Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mara la mine s-a confirmat!!! Nu stiu exact cand am ramas dar oricum a fost feb sau martie si in ambele cazuri a dat baiat si baiat am.

Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mara, la mine e viceversa!! adica andrei e fata si iris baiat. incurajator calcul, nu??

ah, dormeau azi ca doi ingerasi amandoi... io-mi vedeam de treaba... si na, a picat pediatrul al vizita... s-au trezit si urlau amandoi, era ca la nebuni la mine, si eu singura... andrei a stat catarat pe mine, cum il zarea pe tip incepea sa planga... iris nici ea nu era mai breaza, ca a facut pipi si s-a udat paturica sub ea, mandra nu sta uda... iar jale...
pana una alta, fata are 3kg in cap, a luat f bine in greutate. ce ma bucur ca nu am facut rost de cantar, asa o cantaresc ei cand vin si neuronul meu sta linistit! 280 g de duminica trecuta pana azi...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor voi cat dati dr. care vine acasa? Eu am dat la prima vizita 200.000! Oare l-am jicnit? O fi putin? O fi mult? Habar nu am dar daca ma gandesc ca un pachet de cafea si un pachet de tigarifac mai putin de 200.000 am considerat ca e ok.

Am pus poze la mine le link si acum incarca si pe yahoo! Eu nu prea apar deoarece din cauza nasterii aveam ochi de vampir cu vase sparte de sange si...nu vroiam sa stric pozele!

Va pup!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Vad ca lucrurile merg bine pe aici, bebeii iau in greutate, burticile cresc... . Noi am facut astazi 40 de saptamani si am fost la control. Se pare ca al meu col incepe sa se deschida, da cica cu dificultate adica, am presupus eu,...greu. Daca nu nasc pana pe 4 dec. pe 5 voi face cezariana - la 40 de sapt. si 6 zile.Eu oricum abia astept sa-mi vad bebelina si parca timpul trece tot mai greu .Pupici multe la toate.
gabita 40+ Ioana Mateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor si ma adresez celor care deja aveti bebei,spuneti-mi va rog,voi ati apelat la cremele despre care tot vorbiti( Garmastan si celelalte pt copii, nu le mai stiu numele)la recomandarea medicului in maternitate sau la iesire di maternitate?Ori vi le-ati procurat inainte de a naste?

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Hello fetele!
Lavi, sa-ti traiasca printesa, draga de ea!!!
Leea, eu am facut cezariana, si-am avut saculeti de nisip pe burta, si nu pot sa zic ca m-a durut. Stiam ca asa trebuie, si asat a fost. In orice caz, nu-ti imagina cine stie ce grozavie, e mai mult decat suportabil.
Ina, e super dragalasa printesa ta! Si e asa de rooooz…
Mai fetelor, nu stiu cum e cu recuperarea kilogramelor pierdute dupa nastere la bebici, noi avem 11 zile si-abia am recuperat vreo 150g din cele 350 pierdute… offff… si cu icyterul asta, care nu mai trece… la noi a insistat dra sa luam fenobarbital, si-i dau, desi nu prea eram eu de acord…
Plus ca mi-a zis sa-l las naibii de program, macar pana-i trece icterul si sa-i dau papa cat mai des, asa ca acum mancam la o ora, o ora juma, maxim 2, si vreau sa zic ca atunci cand regurgiteaza ii sar din gurita vreo 3-4 guri de lapte… oare e normal? Mie mi se pare mult, dar si la cat suge… nu stiu
Noki, eu pana la urma iritatiile de pe corp le-am rezolvat prin schimbarea detergentului, si acum e ok.
A, si apropo de vigantol, noi luam vigantol pastilute si nu picaturi (fluor vigantoleten).
Offf, poate ma linistiti si pe mine cu luatul asta in greutate ca o s-o iau razna…

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola lume,

Pe mine cred ca ma pashte o nashtere curânda (dea Doooooomnu'!!). De azi dimineatza am tot avut contractii dureroase si m-am dus si la spital gândind ca GATA, i-a venit timpul fiica-mii. Din nefericire, contractiile sunt inca neregulate (deshi am avut o gramada) deci m-au trimis acasa (nici nu ma gandeam sa ma internez, ca cine stie cat ma mai tzine pre-travaliul asta....ma bine stau in patul meu decat in unul de spital).
Oricum, a fost ca dracu'...Murphy functioneaza de minune: pana sa ma puna la aparatul de monitorizat avusesem contractii cacalau: dupa ce m-a pus la el, ca naiba, n-am avut decat o contractie, asha, ca sa mor de ciuda. Acuma astept fie sa am contractii strict la 5 minute, fie sa mi se rupa apa. In alte conditzii nu ma mai duc la spital, ca nu prea au ce sa-mi faca. Sper sa se deruleze totul cat mai repede, daca tot am inceput-o.
Cat de lungi trebuie sa fie durerile? In faza in care ma aflu sunt ca niste dureri puternice de burta, precum cele menstruale, insa sunt foarte scurte (dureaza cateva secunde). Spatele vad ca nu ma doare inca, dar nu e timpul pierdut.
No, vedem cum mi-o trece noaptea. Sper sa nu fiu nevoita sa plec iar la spital pana maine dimineatza (sunt oare prea optimista de sper ca asta sa fie etapa finala?). Tinand cont ca am 39 + 2, io zic ca s-ar putea chiar sa fie pe bune.
Haidi pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Fetelor si ma adresez celor care deja aveti bebei,spuneti-mi va rog,voi ati apelat la cremele despre care tot vorbiti( Garmastan si celelalte pt copii, nu le mai stiu numele)la recomandarea medicului in maternitate sau la iesire di maternitate?Ori vi le-ati procurat inainte de a naste?

leea

le-am luat inainte pe cele obisnuite (cum ar fi Garmastan, Bephanten, crema de galbenele), dar mi-au fost prescrise medicamente si de medicul pediatru - glicerina boraxata, vitaminele B si C, Bonisanul, Marimerul etc. Sincer, ma asteptam ca pe unele sa le mai pot lua si gratuit, dar asta e...

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara95

Deviez de la subiectul vostru si va intreb daca v-ati uitat pe Femina intim, la Reteta pentru un baietel? Se dau niste calendare chinezesti care ar spune sexul copilului.Ce m-ar interesa:fetele care au nascut deja ar putea confirma corectitudinea datelor? Adica, daca dupa calendar le-ar iesi ca vor naste fetita si chiar au fetita?
Pentru ca eu stiu ca voi avea fetita , dar dupa ambele calendare imi iese baiat.Asa ca sunt intr-0 incurcatura...minunata.

va dau adresa, ca sa nu cautati prea mult:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61117&whichpage=1

mara 37+

Mie nu mi s-a potrivit. Am 31 de ani, am conceput-o la mijlocul lui martie (nu sunt sanse sa fie februarie sau aprilie) si... este fetita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor voi cat dati dr. care vine acasa? Eu am dat la prima vizita 200.000! Oare l-am jicnit? O fi putin? O fi mult? Habar nu am dar daca ma gandesc ca un pachet de cafea si un pachet de tigarifac mai putin de 200.000 am considerat ca e ok.

Am pus poze la mine le link si acum incarca si pe yahoo! Eu nu prea apar deoarece din cauza nasterii aveam ochi de vampir cu vase sparte de sange si...nu vroiam sa stric pozele!

Va pup!

Diana

500.000, dar merita - e f.buna si o sun cand vreau eu, inclusiv in weekend.

Mergi la inceput