Mamici de iulie-august 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
maslinuta spune:
Servus fetelor,
Multumesc mult de primire.
Noi maine facem 5 saptamani. Din nefericire am programare la medic numai pe 15 dec.,(aici inainte de 8 sapt nu te primesc) si poate o ecografie in jur de 12 sapt.
Eu am ceva greturi, nu foarte pronuntate, as putea sa spun suportabile, insa ma simt tot timpul plina si nu mananc aproape nimic.
Pupici,
Lia
4s6z
Cristina_Ioana spune:
Poliana iubita, nu stii cat de bine te inteleg...ca si eu eram bine mersi ca tine pana intr-o zi cand a inceput
si nu ma mai opresc 
Si eu sper sa nu ne tina mai mult de primele 3 luni cum se zice, dr mi-a zis ca as fi aproape in 9 sapt...cu gandul si speranta asta ma culc eu in fiecare seara...doar ca ma trezesc pe la 3-4 sa
iar..
In plus, am uitat sa va spun, am devenit infiorator de sensibila, imi vine sa plang din orice, fara motiv chiar, nu suport pe nimeni langa mine, doar pe sotul meu....si voi la fel patiti?
Poliana de ce nu iti iei tu niste zile de medical...eu momentan nu muncesc, pt ca pe fond de stress, nervi si oboseala m-am kinuit in zadar sa raman niste luni...iar acum bebe este prioritar si ma focusez numai pe asta, mai ales ca abia ma tin pe picioare de rau...
Cristina + bb 8 sapt
angelli spune:
Vin si eu in clubul vostru, dupa calcule DPN 8 AUG 2006 ma simt super, nu greata, nu somn, multa energie si cred ca m-am ingrasat 5 kil subit
cind am stiut ca sunt insarcinata! Dar sunt happy si gata!
Unde sunteti burtici din Timisoara?
huacin spune:
Buna seara, delcetelor!
Am fost la echo, oficial DPN 2 august
, bb pozitionat bine (de extrauterina mi-era cam teama), totul e ok.
cristina_ioana si eu am momente de instabilitate psihica, sambata seara am ridicat vocea la cel mic degeaba, iar eu nu o faceam niciodata.
maslinuta bine ai venit!
tina iti tin pumnii la echo miercuri, sa fie totul bine; sunt sigura ca va fi!!! Pe mine ma doare si acum, m-a durut si data trecuta; am luat no spa tablete, nu suport supozitoarele, ma deranjeaza la stomac.
Fetelor, stiti ce "descoperire" am facut eu la sarcina trecuta? Daca nu am pantaloni/ fusta care sa ma stranga pe talie sau sa ma apese discret, senzatiile neplacute sunt mult mai reduse, asa ca... eu port sarafan; arat ca mamaia, dar nu prea imi pasa.
eugcem bine ai venit!
Nu e rea ideea; dar in Iancului, sau in zona, stie cineva vreo sala pentru gimnastica de gravi?
poliana sa stii ca nu ai greturi neaparat 2 luni; eu am avut data trecuta 3 saptamani, iar mama, cu mine, a avut toata sarcina ![]()
bubutzica bine ai venit!
irinuca la mine merg sticks-urile, marca WOLF sau ceva de genul asta, mai exact.
Va pup pe toate, sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi!!!!
Valentina
huacin spune:
angelli bine ai venit! sa fii fericita in continuare, sa ai sarcina usoara si bb sanatos!
Valentina
titina spune:
bine v-am gasit fetelor!!Daca ma primiti ma alatur si eu cu drag grupului vosttru.UM a fost pe data de 9 octombrie, am fost si eu la eco,6-7saptamini.Acum am inceput sa am si eu greturi,dar nu foarte accentuate,nu ma pot plinge dar sint si eu tare obosita si ma balonez.Am avut si eu usoare dureri la inceput mai accentuate,acum sint mai rare dar apar totusi din cind in cind.Dar eu vroiam sa ma consult cu voi intr-o problema mai grava....deci eu lucrez de 12 ani cu carte de munca...dar tocmai acum,in decembrie o sa ramin fara servici.Am incercat si cred ca am sa pot sa ma angajez pe un post temporar dar nu stiu daca asa voi beneficia sau nu de concediu de maternitate....cei 2 ani platiti sint totusi foarte importanti....deci daca stie cineva ceva concret va rog din suflet sa ma ajutati.Eu am intrebat la DIrectia Muncii dar acolo nimeni nu are timp sa ma lamureasca concret.VA multumesc aveti grija de voi....e foarte important in primele 12 saptamini odihna...medicul meu mi-a recomandat cit mai multa odihna si cit mai putin stres....e greu in ziua de azi dar macar sa incercam.VA pup dulce!!!
cornelia_laura spune:
Bun venit fetelor noi. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.
