii mai in primele luni de viata!!
Ei bine,si dup-aia...
Abia il astept si eu pe Stefanel al meu,mai avem un pic!!!
La mine azi a venit nenea cu repartitoarele la cele 4 calorifere din casa...Cine credeti c-a facut curat dupa si a dat cu aspiratorul??
EU!De ce??Pai cum,de ce???Sa vina contractiiileeeee!
Si n-au venit...
Lordra,pai ce facusi mama??Ma pacalisi ca-s false cele contractii??Ei,lasa,glumesc,tine-o tot asha,rezista,parca vedem maine dimin.mesaj de la sot:avem un bebelac!! iti tinem pumnii sa vina usor si cat mai repede nasterea!
Leea,la ce te referi cu cosmeticalele de bebei,adica ce anume vrei sa stii??Produsele astea de colici,fundulet,prev.rahitismului??
Nu stiu daca ti le spune medicul,pana mai acum juma de an,cam toate erau pe Rp.,acu'daca nu mai sunt...nu stiu daca se mai osteneste cineva sa le scrie;bine,vigantol-ul e cam obligatoriu...dar,cam atat!
pupici la toate mamicile si burticile...cate mai ramaseram
Silvia si Stefanel,pe-aproape
lordra spune:
Silvia, pai la cat m-am rugat sa vina si la mine....mi-o veni si mie vremea. Oricum, deocamdata nu sunt alarmante: sunt multe, insa nu foarte regulate si nici foarte dureroase. Sper sa avansez si sa nu ma opresc aici, ca ma-mpushc...VREAU SA NASC ODATA!!.
Ina869 spune:
Lordraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! io zic ca gata, ti-a venit sorocul...eu una de cind mi s-a rupt apa ( si au inceput si contractiile) nu am stat DELOC, am tot facut ceva ( unghiile, adaugat cate ceva in bagajel, facut ordine) deci ideea este ca sa-ti indesesti contractiile plimba-te dintr-un capat in altul al casei, dar plimbare mai acelerata, nu inceata, poate vei reusi sa declansezi ceva daca tot iti doresti sa scapi repede ( mai, vad ca toate ne inghesuiram sa nastem in noiembrie, se pare ca am vrut sa fie maricei bb-ii nostri pina de Craciun sa faca poze cu Mosu'..)
Eu trebuie sa o pregatesc pe rozalia de alaptat, apoi o spal si plecam la doctro.
Am reusit sa-mi fac dus in timp ce dormea si sa si fac putina curatenie prin casa !!!
Mai, adevarul este ca acum apreciez eu alarmele alea de cind lucram in cadrul armatei, ma necajeam tare cind ma trezeam cu telefon noaptea si trebuia sa ajung la spital intr-o ora, ca oricum stateam pe intuneric ca prostii si nu faceam nimic, dar uite ca acum imi prind bine antrenamentele alea, ca de cind cu pufoasa- mancacioasa sintem in regim militar
Lordra, tina-ne si pe noi la curent,te rugam, ca sa incepem galeria!!!!
Anda pe unde esti draga mea?
Pupicei multi!
Ina si pufoasa Rachel
anda77 spune:
ina, uite-ma, am facut treaba toata ziua si mai am in seara asta. maine cred ca am musafiri si sa fiu pregatita. ma bucur ca n-ai clacat din cauza programului "teroristei" mici, vad ca mai poti intra putin pe forum, ceea ce ma bucura nespus, mai faci si treaba pt. firma...cum reusesti sa te concentrezi? asta mi se pare cel mai greu la oboseala, nesomn, lauzie: sa fi nevoit sa depui munca intelectuala cand tu esti epuizat si cu mintea in alta parte...ma distreaza tare fatza fiica-tii, de smechera maaareee...
lordra, URA! E FOOOAAARTE BINEE, vorba aia...! stiu ca stai in garsoniera, dar, vorba inei, plimba-te si tu din baie in bucatarie si-napoi, mai lustruiesti ceva, mai faci o manichiura, mai pregatesti ceva...ti-ai pus niste apa minerala in bagaj? nu uita, cred ca o sa-ti foloseasca in travaliu si imediat dupa. Tin pumnii, mai zi-ne cum stai.
noki si mandy, bubitele la bebe sunt o dermatita nustiucum care apare pana la un an, dar difera manifestarea si tratamentul de la bebe la bebe, respectiv de la forma si localizarea bubitei...io zic sa intrebati pediatrul despre crema, nu folositi ce a "mers" la altcineva...
mirabilis n-a mai intrat...
