Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 9

piatra lunii spune:
Buna, fetelor,
Nicoleta, la multi ani, si sa fii fericita langa familia ta! (ti-am trimis un pm acum ceva timp,nu l-ai citit? Te intrebam de "impleteala", si am zis ca mai bine discutam pe pm).
Am citit putin ca sunt copilasi care nu beau lapte, nici Ingrid nu bea, mai bea iaurt, si ii mai dau lapte facut milk-shake, adica ii pun o banana sau /si fructe rosii, gen zmeura, si ii fac la mixer si asa macar bea un pahar. Si inca mai bea lapte de la mine dimineata si seara, da' desigur si eu ma intreb ce sa fac ca sa bea mai mult lapte.A, si amestec si dimineata in cereale.
Cius22, eu nu m-as ingrijora daca al meu copil n-ar manca dulce, dimpotriva, eu nici nu-i dau lui Ingrid,decat miere, si batoane din alea de fructe uscate,fara alte adaosuri de zahar, ciocolata,etc. Mai bine fructe si miere decat ciocolata si alte prajituri,eu asa zic,ca-s inca mici,las' ca au timp mai incolo :)))
pupici la mamici si copilasi! :))

mephala30 spune:
Mi-am facut de treaba si mi-am 'uns' fecioru' cu spuma de par:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/album?.dir=8019&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Bebe Beca spune:
Mai, mai, ce carlionti are Iustin. Si ochii...
Noi am avut ieri o zi... S-a inundat firma, cand am ajuns noi era apa pana la glezne peste tot. Plus toate apartamentele de sub noi... S-a spart o teava la bucatarie. Belea!
In rest, toate bune si frumoase... De-ar veni primavara ar fi totul si mai frumos. Da' las' ca vine Mosu' si ne-aduce daruri multe!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Madisor spune:
Ziua buna!
Roxy Viktoriei. Facetzi si voi cum am facut noi cand erau cei mari mici. Aratau peretzii de a trebuit sa dam tot jos, unele nu se luau si nici nu se acoperau...
Clara, deocamdata, m-a iertat...
Nicoleta, acum am intzeles... Si Clara ieri a fost cam maraita, de mancat a mancat, da' ii intram mai greu in voie. Ceea ce se intampla si acum, scriu cu ea in bratze. O sa ma duc sa incerc sa o culc, azi nu a dormit deloc dupa-amiaza....
Va pupacesc!

Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Profit de putinele minute libere si incerc sa tin pasul cu voi…
LA MULTI ANI PENTRU SF ANDREI, BERTHA sa ne traiesti, iertare pentru intarziere
LA MULTI ANI ROMANIA!!! si nu in ultimul rand LA MULTI ANI NICOLETA!!!, frumos cadou ai primit, cam tarzior, dar poate tocmai de aceea ca a fost la cumparaturi
Mona, are dreptate Diana, cu suptul si eu pateam la fel cu minunita mea.
Laureta multa sanatate, sper sa iasa bine analizele sa ne povetesti ci si cum. Pupici pentru Inisa.
Acris cum se mai simte Amalia? De serviciu, nu prea stiu ce sa-ti spun, eu am refuzat o oferta buna financiar ca sa mai stau cu Mihnea inca un pic acasa, desi recunosc am momente cand asi pleca unde vad cu ochii…Ora 19 nu este chiar o tragedie, eu aveam perspectiva orei 21
Sa va povestesc si de minunita mea un pic, este un baiat nazdravan, plin de viata, foarte vorbaret si vesel. Este mare si nu imi vine sa cred ce progrese poate face un copil intr-un an de zile. Din pacate am avut si avem in continuare probleme cu burtica se pare ca a luat un virus foarte puternic pe la 1,1 si ne cam chinuim de atunci. El a avut probleme anul trecut si de la medicamente i s-a distrus mucoasa intestinala, acum se pare ca de la virus…, colecistul nu-i functioneaza cum trebuie…, din cauza asta are colici ca la 2 luni, se scoala noaptea, ziua doarme putin, iar eu sunt cam la limita, dar, sper sa fie totul bine, este sub obs doctoritei. Gata cu cele rele, repede ca s-a trezit o sa va mai spun ca asa cum era in burtik asa este si acum un mare fotbalist hihihi nu mai poate dupa minge kaghe, kaghe dupa cum o striga el si asa ne cunoaste tot cartierul, dar despre astea revin zilele astea ca acum se catara pe mine pur si simplu.
multi pupici