Eu maine dimineata merg la doctor si am niste emotiiiii...sa-mi tineti pumnii fetelor sa-l vad si eu pe bebe si sa fie bine, sa fi crescut...
O noapte buna va doresc la toate si o dimineata fara prea multe greturi!![]()
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
mist spune:
Salut fetelor, revin cu noutati asa cum am promis. Am fost azi la primul u/s si l-am vazut pe bb. Bataile inimii sunt normale, iar varsta e de 8 sapt si 4 zile (cu o zi mai putin decat calculasem eu). Problema este ca au vazut un pic de fluid in locul in care ar tb sa fie rinichii si s-au mirat pt ca s-ar parea ca e prea devreme sa se detecteze acum vreo activitate renala. De aceea tb sa imi faca un al doilea u/s cam peste o luna ca sa vada cum evolueaza. Mi=au zis ca deocamdata e totul ok, sa nu imi fac griji, dar sunt bineinteles cea mai paranoica fiinta de pe pamant si ma astept la orice. Asta e, pe de alta parte nu am ce face deocamdata, tb sa astept. Peste o saptamana am programata si vizita la doctorita mea si poate imi spune ea mai multe. Analizele genetice mi-au iesit toate ok, asa ca nu stiu ce poate fi.
Va pup si va urez ca voi sa nu aveti nici un fel de ingrijorari de felul asta.
"I am still learning."
Tinasv1 spune:
Salutare,
Am vazut ca sunteti bine, oricum starea asta de bine in cazul nostru este greata. Dar cum stim cu toatele, e bine ca avem greturi, e semn ca inca e acolo si asta e bine.
Eu nu am inceput cu greturile, au fost ceva incercari saptamana trecuta, dar nu s-au concretizat. Acum insa sunt mereu balonata, ca multe dintre noi, observ.
M-am descurcat bine la serviciu astazi, aproape nu m-a durut deloc, insa acum seara m-a apucat. Noroc ca mergem la culcare in curand. Oricum cred ca mare efect are si utrogestan-ul.
AMR 1 zi, poimaine ma duc la echo, am emotii dar abia astept sa vad ce se va vedea.
Sa nu radeti, dar eu am inceput sa vorbesc cu el. Ma gandesc ca e mai bine sa incepem cat mai repede sa ne cunoastem, ![]()
huacin spune:
mist te rog mult, stai linistita! Multe lucruri se vad uneori APARENT anormal, bb e foarte mic, greu de distins "amanuntele" chiar si pentru medici experimentati. Nu m-am exprimat eu prea bine, dar intelegi ce vreau sa spun. In plus, fiecare sarcina, fiecare bb se dezvolta diferit, ce-i drept in niste jaloane, dar diferit. Eu imi faceam atat de des ganduri negre la prima sarcina, la fiecare mustacire a ginecologului sau a medicilor din preajma, de familie, ecograf, etc. La un moment dat, doctorita de familie mi-a spus, pe la vreo 7 luni si jumatate ca bb e prea mic. Iti dai seama cat am fost de panicata. Era seara, destul de tarziu, noaptea s-au intetit contractiile (le aveam oricum, dar tinute sub control cu tratament) si, a doua zi, la ecografie - evident m-am dus glont - ginecologul mi-a spus ca bb e bine, in limitele normale, etc. Cat pe ce sa dau de belele din cauza unei bezmetice, care a aruncat o propozitie fara sa se gandeasca la consecinte, mai ales ca stia ca am probleme. Un atat de panica era exact ce-mi lipsea! Asa ca agitatia nu-ti trebuie. Uneori vorbesc si ei cu voce tare, fara sa se gandeasca ce proportii capata fraza in capsorul nostru de gravidute chinuite de hoarde de hormoni ![]()
Valentina