Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Dragele mele revin dupa cateva zile de absenta. Nu am avut acces la net. Ma mai tineti minte? Eu care ma rugam sa am si eu greturi.Ei bine fetelor dorinta mi-a fost indeplinita si ce sa va spusn mi-e rau de morrrr. Evident ca nu ami fumez si nici nu mai suport fumul de tigara. Problema e ca dimineata cel putin sunt terminata. Abia pot sa ma scol din pat de rau ce imi e!!
Monicutza vad ca ai intrat si tu in randul fetelor care iubesc lamaia.
Sper sa ai totusi noroc si sa nu iti fie foarte rau si sa nu te tina toata ziua cum am tine pe mine de ex.
Aysha mama, cu burtica si eu as avea ceva comentarii de facut. Se spune ca nu creste pana in luna a 3-a dar zau ca a mea e mai mare ca inainte. Eu cred ca ne balonam. In alta ordine de idei eu m-am ingrasat deja un kg desi nu mananc mai mult decat inainte.
Cristina Ioana imi pare tare rau ca te lupti cu raceala si iti doresc sa iti revii cat mai repede. Si eu am auzit ca se recomana tratamentul homeopat gen oscilococcilum.

Va pup si daca stiti cumva remedii pentru greata va rog u ezitati sa le spuneti ca eu una sunt varzaaaa!!!!!

Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Poliana mama, radeam io de tine zilele trecute, dar zau ca nu era cu intentie, imi pare rau ca te simti nasol
Si la mine tin toata ziua greturile alea si am o stare de imi vine sa zac sau sa bat pe toata lumea, nu m-am hotarat inca

Aysha, ne-a luminat Cornelia, e clar ca suntem balonate...

Monicuta, ia cu lamaie si tu, cred ca am mancat niste kg sapt astea ...

Io ma pregatesc sa plec la dr, sa vedem ce imi spune de raceala, tuse si tratam homeopate. Va povestsc diseara. Tineti-mi pumnii!

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzica spune:

Salutare voua ! Celor 16 mamici inscrise deja !
Am aparut si eu cam tarziu.Cand am vrut sa ma inscriu prima data a fost acum 3 saptamani cand am aflat...dar am asteptat acel mail mult si bine pana am trimis iar vineri si .....
deci UM:02.10= BB 8 SAPT. si DPN 07.07.05 .Am facut prima echo la 5 sapt. si ok, maine o fac pe a doua si sper sa fi crescut mare la cata mancare am bagat in mine!
Nici o greata, nici un rau doar fomica cat casa si super balonata zici ca sunt in luna a 5-a cel putin si mici intepaturi cu dureri de burtica asa cate un minut la 3 ore.Va mai povestesc si maine cate ceva.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Cristina_Ioana iti pin pumnii!Deabea astept sa te intorci si sa ne dai vesti bune!
poliana in ciuda faptului ca iti este rau ai scapat de tigari!O sa treaca greturile astea....
bubutzica este super ca esti mancacioasa si te simti bine!Daca nu ai nici un stres bebe este cel mai fericit!
Fetelor vrem vesti de la echo!
Va pup pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetelooooorrrr....mi-e rauuuuu!!!!Si .
Si sa ma vedeti ce curse trag la baie.Si tre sa fiu fresh si in maxima forma aici la serviciu!!!

Bune ati venit :TINA1, MASLINUTA, EUGENIA si BUBUTICA!!!
V-as ura eu mai multe dar acum....ma duc la baie...

Pe scurt, eu sunt bine si va mai scriu maine cand sper sa-mi fie nitel mai bine.PUPICI!!!

Irinuca 7+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Irinuca te inteleg tare bine. Eu nu dar mi-e rau de mor. Eu incerc sa ma impac cu ideea ca nu vor dura o vesnicie.
Misy ai mare dreptate cu tigarile. Daca ai stii cat m-am rugat sa imi fie rau pentru ca chiar daca le redusesem mult nu reusesam deloc sa ma las de tot.
Bubutzica bine ai venit si ma bucur ptr tine ca nu ai gretui ba chiar ma gandesc ca poate asta inseamna ca faci parte din cele 20% care nu au deloc greturi in sarcina.
Eu am uitat sa va spu ceva extrem de important. Axum 2 zile am fost la eco.Si l-am vazut pe bebe dragul de el. Mi-a spus asa ca sacul gestational are 10 mm iar embrionul 4,5 mm. Va dati seama ce mic si pitic e?? Important e ca e fixat bine si unde trebuie si peste 10 zile mi-a spus sa revin la control sa ii auzim inimioara!! Abia astept!
Va pup si va doresc o seara fara greturi!

Mergi la inceput

Ce fac burticile?Nici o veste de la echo?

Mergi la inceput

Poliana esti o fericita!In sfarsit o veste buna!Deabea astept sa merg si eu sa-mi vad puiutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Ne-am intors de la , mi-a facut eco si am fost marcata ca a crescut vizibil in 2 saptamani. Suntem ok deci, numai ca eu mor de rau. Irinuca mama, te inteleg perfect, sa ma vezi cum ma concentram in cabinet la nenea dr sa nu ....vai de mineee, lumeeee, parca nu se mai termina perioada astaaaa!!
Misy, abia astept sa te duci la eco, mie imi place rau sa il vad pe bebica acolo

Legat de raceala, sa stiti ca putem lua orice produs homeopat, eu mi-am luat niste pastilute ok de tinut sub limba (PARAGRIPPE), merge si OCSCILOCOCCINUM, iar pt tuse STODAL sirop tot homeopat...dr mi-a zis ca merge si Fervexul, dar parca mi se par mai ok astea homeopate asa ca nu ma bag la el inca...

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Cristina Ioana e intradevar super sa iti vezi bebele in burtica. Parca tot raul trece mai usor. Si totusi eu una sunt disperata ca mi-e rau non stop. Oare e normal asa? Ca numai gandul ca asa o sa o duc inca vreo 2 luni ma innebuneste?!
Nu mai zic ca trebuie si la munca sa fiu eficienta ceea ce a devenit aproape imposibil.
Off of!
PUPICI PE BURTICI

Mergi la inceput