dienuta, nu tu o poza si noua, nu tu o participare mica la stresurile zilei: alaptatul si cand nastem...stim ca esti obosita, dar noi te asteptam
http://community.webshots.com/user/anda1977
anda77 spune:
auzi mai lordra, tu nasti maine, de sf andrei. ii adaugi si andreea la nume? ma ofer de nasha
http://community.webshots.com/user/anda1977
Morgano spune:
fetelor, mai avem o mamica, am sunat-o eu ca presimteam :)
canutza-om-sucit (adica aura) a nascut duminica 27 nov. un baietel sanatos si frumos Dimitrie-alexandru, 2950g, 53cm, apgar 9
nastere naturala, 4 ore travaliu, 12 min expulzia
se simt bine ambii, pe ea a taiat-o fte putin
are laptic
scriu telegrafic cu fata in brate, saraca are colici si e plangocea :(Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Dordia- nu vad de ce nu ai avea voie placinta cu mere! S io tot 200.000 am dat la dr. de familie-pediatru. Dr. particular care vina la fetita, dar care nu e dr pediatru, ia 500.000 pentru vizita acasa.
Gandacel, eu Vigantolul i-l dau tot in gurita -2 pic. Super naspa si dificil, stiu.
Alinus- nici gind de plecat pentru mai mult de 2-3 ore de acasa. E o idee buna insa cea cu mulsul, grigider si datul cu biberonul. Eu deocamdata, nu am fost in situatia dificila de a trebui sa plec mult timp.
Mara, imi pare rau, dar nici la mine nu se confirma!
Leea, eu nu am luat medicamentele iainte, decit serul fiziologic si compresele sterile. Restul- Sab, Bepanthene, Kanamicina...- la recomandarea doctorului.
Eu sunt suparata rau ca Sarah a facut iar conjunctivita. Iar eruptia nu i- trecut. Mai nou, mi se pare ca transpira rau la capsor, mai ales cind papa! La voi e la fel?
Si alta chestie - la inceput am luat Pampersi nr1-2-5 kg. Mi se par super - absorbanti, sunt f multuita. Dar am zis ca sa trecem pe nr. 2, desi Sarah are doar 3.800 grame. Sunt total dezamagita...a facut
kk si s-a murdarit pe spate pina in git...desi era fff strins...si nu mi se par nici pe departe asa de absorbanti. Mi se pare ilogic - nu ar trebui sa fie din ce in ce mai absorbanti? Ca doar copilul creste si face mai mult?
Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by felicia74
fetelor!
Ina tare faza cu trasul copilului ptr circulatie.
Ce vrea sa ajunga de 2 metri? E clar, in nici un caz nu vei lasa copilul pe mana ei.
Pe de alta parte, si soacra-mea ma bate la cap sa-i pun in ceai (cand voi incepe sa-i dau) miere, ca ea asa a facut - o invatase o pediatra de 100 de ani.
Si tu o verifici dc mai respira? Bun, deci nu sunt singura!
Lavi si Monet sa va traiasca bebelinele!!!
Felicia mamica Ilincai Teodora
V-am mai spus, trece pe la 3-4 luni faza cu verificatul respiratiei!
Si la Deiu il verificam din sfert in sfert de ora, si pe Raluca la fel. Si pina pe la o luna am dormit/dorm cu bebe nou nascut in pat, sa-l simt eu si sa-l vad eu non-stop. Se dezvata dupa aia si va dormi f. frumos in patutul propriu, sint sigura, ca si cu Andrei tot asa am facut.
Doamne, is mai obsedata decit obsedatele sefe intilnite de mine.....
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ilenutza spune:
Si eu am contractii dureroase dar neregulate asa ca mai asteptam!
Consider ca organismul meu o sa imi spuna cand sunt adevaratele contractii, mai ales ca odata inceput travaliul nu mai e cale de intoarcere!
Somn usor pana maine!
PS: nu ne mai speriati cu taieturile astea ca si eu am auzit niste povesti de mi s-a facut parul maciuca!!!!!!!!!!!!
Ilenutza, 38 si noi,
leea_cv spune:
Silvia,Felicia,sarumina pentru lamuriri.Eu am cautat de ex Garmastan in super farmaciile de aici,inclusiv in Sensi blue si ..noapte buna.Unii farmacisti nici nu au auzit de asa ceva.
Noki,poate par pe dinafara,dar spune-mi te rog serul fiziologic si compresele sterile folosesc la buric?
Xandra,multumesc pentru raspuns.Azi am dat de o infirmiera ce lucreaza la sala de nasteri si cica pe la noi nu se practica chestia cu sacii de nisip.Om fi noi baimarenii mai avansati.
Despre sini nu imi spuneti nimic?
leea