Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

OLa!
VREau si eu pe listutza!
UM 31 oct Dpn 4 august!!!!!!!!
Si pe mine ma doare burtica mai ales pe partea stg , gretzuri nu am tot timpul insa am constatat ca am devenit ff sensibila la mirosuri.Ieri seara am de la mirosul de langosi !La doctor mergem peste vreo saptamana ca sa avem ce vedea ca suntem prea mititei!
vA pupicesc!

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Bun venit fetelor noi, sa aveti sarcina usoara si bebici sanatosi

La mine s-au intetit greturile, mai mult dupa-amiaza si seara, dar acum (este dimineata la mine) imi este greata de la mirosul de fum de tigara care vine prin aerisirea de la baie. Cred ca nu mai am mult si .
Aseara eram la magazin sa cumparam mancare si imi era greata continuu, dar mi se facea si pofta instantaneu daca vedeam ceva care imi placea. Si pana acasa am mancat un borcanel de masline verzi acre si mi-au placut la nebunie.

Si sa va povestesc o faza petrecuta la 4 dimineata: visam ca mananc struguri mari, zemosi... si m-am trezit ca mor de pofta. M-am dus la bucatarie si m=am apucat sa mananc struguri (tocmai ii cumparasem in acea seara). Sotul meu, ingrijorat, se ridica din pat si se napusteste in bucatarie: "Ce e, ti-e rau?". Eu zic: "Nu, am visat ca mancam struguri. Norocul tau ca ii avem in frigider". La care el zice: "Eu am visat un copil. Norocul tau ca esti insarcinata".
Am ras de el mult timp dupa ce a plecat somnoros la culcare.

Eu am o mica problema: nu am pofta de mancare. Adica pofte am, dar nu de mancare. Carne nu mai pot sa pun in gura, legumele fierte imi fac greata instantaneu, iar alte mancaruri nu prea pregatesc eu (nu sunt asa mare gospodina). Incerc sa mananc cat mai multe fructe, iaurt, branzica, chestii uscate (sticksuri, crackers). Si am arsuri de stomac si ma intreb de la ce. Cel mai bine merg acriturile (mama mi-a zis ca si ea la fel a patit, numai gogosari a mancat in primele luni, poate de asta am iesit asa o acritura )

Pupici
Monica
7+

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, iaca si eu pe aici, sper sa va tin de urat urmatoarele 9 luni. Eu, UM 2.11.2005, deci azi sunt fix 4 saptamani. Maine fac din nou HCG din sange sa vedem daca a crescut fata de ieri, daca e OK, vreau si ioooooo pe listutzaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce dea gravidute noi....ma bucura mult ca lista noastra se mareste pe zi ce trece .....desi nu va fi usor sa va invat pe toate dupa nume...
Bun venit gravidutelor de astazi, sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!
Fetelor cum sa scap de balonarea asta, ca e mai rea ca la prima sarcina???Am o burta de 4-5 luni si bb abia are cativa mm....

7+

Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Buna seara tuturor si bine ati venit fetele noi!!!
Mist m-a impresionat f tare ecografia ta!! Dragul de bebe ce bine se vede. Esti o fericita!
Monicutza misto faza cu sotul tau!!. Cat despre greturi sa stii ca si la mine au inceput usor usor si apoi s-au accentuat. Az am avut o zi mai buna dar ieri a fost absolut cumplit.Si eu am anumite mirosuri si alimente la acre nici nu pot sa ma gandesc printre care si fumul de tigara.
Cornelia_laura si eu am o burta imensa si imi dau seama ca nu are nici o legatura cu bebe. E clar ca suntem balonate dar eu ma intreb ne mai revenim sau ramane cu burticile astea pana cand se vor justifica?! Oricum nu cred ca avem ce sa facem. E clar ca sistemul nostru digestiv e complet schimbat, de aici si greturile, si preferintele alimentare si toate celelalte neplaceri. Ne pregatim sa fim cea mai primitoare casutza a lui bebe.

O seara minunata va doresc!!
Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Tzup si eu cu UM pe 30.10.05 si un BHCG de 624,86.
Haideti sa ne tinem de minuta in cele 40 de saptamini!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Merci fetelor pt incurajari . Imi pare bine ca v-a placut puiul meu. Sa speram ca e sanatos si imi fac eu griji de pomana. Oricum, ma laud si eu cu el acum cat pot...

Bun venit noilor gravidute, chiar ca s-a marit lista!

"I am still learning."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Ce multe gravidutze, multa dragoste nu-i asa? Eu am fost azi la eco iar acum trebuie un tratament de Utrogestan(care cica se ia or intravaginal ori oral, m-am impratiat de ris, asa medicament multilateral intrebuintabil!!!)No spa si acid folic.Voi ce luati.La nume v-ati gindit? Stiu ca e devreme dar eu caut nume de citiva ani de cind doresc baby.Hai spuneti nume de baieti si fete.V-ati gindit la hainele pe care le veti purta? Pe mine m-a apuca panica dar am citit pe aici ca unele fete isi iau haine obisnuite doar cu ceva numere mai mari.Nu vreau sa arat ca o gogoasa infuriata in hainele de gravi pe care le-am mai vazut prin oras cu modele de pe cind se tragea cu arcul.Si vreau inghetata de iaurt aruncati o reteta la mine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna burticutelor!Ce lista lunga avem!Se pare ca toamna aceasta este foarte productiva!Daca stau sa ma gandesc bine a venit frigul mai devreme si ne-am incalzit productiv!Cu ajutorul lui Dumnezeu la vara o sa fie multe decapotabile la plimbare!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Titina din cate stiu eu o viitoare mamica insarcinata in luna a treia nu poate fi concediata decat daca se dizolva firma iar in aceasta situatie,tu avand carte de munca beneficiezi de somaz.In acest caz ai continuitate in cartea de munca,deci nu este nici o Cat o sa aiba sarcina ta la acel moment?Mai exista o posibilitate si anume sa-ti platesti sanatatea si fondul de pensii din mana dar nu stiu cum se procedeaza!Trebuie sa intrebi la Casa de Pensii cred!Ar fi bine sa intrebi si la camera de munca fiindca ei trebiue sa stie!

Mergi la inceput