laureta spune:
Buna fetele.Eu inca sunt in investigatii.Cum zice un doctor nu spune altul.Acum se bat cap in cap
Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris am vazut numai ultimele mesaje.
Mephala m a fermacat definitiv Iustin e absolut superb
Laurina multe pupicuri pe burtica lui Mihnea,sa se refaca cat mai repede fotbalistul lui mama.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

mephala30 spune:
Toti copilasii nostri sunt minunati si frumosi!
Laureta, Doamne ajuta sa fie bine!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

adrianafedorca spune:
buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

mamaleone spune:
Io am cam racit, sper sa nu ia si astia micii. Se pare ca eu sunt copilu mic in casa, daca e ceva de luat eu nu ratez nimic. Imunitatea e la pamant. Si de cand am facut sinuzita asta vara m-am scos, ca cum da putin frigu, ma iau durerile de cap.
Una peste alta la fii-miu la gradi e epidemie de varsat de vant, asa ca m-am mai scos inca o data de sarbatori, poate n-o face, da dupa parerea mea, slabe sanse................uf!
Elena a spus in seara asta ptr prima data "leu". Mai vau leu! si lu frasu ii zice de cateva zile asa de clar pe nume...nu-mi vine sa cred!
MEPHALA, fain gagiu tau! mi se pare mie ca o sa cam cucereasca fetele, are asa un zambet...
nu mai merge sa scriu, elena urla "opa-sa". adica sa scrie ea in continuare,na, a a luat mouse-ul! pfiu! bine ca nuy mi-a sters mesaju
va puuup! Laura si
Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

vanessa ionescu spune:
buna seara.
in primul rand, multumim mult de urarile de sf. Andrei.
Si eu vreau sa va zic, cu intarziere mare La multi ani pentru toate sarbatoritele si sarbatoritilor din zilele astea.
La multi ani, Nicoleta. Sa stii ca nici mie nu prea imi zice sotul La multi ani de dimineata, dar seara tot asa vine cu cate o bijuterie, un buchet mare de flori si ma scoate si la restaurant. Cred ca nu poti sa le ai pe toate si parca e mai bine asa decat La multi ani de dimineata iar seara nimic.
Noi suntem relativ bine. Trecem printr-o raceala (muceala zdravana, curs nas, ochi, etc).
Acum cateva zile ma intreba una din voi, nu mai stiu care (ca eu intru zilnic la citit, cu scrisul e mai greu) cam cate kg are Catalin. Cred ca vreo 15. Dar e si inaltut bine. Si mananca orice. Numai cand ne vede ca mancam incepe sa plescaie. A, nu chear orice. Nu reusesc sa-i dau deloc iaurturi. Nici simple si nici cu fructe sau budincute. nimic. Ii vine sa vomite.
In rest, nu avem texte la masa, iar noaptea 2 biberoane de lapte (fara sa-l pun la socoteala pe ala de seara cu cereale). Dar nu mai bea lapte peste zi. de fapt nici nu mai are cand.
Si se face pe zi ce trece mai rau. el nu stie sa se joace normal ca un copil de varsta lui. E ca o tornada prin casa. Se catara peste tot, darama tot, baga in gura tot. Nu poti sa-l lasi singur nici o clipa. si daca ii zic ceva se repede in mine sa ma bata. Nu are nici o treeba cand il cert. Nici daca ii mai trag cate o palmuta la fund nu are treaba.
Nici el nu are treaba cu oala decat ca mi-o arata dupa ce face. daca il vad ca se screme si il pun repede pe oala, nu mai face nimic.
Andu la varsta lui deja nu mai statea cu pampers decat ca sa- tina de cald cand statea pe jos (stateam la soacra-mea si ea are apartamentul la parter iar jos era subsolul si mi se parea ca trage),
De luni o iau de la capat cu mama cu 2 zile de tratament cu citostatice. om vedea cum trecem si peste astea.
am cateva poze mai recente ma duc sa le pu sa-mi mai vedeti si voi puiutii. Ca nici de poze nu am mai avut timp.
va pup pe toate si sa stiti ca de citit va citesc, cu scrisul e mai greu dar sper sa trec si peste hopul asta.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)