Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
huacin spune:
cornelia_laura nu stiu daca citesti mesajul inainte sa mergi la doctor; eu iti tin pumnii, sa dea Domnul sa vezi si sa auzi exact ceea ce-ti doresti: ca bb e bine, se dezvolta cum trebuie si sa te bucuri de imaginea lui, de momentele minunate pe care le traiesti!
Valentina
huacin spune:
Fetelor, 2 chestiuni: va rog muuuult, mult de tot sa nu va suparati pe mine daca va tastez numele sau nick-urile aiurea, dar parca am degetele innodate zilele astea pe tastatura! ![]()
A doua chestiune... ginecologul mi-a recomandat sa iau Tardyferon Fol, fier cu acid folic. Pe prospect scrie ca se ia din saptamana 24, eu sunt de-abia in a cincea. Parca si la sarcina trecuta mi l-a dat la fel de devreme, dar nu sunt sigura. Doctorita de familie nu a comentat cand mi-a transcris reteta (ma rog, nu mi la-a putut da pe reteta, nu se da decat Tardyferon simplu). Ideea este voi luati? Daca da, de cand? E clar, incep s-o iau razna... Devin paranoica... deja vu, la fel am facut si data trecuta cu multe alte chestiuni...
Ei, a treia chestiune... pe masura ce scriu imi amintesc... voi cele care luati Utrogestan va da somnolenta, ameteli? Mai puteti conduce masina? Eu nu-mi amintesc de la prima sarcina ce stari imi dadea, dar nici nu aveam permis...
Valentina
huacin spune:
Mai, mai, ce dorm burticile! Merg si eu la nani ca tere mi-e somn. Sa va odihniti si sa visati frumos!!!!
Valentina
mist spune:
Multumesc huacin pt vorbele bune. As vrea sa stau linistita, desi imi vine tare greu. Sa vedem ce zice si doctorita mea peste o saptamana. Pana atunci parca nu ma pot bucura de puiutul meu si e asa de frumusel (bineinteles!). Am scanat poza si daca vreti, o puteti vedea si voi aici.
In rest, inca am greturi si am observat ca nu prea imi vine sa ma uit la subiecte despre sarcina pt ca mi se accentueaza starea de rau. Sunt insa norocoasa ca pot sta acasa si ma odihnesc cat am nevoie. Mi-am parasit serviciul pt ca ne-am mutat in alt oras, si mi-am zis ca nu ar avea sens sa caut altul pana nu il fac pe bb, ca sa evit stresssul si oboseala pe cat posibil. Acuma realizez ce inspirata am fost pt ca azi numai cat am mers vreo 3 statii cu metroul si eram deja in pericol sa
.
Va pup
si mai scriu cand am vesti. Pana atunci va urez multa sanatate, sa va vedeti puiutii la echo si singurele voastre griji sa ramana doar greturile.
"I am still learning."
pika-pika spune:
Pupici!

Fetele noi bine ati venit!!!!!Sarcina usoara si nastere la fel!
Ca sa va mai inveselesc putin,uitati un link pe care l-am gasit la mamicile martie-aprilie
RECLAMA!
Acum ma apuc sa scanez ecografiile sa incep sa ma laud![]()
Va pupic!Aveti grija de voi si de bebei!
mamica incepatoare
pika-pika spune:
mist hai nu-ti face griji!
Uite ce bebelus frumos ai!!!
Ce frumos si clar se vede la tine!!!Si eu sunt sigura ca nu e nimic...Chiar ma gandeam la tine...cum o fi mai bine?Sa nu spuna nimic cum face doctorul meu?Parca pe tine te-au pus pe ace degeaba,daca tot a zis la sfarsit ca de fapt totul e bine.Hai stai linistita...Incerc si eu sa pun ecografiile cu bebe.Nu sunt foarte clare dar ceva,ceva se vede.
puiul mamii
mamica incepatoare
Tina74 spune:
Buna, dragelor, ce mai faceti ?
Nici nu stiti cit va invidiez, pe cele care nu aveti greturi...
Eu- dimineata, prinz si seara...
, nu stiu de ce le zice matinale, ca la mine sunt tot timpul...
Dar- ma gindesc ca daca mie mi-e rau, macar bb e acolo si e bine...si ma consolez cu gindul ca poate, poate dupa saptamina 13 or trece si astea.. si ca tot chinul asta merita...
Mist- ce frumoasa e ecografia... noua nu ne-au dat asa ceva.. deocamdata..
Pupici pe burtici,
Tina
olguttza spune:
Fetelor, e vremea sa ma-nscriu si io p-aci. UM 27 octombrie...nu'sh ce calcule sa fac
, pen'ca io-s inca bulversata de ieri de cand am vazut doua liniute
Nu ma simt prea bine...pe langa faptu ca-mi vine sa borasc intruna si, deci, nu prea pot manca, ma cam doare burtica (ca inainte de ciclu), mai ales in partea stanga (unde ma durea mereu la ciclu), ma dor shalele, sanii nu mai zic, si as dormi non-stop. Ma simt...lipsita de puteri si obosesc daca urc 5 trepte. Colac peste pupaza, si ieri si azi am cam avut febra (nu mare, 37.5) si farmacista mi-a recomandat oscillococcin. La doctor n-am ajuns inca, ma gandesc ca e prea devreme totusi si nu cred ca ar simti/vedea ceva.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
cornelia_laura spune:
salutare fetelor!
Am fost la doctor si l-am vazut pe bebe: sac ovular de 13mm si embrion de 3 mm. Deci nu e sarcina oprita din evolutie pt ca a crescut bine de la 7 mm saptamana trecuta.
Doar ca s-a vazut si uter fibromatos si un nodul de 2 cm despre care dr a zis ca probabil nu va pune probleme sarcinii dar eu tot sunt un pic ingrijorata. Bine, sunt si ffff fericita ca bebe e bine si mai ales ca nu e extrauterina.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
SARILLA spune:
Buna!Vin sa completez lista cu mamici de iulie-august,caci de cateva zile am aflat ca sunt si eu
...UM ar fi cam...18.10...sunt asa bulversata...nici nu stiu ce sa fac mai intai...ce analize...insa ce ma surprinde este ca ma dor sanii incontinuu...si mi-e greata toata ziua...dar dupa ce am citit ce au scris cateva dintre voi..cred ca e normal,nu? SI mai am o problema..mai grava ca celelate..stressul...are cineva vreun leac?