Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
huacin spune:
mist ai o MINUNE de pui acolo!!! Bucura-te de el si lasa grijile, totul va fi suuuuuuper bine!
pika alta MINUNE! Sa te bucuri de ea!!!
olguttza daca scrii prima zi a ultimului ciclu, iti scriu data probabila a nasterii; nu sunt eu doctor, dar ma descurc la copiat
din revista Mami 
cornelia_laura te rog lasa grijile ca ma suparutu si plang. Nu vei avea probleme, fii sigura! Parerea mea este ca, la a doua sarcina, buticica ne creste mai repede...
stie drumul... eu nu sunt balonata, dar abdomenul si-a modificat forma; nu neaparat a crescut, dar si-a schimbat forma.
sarilla conform sursei citate, la tine DPN este 17 iulie; exista si un leac la stress: de fiecare data cand simti ca intri in priza, gandeste-te la puiul tau si la cat rau ii faci. Te vei calma instantaneu.
iube2001 Dureri mai apar, la mine au aparut vreo 3-4 zile pe dreapta, ca inainte de ciclu, foarte puternice. Am luat 3 zile No-spa cand durerea devenea insuportabila, maxim 3 pe zi. Substanta de baza e drontaverina, calmeaza durerea, spasmele, contractiile.
monicuta_bb ai un sot super adorabil; presupun ca stii ![]()
alexia 27 stii cum se spune "sa fie cu ochi!"
poliana sa-ti fie mai bine, ca rau ti-a fost destul! Gata, trece si asta si te vei bucura de privilegiile unui greieras!
Inca o data bine ati venit voua celor intrate mai de curand sa ne fie bine si sa avem bebei frumosi si sanatosi!
Valentina
huacin spune:
angelli cea mai simpla inghetata de iaurt: ia un danonino sau un alt iaurt care-ti place, infige o lingurita in el si pune-l in congelator; cand se congeleaza ai inghetata pe... lingurita.
Valentina
huacin spune:
Fetelor, nu mi-ati raspuns niciuna la intrebarile de ieri: utrogestanul da somnolenta, ameteli, va impiedica sa conduceti? Tardyferon Fol (fier + acid folic) ia vreuna, din ce saptamana vi-a fost recomandat?
Valentina
misy spune:
haucin se pare ca doar noi daua suntem pe aici iar eu nu cunosc raspunsul la intrebarile tale,din pacate!Eu o sa merg la medic saptamana viitoare!Deabea astept!
shoricutza spune:
Buna seara la burtici. Vreau sa urez si io la toata lumea sarcina usoara si bb-ei sanatosi.
Alexia, draga mea, daca-ai sti cat de fericita am fost cand am citit vestea cea buna!!! Ma bucur mult de tot ptr tine si sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si fara probleme. Te pup si ai grija de tine. Si lasa testele ca nu este cazul sa mai ai indoieli.
Pup pe toata lumea si somnic usor.
13+
huacin spune:
ei, misy, se pare ca nu suntem chiar singurele... poate cineva stie, macar cea cu fierul, ca la cealalta ma prind si singura ... am luat unul mai devreme, deocamdata nu pare nimic in neregula. Mi-a spus si nasa lui Alexandru, are o fetita de o luna, si ea aluat si a condus fara probleme.
Valentina
misy spune:
Am cautat sa aflu cate ceva dar nu am aflat prea multe!Despre utrogestanul am citit ca mai multe mamici acuza ameteli si greturi iar in prospectul de la tardyferon fol la reactii scrie :In mod acazional se pot manifesta tulburari gastrointestinale usoare(senzatii de supraincarcare a stomacului,dureri gastrice,constipatie,diaree,greturi).Nu am reusit sa gasesc altceva!
huacin spune:
misy, saru'mana! la tardyferon voiam sa stiu din ce saptamana a mai fost prescris; pe el scrie din 24, eu sunt in 5.
Valentina
shoricutza spune:
Huacin hai ca iti raspund eu ca tot sunt pe aizi in vizita. Utrogestanul se ia vaginal daca nu sangerezi. Pe cale orala simptomele sunt f neplacute ... greata, durere de cap, ameteli etc. Eu am luat unul si am crezut ca mor efectiv. Oricum este bine sa iti spuna medicul ce si cum ....
13+
misy spune:
haucin m-am intors pa google unde am citit prospectul insa in acesta nu este menrionat decat ca este f. bun pe parcursul sarcinii si nu face referire la nici un trimestru anume!Banuiesc ca medicul tau nu ar fi nebun sa-ti recomande ceva ce v-ar face rau tie si bebelusului!